Mede8er MED600X3D

Δοκίμασες να παίξεις ταινία?

Εννοείται , όλα καλά .

Έχω το αρχείο Planes 2013 1080p Blu-ray 3D Remux AVC DTS-HD MA 7.1

Είναι side by side η over under ? Εάν είναι sbs μετονόμασέ την σε Planes 2013 1080p Blu-ray.3DSBS.mkv (μας ενδιαφέρει από τελεία σε τελεία να γράψεις πριν την κατάληξη το 3DSBS) και θα παίξει αυτόματα σε 3d .
Εάν είναι OU , τότε πρέπει με το που θα ξεκινήσει δείχνοντας δύο οθόνες πάνω και κάτω , να πατήσεις στο τηλεκοντρόλ το μενού και να επιλέξεις το 3d πάνω κάτω για να τις ενώσει σε 3d mode .
Εννοείται η tv η ο προβολέας να υποστηρίζουν 3d σήμα και να είναι ρυθμισμένα στο auto .

Έχει παρουσιαστεί παρόμοιο πάγωμα σε άλλον;

Όχι Μάκη , τίποτε τέτοιο στα καλά καθούμενα . Πλην δύο ταινιών 3d που με το που ξεκινούσαν οι υπότιτλοι πρασίνιζε η οθόνη , τελικά έφταιγαν οι ενσωματωμένοι και από τότε που τους απενεργοποίησα (ειδικά στο τελευταίο firmware όπου έχει την επιλογή να ξεκινά με τους εξωτερικούς) και παίζω μόνο με srt δεν μου ξανάκανε τίποτε .

Εννοείται , όλα καλά .

Είναι side by side η over under ? Εάν είναι sbs μετονόμασέ την σε Planes 2013 1080p Blu-ray.3DSBS.mkv (μας ενδιαφέρει από τελεία σε τελεία να γράψεις πριν την κατάληξη το 3DSBS) και θα παίξει αυτόματα σε 3d .
Εάν είναι OU , τότε πρέπει με το που θα ξεκινήσει δείχνοντας δύο οθόνες πάνω και κάτω , να πατήσεις στο τηλεκοντρόλ το μενού και να επιλέξεις το 3d πάνω κάτω για να τις ενώσει σε 3d mode .
Εννοείται η tv η ο προβολέας να υποστηρίζουν 3d σήμα και να είναι ρυθμισμένα στο auto .

Όχι Μάκη , τίποτε τέτοιο στα καλά καθούμενα . Πλην δύο ταινιών 3d που με το που ξεκινούσαν οι υπότιτλοι πρασίνιζε η οθόνη , τελικά έφταιγαν οι ενσωματωμένοι και από τότε που τους απενεργοποίησα (ειδικά στο τελευταίο firmware όπου έχει την επιλογή να ξεκινά με τους εξωτερικούς) και παίζω μόνο με srt δεν μου ξανάκανε τίποτε .
υπάρχει και το 3DTAB οπότε αν είναι ΟU τότε αντί για 3DSBS βάζεις 3DTAB
αν και νομίζω ότι δεν έχει σημασία αν βάλεις 3DSBS ή 3DTAB, αν δεν κάνω λάθος το med αντιμετωπίζει το mkv σαν frame packing. το ίδιο και αν έχεις ένα mvc mkv που είναι full 3D και όχι πάνω κάτω ή πλάι - πλάι

Ευχαριστώ Κώστα.
Θα δούμε αν το ξανακάνει.

αν και νομίζω ότι δεν έχει σημασία αν βάλεις 3DSBS ή 3DTAB, αν δεν κάνω λάθος το med αντιμετωπίζει το mkv σαν frame packing.

Εάν ήταν το ίδιο λογικά δεν θα είχε στο μενού top bottom και side by side .
Όταν ξανανοίξω τον προβολέα θα δοκιμάσω και θα επανέλθω .

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το αρχείο το δείχνει 2d. Απο τα options του med μου δίνει την δυνατότητα να βάλω 3d simulation, 3d sbs και 3d under-over. Και στις 3 περιπτώσεις μου το δείχνει 3d. Είναι όμως αυτός ο σωστός τρόπος? Το βλέπω ως κανονικό 3d? Γιατί έβαλα για δοκιμή μια κανονική ταινία 2d και μου δίνει την δυνατότητα για 3d simulation και αυτή. Αυτό για την κατάληξη 3DSBS ή 3DTAB το ξέρω και ευχαριστώ το forum γι'αυτό, γιατί απο εδώ το διάβασα σε προηγούμενες σελίδες! Το αρχείο είναι το παρκάτω:

Container.......: Matroska
Size............: 25.0 GB
Duration........: 1:31:34 (h:m:s)
Source(s).......: 3D Blu-ray 1080p AVC DTS-HD MA 7.1 - 3DAccess (thanks!)
Chapters........: Yes (not named)
Compression.....: no zlib, no header stripping
Release date....: 01.11.2013

---(VIDEO)----

Codec...........: AVC / MVC
Type............: progressive
Resolution......: 1920x1080
Bit rate........: 23.3 Mbps / 11.0 Mbps
Frame rate......: 23.976 fps

---(AUDIO)----

Format..........: DTS-HD MA
Channels........: 7.1
Bit depth.......: 24 bits
Sample rate.....: 48 kHz
Bit rate........: 4894 kbps
Language........: English

Last edited:
επειδή είναι mkv το αρχείο τότε είτε θα κάνεις το κόλπο με το όνομα ή θα πας από το menu. και οι δύο τρόποι είναι σωστοί

Σε ευχαριστώ! Η τηλεόραση μου είναι η LG Cinema LW650S 3D LED-LCD. Οπότε είναι καλύτερο να επιλέξω το under-over?

Βάλε το να παίξει σε 2d και εάν δεις δύο εικόνες δεξιά αριστερά , τότε είναι sbs και αυτή την επιλογή θα βάλεις στο med.
Εάν οι δύο εικόνες είναι πάνω και κάτω , τότε πρόκειται για under over και αυτό θα επιλέξεις .

Όταν το βάζω είναι 2d. Δεν έχει 2 εικόνες ούτε δεξιά αριστερά ούτε πάνω κάτω. Πρέπει να είναι αυτό που λέει ο papdoux. Όταν το κατέβασα θεώρησα οτι είναι 3d και το κατέβασα γιατί θεώρησα οτι θα είναι σε καλύτερη ποιότητα απο το Half sbs πού είχα. Όμως μου το δείχνει αρχικά 2d και ρωτάω εσάς που ξέρετε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το δώ σε 3d ή αν υπάρχει άλλος τρόπος. Εάν είναι "mkv mvc οπότε είναι full 3D" όπως λέει ο papdoux τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ή τι να βάλω για κατάληξη ώστε να το παίξει αυτόματα σε 3D. Ξαναλέω ότι και με κατάληξη 3DSBS και 3DTAB μου το παίζει. Είναι όμως ο σωστός τρόπος να δώ το συγκεκριμένο αρχείο? Συγνώμη αν σας κούρασα και πάλι Ευχαριστώ!

Ναι είναι ο σωστός.
όπως λέω παραπάνω, με mkv δεν σημαίνει αυτόματο παίξιμο 3D, πρέπει είτε να βάλεις στο όνομα ένα από τα 3DSBS, 3DTAB ή να πας στο μενού και να ορίσεις ότι είναι 3D.
αν δεν κάνεις κάτι από αυτά τότε θα σου παίζει 2D.
για μένα προτιμότερο η πρόσθεση ενός από τα 3DSBS, 3DTAB στο όνομα του αρχείου.

μόνο σε αρχεία 3D ISO γίνεται αυτόματα η διαδικασία και δεν χρειάζεται ούτε να αλλάξεις το όνομα και ούτε να κάνεις κάτι από το μενού. Ξεκινάει το 3D κατευθείαν.
Από εδώ μέσω μενού μπορείς να δεις την ταινία σε 2D αν θες.