Mede8er MED600X3D

Δουλεύει και το click and hold του κουμπιού on/off επάνω στο med. Μην βγάζεις και βάζεις το καλώδιο... θα το χαλάσεις... μαστροχαλαστή!:2thumb22sup:

Να μην χαλάς τα παιχνίδια σου γιατί δεν θα σου ξαναπάρω...
Τώρα η τιμωρία σου είναι 10 ταινίες με το 3D off και αν το ξανακάνεις... θα σε βάζω να βλέπεις ταινίες που δεν έχουν γίνει scrape... για να δούμε θα το ξανακάνεις;

Ούτε τιμωρία της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις την σήμερον ημέρα με αυτά τα παιδιά...
Τες πα... για τιμωρία αυτό με το scrape...

Καλησπέρα έχω το MED800X3D με την 3.0.2 stable version και δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το Movie Scraping.Πρέπει να εγκαταστήσουμε κάποια αρχεία της εφαρμογής ή κατευθείαν κάνουμε σάρωση στους φακέλους με τις ταινίες/σειρές;

Δες εδώ : http://www.mede8er.com/mede8er_X3_movie_scraper_user_guide_V3.html

έχεις ένα φάκελο π.χ. movies,
μέσα στο φάκελο έχεις τις ταινίες σου, η κάθε μία στο δικό της φάκελο.
π.χ.
papdoux (2005), φάκελος που περιέχει την ταινία papdoux η οποία γυρίστηκε το 2005
skorpio268 (2012), φάκελος που περιέχει την ταινία skorpio268 η οποία γυρίστηκε το 2012

από το Media library βρίσκεις το φάκελο movies και τον βάζεις στα αγαπημένα, αυτό το κάνεις με το κουμπί μενού από το πληκτρολόγιο
ύστερα γυρίζεις πίσω και μπαίνεις στα αγαπημένα όπου υπάρχει ο φάκελος movies όπου με το κουμπί μενού από το πληκτρολόγιο επιλέγεις σάρωση.
και θα κάνω σάρωση και θα κατεβάσει πληροφορίες και εικόνες το med μόνο του. Δε χρειάζεται κάτι άλλο.

Φυσικά το med πρέπει να έχει σύνδεση στο internet.

Εγώ αυτό το κάνω δίχως να έχω τους φακέλλους στα αγαπημένα , έχω συνηθίσει από την αρχή να μπαίνω στα πολυμέσα και να επιλέγω έναν από τους δύο σκληρούς , ύστερα σε κάθε υποφάκελλο έχω το δικό μου cover (πχ ταινίες δράσης , αστυνομικά κλπ) ενώ στα αγαπημένα για να επιλέξουμε cover φακέλλων , έχει μια σειρά μικρογραφιών οι οποίες δεν μου αρέσουν . Πατώ μενού σε έναν από τους δύο και σάρωση , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .

στο αγαπημένα που είναι media library μπορείς από το μενού να επιλέξεις το είδος, το έτος κλπ
επίσης από το 3 row view (μικρογραφίες) μπορείς να μπεις σε μία ταινία και μετά να πηγαίνεις με το μπρος-πίσω από ταινία σε ταινία χωρίς να χρειαστεί να βγεις στις μικρογραφίες

Λοιπον δοκιμασα ακομα και να σβησω ΕΝΤΕΛΩΣ τον western digital green 4tb δισκο και να το συνδεσω με 3 διαφορετικες θηκες που κανουν το δισκο εξωτερικο μεσω usb θηρας και σε καμια απο αυτες ΔΕΝ εβλεπε το δισκο μα σε καμια...

Οποτε παιδια οπως καταλαβαινετε εχω εντοπιση ισως αν οχι τον μοναδικο τοτε απο τους πολυ λιγους δισκους που το συγκεκρημενο media player ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ/ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.......

Παντα με το τελευταιο firmware V3.0.2 - 10 Jan 2014 X3D Series - Latest.

Επισης για να αποκτησουμε την 5ετη εγγυηση τι ακριβως πρεπει να κανουμε εκτος απο register εδω.

Και εχουμε περιορισμο ποτε θα το κανουμε register με βαση την ημερομηνια αγορας του?

Last edited:
Αυτό που βάζεις στο link για register είναι το forum. Εκεί όσα register και να κάνεις, 5 χρόνια εγγύηση δεν θα δεις. Register πρέπει να κάνεις εδώ εντός 30 ημερών από την αγορά του player.

Δηλαδη αν ειναι εστω και 31 μερες δεν ισχυει ε?????

Επειδη τελικα δεν βλεπει φως ο φιλος μου με τον western digital green 4tb μαλλον θα το πουλησει γιατι στην ουσια του ειναι αχρηστο αφου αυτος ειναι ο βασικος σκληρος δισκος για το οποιο αγορασε media player.

Last edited:
Ένα μήνα λέει στο site της med. Ας κάνει ο φίλος σου ότι καταλαβαίνει. Εγώ θα πούλαγα τον σκληρό δίσκο καθώς υπάρχουν άφθονα μοντέλα στην αγορά.

Μα το εχω ηδη ξαναπει οτι ο δισκος μια χαρα δουλευει και στον υπολογιστη και οπουδηποτε αλλου τον εχει συνδεσει.
Μονο στο med600x3d δεν δουλευει.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Μα το εχω ηδη ξαναπει οτι ο δισκος μια χαρα δουλευει και στον υπολογιστη και οπουδηποτε αλλου τον εχει συνδεσει.
Μονο στο med600x3d δεν δουλευει.

Σου λεει οτι αλλοι 4ρηδες δισκοι θα δουλεύουν.
Καλυτερα να ρωτήσεις τον αντιπρόσωπο η να στείλεις ενα email στην mede8er ...

Κι αυτο το εχω ξανα-αναφερει.
Οτι το εχω πει στον αντιπροσωπο απο την δευτερη μερα αγορας του και το μονο που μου ειπε ειναι να τον παρω ενα τηλ. αρχες ευδομαδος για να του παω το δισκο και το med600x3d για να το δοκιμασει σε ενα med800x3d ωστε να δει αν φταιει ο δισκος ή το med600x3d ή η θηκη που τον κανω εξωτερικο.

Κατι που τελικα δεν εκανα γιατι πολυ απλα δεν βρηκα χρονο αλλα οπως το εχω ηδη ξαναπει δεν νομιζω να φταιει ο δισκος γιατι οπουδηποτε αλλου τον εχουμε συνδεσει μια χαρα τον βλεπει και δουλευει μονο το med600x3d ΔΕΝ τον βλεπει οποτε.......

Παντως δυο αλλους δισκους 2tb ο καθε ενας που του συνδεσα τους ειδε κανονικοτατα.

Αλλα το θεμα ειναι να βλεπει δισκους ΑΝΩ ΤΩΝ 2TB και οχι μεχρι 2tb που μπορουν να δουν ολα μα ολα τα media players της αγορας.

Αλλη θηκη να τον δοκιμασεις δεν εχεις μπας και φταιει αυτη; Παντως οπως λενε 4TB δισκο βλεπει οποτε δεν ειναι θεμα περιορισμου αλλα συμβατοτητας.