Mede8er MED600X3D

χθες πέρασα το τελευταίο fw, καλά παίζει, δουλεύει σωστά για να κατεβάσει εξώφυλλα, πληροφορίες, υπότιτλους.
το προηγούμενο σταμάτησε να τα κάνει εξού και η ανάγκη για αλλαγή.

Για να το περάσω και εγώ διότι υπάρχει θέμα , βέβαια με το 3.0.2 της 10ης Ιανουαρίου είμαι τώρα και δεν είδα κάποιες αλλαγές για το θέμα του scraper .

Για να το περάσω και εγώ διότι υπάρχει θέμα , βέβαια με το 3.0.2 της 10ης Ιανουαρίου είμαι τώρα και δεν είδα κάποιες αλλαγές για το θέμα του scraper .

δεν το είπα σωστά, προηγούμενο fw που είχα πάνω στο mp το οποίο ήταν παλιό, νομίζω πριν το Δεκέμβρη.

Ξέρω πως δεν είχες του Γενάρη , εγώ το έβαλα μήπως και λυθεί το πρόβλημα το οποίο έχει από πριν τις γιορτές αλλά τίποτα .

Σήμερα αν προλάβω θα περάσω το τελευταίο και θα διαγράψω μέσω pc από τον σκληρό τα αρχεία που δημιουργεί το med , ώστε να γίνει ολικό reset .

Με τίποτε , έκανα αναβάθμιση , σύνδεσα τον σκληρό στο pc και μπήκα στις ταινίες μία μία (αυτό με κούρασε) για να αφαιρέσω τα αρχεία που είχε τοποθετήσει το med , ώστε να είναι σαν να βλέπει πρώτη φορά τον σκληρό .

Έπειτα από το πολυμέσα μπήκα στον hdmovies (έτσι έχω ονομάσει τον σκληρό) και έναν έναν φάκελλο (έχω 8 φακέλλους ανάλογα με το είδος της ταινίας και μέσα σε αυτούς είναι οι ταινίες κάθε μία στον φάκελλό της) με τον μενού τους πρόσθετα στα αγαπημένα .
Τέλος μπήκα αγαπημένα και έκανα σάρωση στους φακέλλους , scan complete έγραφε και πήγαινα στον επόμενο .

Το αποτέλεσμα n/a σε όλες , ακόμη και σε ταινίες που είχε κατεβάσει παλαιότερα cover κλπ τώρα τίποτε . Δοκίμασα και με Αγγλικά για γλώσσα μενού , αλλά τα ίδια .

Τι δεν κάνω καλά βρε παιδιά ?

Κουράστηκα .....πολύ , να το νέο laptop να στηθεί (ξενύχτι) .........να το tablet των παιδιών (ξενύχτι) .........να τώρα το med (ξενύχτι) .......που θα πάει αυτό ?

Last edited:
Ευχέλαιο μάλλον χρειάζεται
Δεν ξέρω τι μπορεί να πηγαίνει λάθος. Τέτοια θέματα δεν έκανε σε μένα προχτές, χθες δεν το δοκίμασα

Το αποτέλεσμα n/a σε όλες , ακόμη και σε ταινίες που είχε κατεβάσει παλαιότερα cover κλπ τώρα τίποτε .

:bang: :frusty:............δε σας λέω , θα με κοροϊδεύετε .................................πάντως τώρα κατεβάζει .

Υπάρχει bug όμως , σε φάκελλο που δεν είχε κατεβάσει δεδομένα αλλά τον είχε σαρώσει , τώρα πλέον που "έσιαξε" με το που επιλέγω σάρωση , βγαίνει σε 2 δευτ. το scan complete χωρίς φυσικά να έχει κατεβάσει τίποτε . Μπήκα στον φάκελο , έκανα επεξεργασία σε μία ταινία και εμφάνισε στοιχεία κλπ . Έπειτα συνέχισα με τις υπόλοιπες .
Μάλλον θα θέλει διαγραφή μέσα από τους φακέλους των ταινιών τα n/a που δημιούργησε και έπειτα ξανά σκανάρισμα .

Πάντως και το φθηνότερο android tablet , όταν ανοίγεις κάποια εφαρμογή δίχως σύνδεση σου λέει : Δεν υπάρχει σύνδεση !

Και εγώ, πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω και έχω περιγράψει παραπάνω, συμπλήρωσα χθες τα τελευταία 3 επεισόδια του NCIS Season 11 στον ίδιο φάκελο που ήταν και τα υπόλοιπα 11 με όλα τα στοιχεία τους που είχε κατεβάσει το Med σε προηγούμενη (και καλή) περίοδο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έγινε τίποτε γιατί όταν πήγαινε να ξεκινήσει το scan σε δέκατα έβγαζε το μήνυμα No movie information found !!!

Έχω απελπιστεί όπως και ο Κώστας.
Μήπως πρέπει να γυρίσω σε εργοστασιακές και ξανά από την αρχή?

