Mede8er MED600X3D

Το εχω ΗΔΗ αναφερει οτι εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες θηκες.
Το ξερω οτι εινα θεμα συμβατοτητας αλλα δεν περιμενα να εχει θεμα με western digital green δισκους μιας και ειναι απο τις ποιο γνωστες μαρκες σκληρων δισκων....

Παιδια ενω εκανα register & activate δεν μπορω να κανω log in μετα γιατι?

Last edited:
περιμένεις ειδοποίηση.

για μένα το καλύτερο είναι να το πουλήσει ο φίλος σου.
Δε χρειάζεται να ταλαιπωρείται τσάμπα.

Κι εγώ ξαναλέω ότι ο δικός μου είναι ο 4TB Green της WD σε docking station... Μια χαρούλα δουλεύει!

Λίγο άσχετο ποστ με αυτά που συζητάτε αλλά επειδή ψήνομαι για την αγορα του συγκεκριμένου, και μετά απο 3 ώρες διαβάσματος του νήματος έχω μερικές απορίες.

Σε σχέση με ένα HTPC (με MadVr-Lav κοκ) θα γίνει αντιλητπή διαφορά σε ποιότητα εικόνας (60 plasma καλιμπραρισμένη με απόσταση θέασης τα 3μ); Το υλικό που θα παίζει είναι κυρίοως BD Iso, και 1080p TvShows.

Το δίκτυο μου είναι gigabite SMB από mac server. Γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέματα;

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Κι εγώ ξαναλέω ότι ο δικός μου είναι ο 4TB Green της WD σε docking station... Μια χαρούλα δουλεύει!
Κι εγω ξαναλέω αυτο οτι του φιλου μου ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ το εχω ξανα-αναφερει αν δεν με πιστευεις κανονιζουμε συναντηση να το δεις ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Γιατι για πες μου για ποιο λογο να καθομαι να παιδευομαι στη περιπτωση που δουλευει?

Μην αρχίζεις τα ίδια.
Σου είπε απλά ότι ο δικός του παίζει.
Αφού λοιπόν θεωρείς ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά και δεν επιθυμείς να επισκεφτείς τον αντιπρόσωπο, μην κουράζεις συνεχώς το νήμα με επαναλήψεις.Ουρανοκατεβατη λύση δεν ισχύει βρεις προφανώς.
Κεφαλαία γράμματα μόνο μετά από τελεία επίσης από εδώ και μπρος...

Μα μου το ειπε ενω ηδη εχω αναφερει απειρες φορες οτι δεν τον βλεπει τι να κανουμε δηλαδη...

Οταν πει κατι ο οποιοσδηποτε απλα δεν τρεχει κατι και οταν πω κατι εγω αμεσως να μου κανετε επιθεση...

Μα μου το ειπε ενω ηδη εχω αναφερει απειρες φορες οτι δεν τον βλεπει τι να κανουμε δηλαδη...

Οταν πει κατι ο οποιοσδηποτε απλα δεν τρεχει κατι και οταν πω κατι εγω αμεσως να μου κανετε επιθεση...

Δεν ειναι επίθεση , λογική εναντι στον παραλογισμό σου είναι.

1)Το player υποστηρίζει δισκους 4ΤΒ
2)Αλλοι το επιβεβαιώνουν
3)Σε εσένα δεν δουλεύει (δεν σε εβγαλε ψευτη κανείς)
4)Στον αντιπρόσωπο/εταιρεία δεν απευθύνεσαι γιατι νομίζεις οτι δεν θα λυθεί το πρόβλημα σου
5)Δίσκο δεν θες να αλλάξεις γιατι οπως έγραψες πρόσφατα θεωρείς οτι μάλλον δεν βλέπει πάνω απο 2ΤΒ
6)Γράφεις τα ίδια και τα ίδια χωρις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση/προσπαθεια για ευρεση λύσης

Ολα αυτά ειναι φαύλος κύκλος...
Αν δεν το καταλαβαίνεις , τι άλλο να σου κάνουμε ?

Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν υποστηριζει 4tb δισκους απλα στο δικο μου εχω πετυχει ασυμβατοτητα.

Το 5 που λες δεν το ειπα ποτε μου. Απλα αναφερα τι αλλους δισκους εχω δοκιμασει οχι οτι δεν μπορει να δει δισκους ανω των 2tb.

Οσο αφορα το 6 μαλλον τωρα λες οτι ναναι ετσι???

Δεν εχω κανει κινησεις ετσι...

Μαλλον εσυ ποσταρεις χωρις να διαβασεις τιποτα απ' οτι εχω γραψει...

