Mede8er MED600X3D

τι μαθαίνει κανείς ψάχνοντας το manual

Και τι δεν έχουν κρυμμένο πολλές συσκευές στο manual ! Θα το ενεργοποιήσω .
Υπάρχει τρόπος ώστε να μην σκανάρει κάποιον φάκελο το scraper ?
Όπως στα android πχ που εάν υπάρχει αρχείο με όνομα .nomedia , τα προγράμματα προβολής εικόνων / βίντεο τον αγνοούν .

Και τι δεν έχουν κρυμμένο πολλές συσκευές στο manual ! Θα το ενεργοποιήσω .
Υπάρχει τρόπος ώστε να μην σκανάρει κάποιον φάκελο το scraper ?
Όπως στα android πχ που εάν υπάρχει αρχείο με όνομα .nomedia , τα προγράμματα προβολής εικόνων / βίντεο τον αγνοούν .

ναι, κάνεις το παρακάτω:
sub folders that you do not want scraped you can add a file named ‛mjbignore.xml’ and it will be ignored.

Κάθε μέρα που σας διαβάζω, με πάτε στο παρά 5'' να την κάνω την διαδικασία scrapping....έτσι! για να έχω την εμπειρία. Μετά πάλι ξαναβλέπω τα διάφορα προβλήματα....και μετανοιώνω. Εγώ παιδιά όταν προσθέτω μια ταινία χύμα στον δίσκο κάνω ακόμα 2 κινήσεις. Προσθέτω από google images το εξώφυλλο και το fanart της ταινίας χρησιμοποιώντας (copy paste) το ίδιο ονομα της ταινίας και ξενοιάζω. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η υπόθεση του έργου ή ποιοι ακριβώς παίζουν μέσα ή ποιος το σκηνοθέτησε. (έχω το xbmc γι αυτά.)

Δεν πειράζει, ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Το τελευταίο scrape έγινε με σάρωση (scan) του TV Series και δεν έβγαλε εικόνα στο TV Series.

λοιπόν, αν πας από το media library στο TV Series και κάνεις σάρωση τότε τοποθετεί μόνο του την εικόνα. Το έκανα με fw του Δεκεμβρίου και με το τελευταίο.
αν πας από το αγαπημένα στο TV Series και κάνεις σάρωση δεν τοποθετεί κάτι. Αλλά από το αγαπημένα μέσω μενού επιλέγεις στο genre/είδος όπου εκεί επιλέγεις εσύ την εικόνα που εμφανίζεται στο αγαπημένα μόνο.

από ποιες βάσεις κατεβάζει υπότιτλους (ελληνικούς); Νομίζω ότι κατεβάζει περισσότερες επιλογές από ότι το popcornhour που έχω τώρα.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

από ποιες βάσεις κατεβάζει υπότιτλους (ελληνικούς); Νομίζω ότι κατεβάζει περισσότερες επιλογές από ότι το popcornhour που έχω τώρα.

αν θυμάμαι καλά opensubtitles org

Κάθε μέρα που σας διαβάζω, με πάτε στο παρά 5'' να την κάνω την διαδικασία scrapping....έτσι! για να έχω την εμπειρία. Μετά πάλι ξαναβλέπω τα διάφορα προβλήματα....και μετανοιώνω. Εγώ παιδιά όταν προσθέτω μια ταινία χύμα στον δίσκο κάνω ακόμα 2 κινήσεις. Προσθέτω από google images το εξώφυλλο και το fanart της ταινίας χρησιμοποιώντας (copy paste) το ίδιο ονομα της ταινίας και ξενοιάζω. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η υπόθεση του έργου ή ποιοι ακριβώς παίζουν μέσα ή ποιος το σκηνοθέτησε. (έχω το xbmc γι αυτά.)

Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε μερικά αρνητικά περιστατικά που οφείλονται, κυρίως, σε ανθρώπινα λάθη, όπως το τελευταίο αλλά και το προηγούμενο δικό μου.
Δεν φταίει το μηχάνημα όταν κάνεις τέτοια (χοντρά αλλά ανθρώπινα) λάθη.

Ευτυχώς, που το forum διαθέτει μέλη σαν τον papdoux που διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και, κυρίως, το χρόνο του, για να βοηθήσει όλα τα μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

ναι, κάνεις το παρακάτω:
sub folders that you do not want scraped you can add a file named ‛mjbignore.xml’ and it will be ignored.

Ευχαριστώ πολύ , ξέρεις εάν πρέπει να μπει το αρχείο και στους υποφακέλλους ? Διότι έχω σε έναν φάκελλο τις οικογενειακές φωτογραφίες και μέσα σε αυτόν άλλους με χρονιές μήνες κλπ .
Επειδή στην ρίζα του δίσκου έχω φακέλλους Δράσης , αστυνομικά , κωμωδίες κλπ , θέλω όταν προσθέτω ταινίες να κάνω σάρωση από την library με μία σε όλο των HdMovies (έτσι ονομάζεται ο δίσκος) για να μη πηγαίνω σε έναν έναν .
Μια φορά που το έκανα έτσι μου πρόσθεσε σε κάθε φάκελο στις εικόνες μου και cover κλπ , αλλά επειδή δεν βρήκε κάτι με την ονομασία στο web , δημιούργησε εξώφυλλα από τυχαίες φωτογραφίες μέσα από τους φακέλλους , ένα μπάχαλο δηλαδή και άντε να τις αφαιρέσω .

Ποτέ δεν με ενδιέφερε η υπόθεση του έργου ή ποιοι ακριβώς παίζουν μέσα ή ποιος το σκηνοθέτησε. (έχω το xbmc γι αυτά.)

Έτσι ήμουν και εγώ , αλλά επειδή μαζεύτηκαν αρκετές ταινίες που δεν έχω δει , δεν θυμάμαι καν την υπόθεση ώστε ανάλογα με την διάθεση να παρακολουθήσω κάποια .
Φυσικά με search στο νετ βρίσκεις , αλλά είναι μανίκι .

λοιπόν, αν πας από το media library στο TV Series και κάνεις σάρωση τότε τοποθετεί μόνο του την εικόνα. Το έκανα με fw του Δεκεμβρίου και με το τελευταίο.
αν πας από το αγαπημένα στο TV Series και κάνεις σάρωση δεν τοποθετεί κάτι. Αλλά από το αγαπημένα μέσω μενού επιλέγεις στο genre/είδος όπου εκεί επιλέγεις εσύ την εικόνα που εμφανίζεται στο αγαπημένα μόνο.

Όπως έγραψα και στα προηγούμενα posts, αφενός έχω βάλει το V3.0.2 (τελευταίο) αφετέρου ενεργοποιώ το scrape από το Media Library (Πολυμέσα), πολύ περισσότερο τώρα αφού με την επαναφορά διαγράφηκαν όλα στα Favorites (Αγαπημένα) και δεν έχω μεταφέρει νέα.

Μετά και τη διόρθωση του λάθους και τη σάρωση στο TV Series, οπότε κατέβασε τις πληροφορίες (αγγλικά) και τις εικόνες για τις seasons και τα επεισόδια, δεν κατέβασε εικόνα για το TV Series. Επιλέγοντας μενού στο TV Series, εμφανίζει "Αναζήτηση XML" (και όχι Σάρωση, όπως χθες) και σ' αυτό επιλέγοντας "Είδος" ανοίγει ένα παράθυρο με όλες τις επιλογές για ταινίες εκτός από κάτι που να ταιριάζει με Σειρές. Δοκίμασα μια επιλογή από αυτές που δείχνει (πχ Αστυνομική) και εμφανίζει τις εικόνες των ταινιών που χαρακτηρίζονται ως αστυνομικές για να επιλέξεις μια από αυτές. Φυσικά, δεν είναι αυτό που ζητάω, πολύ περισσότερο που είχε κατεβάσει εικόνα στο TV Series παλαιότερα.

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε μερικά αρνητικά περιστατικά που οφείλονται, κυρίως, σε ανθρώπινα λάθη, όπως το τελευταίο αλλά και το προηγούμενο δικό μου.
Δεν φταίει το μηχάνημα όταν κάνεις τέτοια (χοντρά αλλά ανθρώπινα) λάθη.

Ευτυχώς, που το forum διαθέτει μέλη σαν τον papdoux που διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και, κυρίως, το χρόνο του, για να βοηθήσει όλα τα μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Xμμμ..Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε μου. Δεν κατηγορώ το μηχάνημα. Πως θα μπορούσα άλλωστε. Το ίδιο το ιστορικό μου θα το ανέτρεπε μόνο του. Ούτε φυσικά τα ανθρώπινα λάθη. Απλά κατέθεσα τη σκέψη μου...
Επίσης αυτή είναι η δύναμη του foroum. O ένας βοηθάει τον άλλον, ανταλλάσουμε εμπειρίες, γνώσεις, απόψεις....και ναι! Ο papadoux είναι πολύτιμος εδώ...:)

Καλημερα παιδια.Εχθες το βραδυ βαζοντας το Thor - The Dark World 2013 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 7.1 - KRaLiMaRKo,παρατηρησα να γινεται στιγμιαια διακοπη της ταινιας καθ'ολη την διαρκεια της.Εβαλα το NETGEAR 550 και επαιξε σωστα χωρις προβλημα.Τα στοιχεια της ταινιας ειναι
Size............: 23.4 GB
Duration........: 1:52:03 (h:m:s)
Chapters........: Yes
Release date....: 06.02.2014
---(VIDEO)----
Codec...........: AVC
Type............: progressive
Resolution......: 1920x1080
Bit rate........: 25.0 Mbps
Frame rate......: 23.976 FPS
---(AUDIO)----
Format..........: DTS-HD MA
Channels........: 7.1
Bit depth.......: 24 bits
Sample rate.....: 48 kHz
Bit rate........: 5028 kbps
Language........: English

Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο , κάποιο πρόβλημα στον codec ίσως υπάρχει και το βλέπει μόνο το med , δοκίμασε άλλη έκδοση , ή άλλη ταινία μήπως και τρέχει κάτι με καλώδιο η ρυθμίσεις .

Last edited:
Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο , κάποιο πρόβλημα στον codec ίσως υπάρχει και το βλέπει μόνο το med , δοκίμασε άλλη έκδοση , ή άλλη ταινία μήπως και τρέχει κάτι με καλώδιο η ρυθμίσεις .

Δοκιμασα και αλλη εκδοση με τα ιδια προβληματα.Εβαλα το Avatar,Ben Hur σε full blu-ray και τα επαιξε νερακι.Το δικτυο ειναι 1000/αρι σε ολη την δομη του απο καλωδια,κλιπ και ρουτερ,οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει προβλημα με την ταινια.Παρακαλουνται οι ειδικοι επι του θεματος να δωσουν τα φωτα τους.

Last edited:
Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Προφανώς η ταινία έχει seamless branching. Ο καλύτερος τρόπος να δεις τέτοιες ταινίες είναι να τις κάνεις remux σε MKV με το MakeMKV.

Για να δεις αν ειναι θεμα δικτύου (ή και τροπου προσβασης),
δοκιμασε να γραψεις το iso αρχειο σε USB HDD/stick και να το βαλεις κατευθειαν πανω στο med

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Καλημερα παιδια.Εχθες το βραδυ βαζοντας το Thor - The Dark World 2013 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 7.1 - KRaLiMaRKo,παρατηρησα να γινεται στιγμιαια διακοπη της ταινιας καθ'ολη την διαρκεια της.Εβαλα το NETGEAR 550 και επαιξε σωστα χωρις προβλημα.Τα στοιχεια της ταινιας ειναι
---(VIDEO)----
---(AUDIO)----

Χτες είδα ακριβώς την ίδια έκδοση και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Σε usb σκληρό βέβαια και όχι δικτυακά.

Για να δεις αν ειναι θεμα δικτύου (ή και τροπου προσβασης),
δοκιμασε να γραψεις το iso αρχειο σε USB HDD/stick και να το βαλεις κατευθειαν πανω στο med
Φιλε μου δεν το σκεφτικα.Οντως το εβαλα σε στικακι και παιζει κανονικα χωρις προβλημα.Δεν μπορω να καταλαβω ομως πως γινεται,ταινιες διπλασιες σε μεγεθος και με μεγαλυτερο Βit rate να τις παιζει χωρις ιδιαιτερο προβλημα και να εχουμε θεμα σε αυτην.

---(VIDEO)----
---(AUDIO)----
είδα πριν λίγο την ταινία, έκδοση framestor αλλά ίδιο μέγεθος, μέσω δικτύου powerlines και δεν κόλλησε πουθενά

Last edited:
Όπως έγραψα και στα προηγούμενα posts, αφενός έχω βάλει το V3.0.2 (τελευταίο) αφετέρου ενεργοποιώ το scrape από το Media Library (Πολυμέσα), πολύ περισσότερο τώρα αφού με την επαναφορά διαγράφηκαν όλα στα Favorites (Αγαπημένα) και δεν έχω μεταφέρει νέα.

Μετά και τη διόρθωση του λάθους και τη σάρωση στο TV Series, οπότε κατέβασε τις πληροφορίες (αγγλικά) και τις εικόνες για τις seasons και τα επεισόδια, δεν κατέβασε εικόνα για το TV Series. Επιλέγοντας μενού στο TV Series, εμφανίζει "Αναζήτηση XML" (και όχι Σάρωση, όπως χθες) και σ' αυτό επιλέγοντας "Είδος" ανοίγει ένα παράθυρο με όλες τις επιλογές για ταινίες εκτός από κάτι που να ταιριάζει με Σειρές. Δοκίμασα μια επιλογή από αυτές που δείχνει (πχ Αστυνομική) και εμφανίζει τις εικόνες των ταινιών που χαρακτηρίζονται ως αστυνομικές για να επιλέξεις μια από αυτές. Φυσικά, δεν είναι αυτό που ζητάω, πολύ περισσότερο που είχε κατεβάσει εικόνα στο TV Series παλαιότερα.

εμένα μετά από σάρωση από το media library στις σειρές μου βάζεις την εξής εικόνα

folder.jpg

αυτής ψάχνεις ή είναι κάτι άλλο;