Τα έσβησα όλα από το συγκεκριμένο δίσκο (ευτυχώς αυτός ο δίσκος είναι στην αρχή ακόμη), έβγαλα το καλώδιο ρεύματος και το ξανάβαλα και ξεκίνησα scrape. Όταν ολοκλήρωσε είδα ότι σε μερικές ταινίες δεν είχε βρει είτε εξώφυλλα είτε κάτι άλλο, ενώ είχε όλες τις πληροφορίες προηγουμένως και στις σειρές δεν βρήκε τα jpg και fanart των 3 seasons που έχω (που τα είχε κατεβάσει παλαιότερα) και, δυστυχώς, κατέβασε τα άσχετα jpg για τ ο True Detective. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ είχε jpg στο TV Series τώρα δεν έβγαλε.

Επειδή θυμόμουν ότι υπήρχε και το Reset to default στις Ρυθμίσεις, το πάτησα αλλά ζητάει κωδικό και δεν ξέρω ποιος είναι.

Νομίζω είναι το 0000

Και σε μένα δεν κατέβασε πληροφορίες σε λίγες ταινίες, περίπου 4 αλλά το έκανα χειροκίνητα και δούλεψε μια χαρά.

Για το θέμα των σειρών, πάντα κατεβάζει τις σωστές
Το True detective ελπίζω να το γράφεις σωστά στο όνομα του φακέλου (just in case)

Επίσης, αν το fw δεν έχεις περάσει με emergency procedure τότε ίσως καλύτερα να το κάνεις αυτό

Last edited:
Λοιπόν, με τον κωδικό έκανα το reset, επανήλθε στις εργοστασιακές, άλλαξα πάλι τις ρυθμίσεις που έπρεπε (ελπίζω όλες, αν και δεν είμαι σίγουρος) και ξεκίνησε το scrape, αφού εμφάνισε τη βάση και έκανα την αποδοχή.

Στην πρώτη προσπάθεια δεν έβαλε jpg στο NCIS και φυσικά έβαλε το άσχετο στο True Detective. Τα έσβησα, διόρθωσα και το αρχικό κείμενο στο Off (έχω το skin Γερμανού), ξεκίνησα πάλι και έφερε όλες τις εικόνες στις 3 seasons NCIS αλλά επιμένει στο άσχετο για το άλλο. Άλλαξα στυλ ονομασίας ταινίας και υπότιτλων (από True.Detective σε True Detective) αλλά επιμένει ...

Μπορείς να μου δώσεις την ονομασία του folder και του τύπου ταινίας και υπότιτλων που χρησιμοποιείς;

Για το True detective, το έκανες χειροκίνητα; Λογικά πρέπει να μπορείς να το κάνεις

Στο folder λέει True Detective, υποφακελος Season 01 και από κάτω χύμα τα αρχεία True.Detective.S01E01.όνομα.release.mkv κλπ

Επιτέλους, βρέθηκε το λάθος.
Εάν δεν είχες γράψει τους τίτλους, δεν θα το έβρισκα ποτέ.

Είχα γράψει Series 01 αντί Season 01 (!!!)

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ για την υπομονή σου.

ΥΓ
1. Οι πληροφορίες για τις 2 σειρές είναι στα αγγλικά, αν και η επιλεγμένη γλώσσα είναι ελληνικά, και δεν θυμάμαι αν εκείνες του NCIS στην προηγούμενη κατάσταση ήταν στα ελληνικά. Μπορεί να μην υπάρχει έκδοση στα ελληνικά και κατεβάζει την αγγλική;
2. Στην προηγούμενη κατάσταση είχε προσθέσει και μια εικόνα στο TV Series που τώρα δεν υπάρχει.

Για τις σειρές, αν δεν υπάρχει ελληνική έκδοση τότε κατεβάζει την αγγλική ενώ για,τις ταινίες δε γίνεται, ένα από τα παράξενα

Την εικόνα τη βάζεις εσύ, αν πηγαίνεις από το αγαπημένα τότε στις σειρές πατάς το μενού και μετά είναι μια που ορίζεις το είδος, δε θυμάμαι πως λέγεται

Αν πας από το media library, πάλι πάνω στις σειρές πατάς μενού και κάπου έχει μια επιλογή για να ορίσεις το είδος

Καλό που βρέθηκε το λάθος, το player είναι άπαιχτο :Banane0:

Last edited:
Οι επιλογές είναι Ταινία, Φωτογραφίες, Μουσική, που δεν αντιστοιχούν στις Σειρές και δεν έχει επιλογή για εικόνα.

Υπάρχει κάπου κατάλογος με το ποιες ρυθμίσεις πρέπει να είναι ενεργοποιημένες;

Οι επιλογές είναι Ταινία, Φωτογραφίες, Μουσική, που δεν αντιστοιχούν στις Σειρές και δεν έχει επιλογή για εικόνα.

Υπάρχει κάπου κατάλογος με το ποιες ρυθμίσεις πρέπει να είναι ενεργοποιημένες;

όχι αυτά, έχει μία άλλη επιλογή, δε θυμάμαι πως λέγεται και βάζει μία εικόνα που είναι mix από διάφορες μικρές.

edit: τώρα ρίχνω μία ματιά στο manual και δε βρίσκω την επιλογή, δε θυμάμαι τι γίνεται ... πρέπει να δω από κοντά, εκτός και αν το scan folder από το media library βάζει αυτόματα και την εικόνα

Last edited:
τι μαθαίνει κανείς ψάχνοντας το manual

"Bootup to Favourites
Υou can set the X3 to Bootup to the Favourites screen.
Setup ---> ‛System’ and select ‛Favourites’ option under Default Appplication tab.