Mede8er MED600X3D

Vertical σ´ευχαριστώ πολύ.
Μου έκανε εντύπωση που το MED δεν το έπαιξε κι αναγκάστηκα να επιστρατεύσω το παλιό Χtreamer, το οποίο βέβαια το έπαιξε αέρα...
Αν πώ οτι δεν ξενέρωσα λίγο θα πω ψέματα.

νέο fw http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,14248.0.html

V3.0.6_6May2014
1. Fixed - Green screen 3D Top & Bottom and PGS subs
2. Fixed - Button Key mix up on X3D unit buttons (not remote)
3. Improved thick border Subtitles - Its still mirror based and improvement is small but we are trying to stay away from the old way due to the bad Aliasing effect.
To test - Open subtitles menu while a movie is playing and focus on the extreme right menu with 'abc' - top selection is as it was. Second option is with the improved border.
4. Removed Boot up audio.
5. Changed Home Page YouTube to HTML5 so that users can use USB Keyboard for text input Search
6. Set Auto Standby to 'on' - set time to 2hours
7. Added Setup Option for Movie Scraper A-B - A= long plot length B = old style normal plot length
8. Updated French Localization

Σ' ευχαριστώ papdoux.
Δεν νομίζω οτι θα ασχοληθώ για ένα αρχείο Avi που θα μου τύχει το χρόνο, θα το δω κάπου αλλού, απλά μου έκανε εντύπωση.

Τελικα εγω ο topic starter πηρε την αποφαση να παρει ενα. Πηρα τον Αποστολη και θα παω αυριο το πρωϊ να το παρω.

Το υλικο που θα βλεπω ειναι 3D iso και MKV απο εξωτερικους σκληρους δισκους, δεν ασχολουμαι με δικτυο εξωφυλλα κλπ.

Ερωτησεις τωρα. Επειδη ιντερνετ περνω απο το κατω σπιτι του πεθερου μου ασυρματα ελεγα να παρω την εκδοση με το ασυρματο στα 180 ευρω.
Απο την αλλη εχω και την Panasonic 50GT30 που εχει LAN (περνει και στικακι wifi αλλα ειναι ακριβο) και θα ηθελα να δωσω και σε αυτη ιντερνετ.

Να παρω την απλη εκδοση στα 160 ευρω και να παρω ενα Access Point Extender/repeater σαν αυτο και ετσι να περνω ασυρματα και να δινω στα μηχανηματα με LAN?

http://www.plaisio.gr/periferiaka-o...tender--Bridge-N-300Mbps-WN2000RPT-100PES.htm

1515284.jpg

Χαζη ερωτηση: Αν παρω αυτο με το ασυρματο των 180 υπαρχει περιπτωση να μπορω απο το LAN να δωσω στην τηλεοραση; (δεν το πιστευω δεν μπορει να ειναι Access Point)

Nαι το ειδα αλλα για μενα δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα γιατι εχω εξωτερικους δισκους USB ,οπως και εσυ!

Πηρα σημερα το 600 με το ασυρματο (μου εκανε καλυτερη τιμη)

Πηρα τελικα με το ασυρματο γιατι δεν θα ειναι σταθερο αλλα θα το περνω σαλονι κρεβατοκαμαρα.

Ο Αποστολης μου ειπε πως καλο ειναι να εχω ξεχωριστα τους υποτιτλους srt και οχι με την ταινια γιατι ετσι θα μπορω να αλλαζω μεγεθος χρωμα κλπ αλλα κανει λαθος γιατι και μεσα στο mkv να ειναι παλι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Πως μπορω να αλλαξω τις μικρογραφιες σε λιστα;

καλορίζικο :)

κάτω από τα βελάκια, πατάς το δεύτερο κουμπί από τα αριστερά ή το τρίτο

Μεσα σε ενα σακουλακι εχει δυο πληκτρα μαυρα που ειναι για αντικατασταση των μπλε στο κοντρολ, εχει μεσα και δυο πλαστικα αυτοκολητα αυτα τι ειναι;

Γιατι οταν βαζω ενα 3D iso κολλαει; δεν υπακουει στο κοντρολ και αν το βαλω 2D τοτε ειναι μια χαρα;