Να σου υπενθυμισω τι κινησεις δεν εχω κανει λοιπον.

Δεν εχω αλλαξει 3 διαφορετικες θηκες για να δω αν φταιει η θηκη
Δεν εχω σβησει εντελως το δισκο και να τον συνδεσω χωρις καν να τον εχω φορμαρει για να δω αν τον βλεπει ωστε να τον φορμαρω απο το μηχανημα
Δεν εχω δοκιμασει ακομα και να χωρησω σε partitions μικροτερα των 2tb των δισκο για να δω αν θα τον δει κι ετσι....
Δεν εχω στειλει email/μυνημα στο επισημο mede8er support.

Και αυτα ειναι μερικες κινησεις που δεν εχω κανει για να βρω λυση συμφωνα με τα λεγομενα σου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν υποστηριζει 4tb δισκους απλα στο δικο μου εχω πετυχει ασυμβατοτητα.

Με το δίσκο ή την θήκη;
Γιατί δεν ανοίξεις ένα νήμα στο φόρουμ υποστήριξης της εταιρίας;

Παιδια καλο ειναι να διαβαζουμε λιγο πριν ποσταρουμε κατι που ηδη εχω αναφερει και εχω πει.
Δες λιγο το προηγουμενο ποστ απο αυτο που εκανες αν και το εχω αναφερει και πολυ παλιοτερα οτι το εχω κανει αυτο που λες και μαλιστα απο την 2 μερα αγορας του.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Το 5 που λες δεν το ειπα ποτε μου. Απλα αναφερα τι αλλους δισκους εχω δοκιμασει οχι οτι δεν μπορει να δει δισκους ανω των 2tb.

Οσο αφορα το 6 μαλλον τωρα λες οτι ναναι ετσι???

Δεν εχω κανει κινησεις ετσι...

Μαλλον εσυ ποσταρεις χωρις να διαβασεις τιποτα απ' οτι εχω γραψει...

Να σου υπενθυμισω τι κινησεις δεν εχω κανει λοιπον.

Δεν εχω αλλαξει 3 διαφορετικες θηκες για να δω αν φταιει η θηκη
Δεν εχω σβησει εντελως το δισκο και να τον συνδεσω χωρις καν να τον εχω φορμαρει για να δω αν τον βλεπει ωστε να τον φορμαρω απο το μηχανημα
Δεν εχω δοκιμασει ακομα και να χωρησω σε partitions μικροτερα των 2tb των δισκο για να δω αν θα τον δει κι ετσι....
Δεν εχω στειλει email/μυνημα στο επισημο mede8er support.

Και αυτα ειναι μερικες κινησεις που δεν εχω κανει για να βρω λυση συμφωνα με τα λεγομενα σου.

Εδω αναφερθηκα.
Κοψε επίσης τις εντονες με bold παρατηρήσεις ,γιατι θα φύγεις για περισσότερο καιρό.
Προσπαθεί το φόρουμ να σε βοηθησει και πουλάς και πνεύμα απο πάνω.
Εδω δεν τον εχεις φορμάρει απο το μηχάνημα όπως λες (βασικότατο) και μας πρήζεις τόσο καιρό , ουτε στον αντιπρόσωπο πηγες που προσφέρθηκε να σε βοηθήσει.
Εδω βρέθηκε και συμφορουμίτης που του εχει επάνω 4ρη δίσκο και αντι να ρωτήσεις τι βήματα έκανε για να τον δει μπας και βγάλεις άκρη , καθεσαι και αρπάζεσαι μονος σου.
Κάλμαρε , κανε τις κινήσεις που σου προτείνουν ολοι εδω μέσα , και μετά συνέχισε , με ήρεμο τρόπο χωρις τυμπανοκρουσίες...

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αφού το έκανες, τι σου απάντησαν στο *φόρουμ* της med8ter;
Ενα απολυτο τιποτα.

Απλα μου προτειναν να τον συνδεσω χωρις καν format οπως και εκανα αλλα τσιφος....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Εδω αναφερθηκα.
Κοψε επίσης τις εντονες με bold παρατηρήσεις ,γιατι θα φύγεις για περισσότερο καιρό.
Προσπαθεί το φόρουμ να σε βοηθησει και πουλάς και πνεύμα απο πάνω.
Εδω δεν τον εχεις φορμάρει απο το μηχάνημα όπως λες (βασικότατο) και μας πρήζεις τόσο καιρό , ουτε στον αντιπρόσωπο πηγες που προσφέρθηκε να σε βοηθήσει.
Εδω βρέθηκε και συμφορουμίτης που του εχει επάνω 4ρη δίσκο και αντι να ρωτήσεις τι βήματα έκανε για να τον δει μπας και βγάλεις άκρη , καθεσαι και αρπάζεσαι μονος σου.
Κάλμαρε , κανε τις κινήσεις που σου προτείνουν ολοι εδω μέσα , και μετά συνέχισε , με ήρεμο τρόπο χωρις τυμπανοκρουσίες...
Κοψε το ενα κοψε το αλλο.
Τοση δημοκρατια ποια και το δικαιωμα να εχεις την αποψη σου για κατι.
Δηλαδη σε αυτο το φορουμ απαγορευονται τα παντα και αποψη να εχεις απ' οτι βλεπω κι αυτο απαγορευεται....

Τι να πω ας βγαλουν το πορισμα τα ατομα που διαβαζουν το φορουμ......

Για πες μου πως θα τον φορμαρω μεσα απο το μηχανημα τη στιγμη που εχω πει απειρες φορες οτι δεν τον βλεπει καθολου μα καθολου το med600x3d.

Το ποιο πιθανο ειναι να με μπαναρεις για ακομα μια φορα χωρις να εχω πει κατι και χωρις να εχω προσβαλει κανεναν οπως κανουν πολλοι απο εδω χωρις να τους εχετε κανει απολυτως τιποτα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Κοψε το ενα κοψε το αλλο.
Τοση δημοκρατια ποια και το δικαιωμα να εχεις την αποψη σου για κατι.
Δηλαδη σε αυτο το φορουμ απαγορευονται τα παντα και αποψη να εχεις απ' οτι βλεπω κι αυτο απαγορευεται....

Τι να πω ας βγαλουν το πορισμα τα ατομα που διαβαζουν το φορουμ......

Για πες μου πως θα τον φορμαρω μεσα απο το μηχανημα τη στιγμη που εχω πει απειρες φορες οτι δεν τον βλεπει καθολου μα καθολου το med600x3d.

Το ποιο πιθανο ειναι να με μπαναρεις για ακομα μια φορα χωρις να εχω πει κατι και χωρις να εχω προσβαλει κανεναν οπως κανουν πολλοι απο εδω χωρις να τους εχετε κανει απολυτως τιποτα.

To υφος σου ειπα να κοψεις (το οποιο το έχεις) και αν δεν ηρεμήσεις , θα συμβεί ακριβώς αυτό που περιγράφεις.
Επίσης γίνε πιο λεπτομερής στο υπογραμμισμένο στο τέλος του ποστ σου...

καποιος ξυνεται στη γκλιτσα του βοσκου...

S&M λέγεται... :)

Φίλε fits79 γιατί δεν πας από κει με το player και τον δίσκο σου για να ξεμπερδεύεις, ξέρω είναι ταλαιπωρία αλλά μόνο εκεί θα βρεις
- θέλω να πιστεύω - λύση στο πρόβλημα σου.

Οσο και να θελεις δεν θα με κανεις καρφι για κανενα λογο ακομα και αν δεν τα παω τα συγκεκρημενα ατομα δεν προκειται να τα "δωσω" για να φανει οτι ειστε δικαιοι κατι που εννοειτε οτι δεν ειστε.

Τροφη για σκεψη: Το οτι μου κανετε συνεχομενες επιθεσεις και δεν με αφηνετε σε χλωρο κλαρι τη στιγμη που αλλη κανουν τα χειροτερα και δεν εχουν φαει ουτε ενα μπαν σημαινει παρα μα παρα πολλα για εμενα και οσοι παρακολουθουν το φορουμ το ξερουν αυτο.

Δεν λεω οτι σε πολλα ζητηματα δεν φταιει ο τροπος μου αλλα οχι και τοσο ωστε να δεχομαι την επιθεση που δεχομαι....

Φίλε fits79 γιατί δεν πας από κει με το player και τον δίσκο σου για να ξεμπερδεύεις, ξέρω είναι ταλαιπωρία αλλά μόνο εκεί θα βρεις
- θέλω να πιστεύω - λύση στο πρόβλημα σου.
Κι ομως δεν θα βρω γιατι το μονο που θα κανουν εκει ειναι απλα να συνδεσουν τον δισκο σε ενα med800x3d που παιρνει μεσα το δισκο και το ποιο πιθανο ειναι να μην το δει ουτε αυτο το μηχανημα και απλα να παραδεχτει ο αποστολος οτι ειναι οντως προβλημα του firmware ή του mede8er support και απλα να μου πει να περιμενω να βγαλουν ΑΝ βγαλουν καποιο firmware update που ισως υποστηριξει τον συγκεκρημενο δισκο ή λυση το προβλημα κατι που δεν πιστευω να γινει....

Last edited: