Mede8er MED600X3D

Ασχετο αλλα επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω μήπως μπορείς να μου πεις πως μετατρέπεις απο 3d ISΟ σε 3d mkv με το makemkv .εκανα την μετατροπή αλλα δεν ειναι 3d.ευχαρηστω και συγνώμη για το εκτός θέματος.

Να κάνω και εγώ μια άσχετη ερώτηση και όποιος θέλει παρακαλώ ας μου απαντήσει, έστω και με pm.
Με ποιο πρόγραμμα αντιγράφεται στο σκληρό τα 3d bd σε 3d iso;

Ασχετο αλλα επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω μήπως μπορείς να μου πεις πως μετατρέπεις απο 3d ISΟ σε 3d mkv με το makemkv .εκανα την μετατροπή αλλα δεν ειναι 3d.ευχαρηστω και συγνώμη για το εκτός θέματος.

Μετονόμασε το αρχείο σε Τίτλος.3D.TB.mkv.

Να κάνω και εγώ μια άσχετη ερώτηση και όποιος θέλει παρακαλώ ας μου απαντήσει, έστω και με pm.
Με ποιο πρόγραμμα αντιγράφεται στο σκληρό τα 3d bd σε 3d iso;

DVDFab

Rip to ISO δεν κάνεις; Το ISO δεν μπορεί να είναι 3D. Αν η ταινία ξεκινάει σε 2D, δοκίμασε από το menu να πατήσεις το 3D Top Bottom κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής.

Πλεον ειναι Blufab 9.1.4.2

Το 8 ειχε προβλημα του ζητουσες 3D και στο εσωζε σε 2D με το 9 μπορεις και να σωσεις την κυρια ταινια σε iso 3D και να προσθεσεις και υποτιτλους srt

Last edited:
Μια ερωτηση... Τα εξωφυλα της καθε ταινιας η της καθε σειρας οπως και η υποθεση , κτλπ κατεβαινουν αυτοματα ? η πρεπει να τα περασω εγω στον φακελο της καθε ταινιας ?

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Μια ερωτηση... Τα εξωφυλα της καθε ταινιας η της καθε σειρας οπως και η υποθεση , κτλπ κατεβαινουν αυτοματα ? η πρεπει να τα περασω εγω στον φακελο της καθε ταινιας ?

κάνεις σάρωση και σου τα κατεβάζει

Μπορω να διαθεσω μεχρι 200-250 ευρω για ενα καλο media player. πιστευετε το MED600X3D ειναι η καλυτερη επιλογη στα λεφτα του η τα popcorn και DUNE θεωρουντε καλυτερα?

Πας στον Αποστολη του δινεις 160 η 180 με το wifi και περνεις το 600 και εισαι μια χαρα.

V3.0.5 - 29 April2014 BETA -X3D Series - for MED1000X3D - MED800X3D - MED600X3D

V3.0.5 - 29April 2014BETA
1. Improved thick border Subtitles - Its still mirror based and improvement is small but we are trying to stay away from the old way due to the bad Aliasing effect.
To test - Open subtitles menu while a movie is playing and focus on the extreme right menu with 'abc' - top selection is as it was. Second option is with the improved border.
EDIT - 2. Removed Boot up audio.

V3.0.5 - 25April 2014BETA
1. Changed Home Page YouTube to HTML5 so that users can use USB Keyboard for text input Search
2. Added thick black border option for text based subtitles
3. Set Auto Standby to 'on' - set time to 2hours
4. Added Setup Option for Movie Scraper A-B - A= long plot length B = old style normal plot length
Currently working on other fixes in conjunction with Realtek and hope to post the next Beta as soon as we get these.

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,14191.0.html

μπορω καπως να προσθεσω εξωτερικους υποτιτλους σε bluray 3d? κι αν ναι θα ειναι σωστοι η θα ειναι αυτο που σε στραβωνει οπως στα sbs?

Με το blufab μπορεις να κρατησεις την κυρια ταινια και εχει να προσθεσεις και εξωτερικους υποτιτλους srt απλα στις ρυθμισεις βαλε 1253

Ετσι θα φτιαξεις ενα iso με την ταινια κανονικα 3D χωρις σκουπιδια κλπ. Αν θελεις να εχει τα παντα συν τους Ελληνικους υποτιτλους δεν πιστευω να υπαρχει τροπος

bd iso 2d, με όλα τα μενού , δηλαδή να αντιγράψεις το bd δισκάκι ατόφιο και να το περάσεις στο σκληρό , τα διαβάζει κανονικά;

bd iso 2d, με όλα τα μενού , δηλαδή να αντιγράψεις το bd δισκάκι ατόφιο και να το περάσεις στο σκληρό , τα διαβάζει κανονικά;

Σαν πλήρες δισκάκι με τα μενού, όχι. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει επιλογή για BD Lite menu, όπου σου εμφανίζει σε λίστα όλα τα βίντεο που περιέχονται σε έναν ριπαρισμένο δίσκο BD, αλλά όλοι προτείνουν να είναι απενεργοποιημένη...

Έχει την δυνατότητα bd menu on/off, προτεινόμενη επιλογή είναι το off αλλά κάποιες φορές που το δοκίμασα, τις περισσότερες δούλεψε.

Έδειξε κανονικά full BD menu με java και pip;! Ποιούς τίτλους δοκίμασες;

Χθές προσπάθησα να δώ μια ταινία σε Avi (το ξέρω, ντροπή μου... :flipout:) και δεν τα κατάφερα.
Unsupported file μου λέει... Είναι δυνατόν; :nounder: