Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Εχω ενα φακελο bluray με bdmv και certificate, δεν εχει ομως ελληνικους υποτιτλους. Παω να κατεβασω υποτιτλους αλλα δεν μου τους βγαζει στην οθονη ενα λεει υποτιτλος κατεβηκε. Τι πρεπει να κανω για να παιξει ο υποτιτλος και να τον δει το mede8er;
βάζεις τον υπότιτλο μέσα στο φάκελο
π.χ.
papdoux
papdoux/bdmv
papdoux/certificate
papdoux/papdoux.srt

βασικά θα βγάλουν σίγουρα ακόμα ένα αφού το τελευταίο έχει bugs

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δεν βλέπω να έχει αναφερθεί οπότε παίρνω την πρωτοβουλία να αναφέρω οτι πλέον (βασικά εδώ και λίγο καιρό) υπάρχουν και android app(s) για το mede8er!
Κοιτάξτε εδώ:
http://www.mede8erforum.com/index.php/board,167.0.html
(έχουν δωρεάν εκδόσεις για δοκιμή και πλήρεις επι πληρωμή με 3 )

Play store links (για τις δωρεάν εκδόσεις):
Mede8er Smart Remote Lite(V)
DroidME83e

Καλήμερα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας επειδή αποφάσισα να αγοράσω το MED600X3D. Είμαι κάτοχος του (MED400X2) και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Το πρόβλημα μου είναι το εξής και σας ρωτώ αν θα λυθεί από το MED600X3D, εκτός και αν παίζει κάτι άλλο και δεν είναι πρόβλημα του player. Για να παρακολουθήσω ταινία με HD ήχο χωρίς πρόβλημα πρέπει να έχω τον σκληρό δίσκο καρφωμένο πάνω στο med. Δικτυακά σπάει η ταινία και ο ενισχυτής χάνει συνεχώς τον ήχο!!! Με λίγα λόγια δικτυακά βλέπω τα πάντα (mkv, m2ts κλπ.) 720 και 1080 όσο μεγάλο και να είναι το αρχείο αρκεί να είναι Dolby Digital η Dts 5.1. Λογικά την ζημιά την κάνει ο HD ήχος. Κάνω κάτι λάθος εγώ, η είναι καθαρά πρόβλημα streaming HD ήχου.

για το 600 που εχω μνπορω να σου απαντησω , δεν εχει προβλημα ουτε σε true ηχο-περνανε τα παντα .Μιλαω φυσικα για ενσυρματο δικτυο ε?

Ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετος. Οταν λετε δικτυακα εννοειτε οτι βλεπετε hd ταινεια με hd ηχο και υποτιτλους χωρις να τη κατεβασετε; Πως γινετε αυτο;

Ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετος. Οταν λετε δικτυακα εννοειτε οτι βλεπετε hd ταινεια με hd ηχο και υποτιτλους χωρις να τη κατεβασετε; Πως γινετε αυτο;

όχι,εννοούν από τοπικό δίκτυο

Φίλε zilmer έχω το Zalman HD160 Home Theater PC Enclosure για αποθηκευτικό χώρο και για να κατεβαζω torrent. Από πάνω του και με καλώδιο έχω συνδεδεμένο ένα Switch tp link με 5 θύρες Gigabit. Στη μια από τις πέντε έχω καρφωμένο το med, στην άλλη το Xbox, στην άλλη το ρουτερ, και στην άλλη την plasma panasonic. Λοιπόν εδώ είναι και το θέμα που ανέφερα πιο πάνω. Έτσι όπως τα έχω βλέπω τα πάντα εκτός από τις ταινίες με hd ήχο. Γι αυτό και αναγκάζομαι ότι ταινία έχω κατεβάσει στο Zalman με hd ήχο να πρέπει να την αντιγράψω σε έναν εξωτερικό σκληρό και να την δω απευθείας με το med. Γι αυτό ρωτάω, αν ειναι να έχω αυτό το θέμα και με το MED600X3D να μην το πάρω τότε... Αν πάντως κάποιος πιστεύει ότι η συνδεσμολογία μου δεν είναι σωστή παρακαλώ να βοηθήσει η να προτείνει ότι νομίζει.

Βασικά δείχνει θέμα δικτύου, μήπως το PC λόγω torrents δεν έχει αρκετή ισχύ να δώσει στο δίκτυο;

Οι ταινίες με hd ήχο τι bit rate έχουν;

Βγάλε το Xbox και την τηλεόραση από το switch,πως πάει τώρα;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Φίλε zilmer έχω το Zalman HD160 Home Theater PC Enclosure για αποθηκευτικό χώρο και για να κατεβαζω torrent. Από πάνω του και με καλώδιο έχω συνδεδεμένο ένα Switch tp link με 5 θύρες Gigabit. Στη μια από τις πέντε έχω καρφωμένο το med, στην άλλη το Xbox, στην άλλη το ρουτερ, και στην άλλη την plasma panasonic. Λοιπόν εδώ είναι και το θέμα που ανέφερα πιο πάνω. Έτσι όπως τα έχω βλέπω τα πάντα εκτός από τις ταινίες με hd ήχο. Γι αυτό και αναγκάζομαι ότι ταινία έχω κατεβάσει στο Zalman με hd ήχο να πρέπει να την αντιγράψω σε έναν εξωτερικό σκληρό και να την δω απευθείας με το med. Γι αυτό ρωτάω, αν ειναι να έχω αυτό το θέμα και με το MED600X3D να μην το πάρω τότε... Αν πάντως κάποιος πιστεύει ότι η συνδεσμολογία μου δεν είναι σωστή παρακαλώ να βοηθήσει η να προτείνει ότι νομίζει.

αν παραλληλα με το στριμαρισμα της ταινιας,στριμαρεις και αρχεια τορεντ,κολλαει ο ηχος,μπουκωνει το δικτυο.
Οταν ειναι να δεις ταινια,φροντισε να εχεις κλεισει το τορεντ.

Έβγαλα από το switch Tv&Xbox αλλά κανένα αποτέλεσμα.
Η ταινία που δοκίμασα είναι το Mission: Impossible - Ghost Protocol.1080p.TrueHD.Remux.DecibeL.mkv
Το bitrate της: [0]:3093/3842 kb/s [1]:454/596 kb/s (avg/cur).
Η παραπάνω ταινία εκτός από DolbyTrueHD έχει και επιλογή για απλό DolbyD 5.1. Καθώς λοιπόν την παρακολουθώ από το δίκτυο και σπάει κανονικά σε DolbyTrueHD μόλις επιλέξω από το τηλεχειριστήριο του med το απλό DolbyD 5.1 παίζει κανονικότατα!!!
Και με κλειστό τον torrent πάλι τα ίδια. Καμία βελτίωση των παραπάνω.....

είναι σωστά τα νούμερα;
πολύ μικρά για να έχεις θέμα με το δίκτυο.

μπορείς να βγάλεις το switch και να έχεις μόνο το router;

πως κάνεις το μοίρασμα από το PC; smb; nfs;
τα καλώδια τα έχεις ελέγξει; τι χρώμα ανάβει στο switch;

Λογικά θα έχει το switch πάνω σε 100άρι router για να παίξει σε Gigabit. Δεν ξέρω αν το Zalman είναι απλά ένα PC enclosure που τρέχει Windows αλλά αν είναι όντως έτσι, ας δοκιμάσει να 'κοτσάρει' έναν σκληρό στο Med και να δοκιμάσει ένα copy μεγάλου αρχείου από το Zalman στο Med. Και σίγουρα να υπάρχει ποιοτικό CAT5e καλώδιο και πάνω. Μου έχει τύχει φτιαχτό καλώδιο να έχει φύγει μια επαφή και να δουλεύει σε 100άρι το δίκτυο.

Καλησπέρα κι απο εμένα.Συγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά νομίζω οτι εδώ είναι το καταλληλότερο μέρος να μου λύσετε μια απορία.Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το οικιακό μου δίκτυο για να τρέχει σε ταχύτητες gigabit. O απότερος στόχος μου είναι απο ένα υπνοδωμάτιο που θα βρίσκεται ένας nas συνδεδεμένος στη μπρίζα ethernet να μπορώ να στριμάρω απευθείας απο τον med300 όλα τα αρχεία ακόμα και τα πιο βαριά πχ 40 gb blu ray iso,3d κτλ.Απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος που κάνει κάτι παρόμοιο με τον med, γίνεται? ή στην πράξη κατα το στριμάρισμα του κάνει σπασίματα?εννοείται οτι τα καλώδια είναι cat 5e και οτι όλες οι συσκευές που θα συμμετέχουν στις μεταφορές δεδομένων δηλαδή ethetnet swirch,router,nas θα πρέπει να υποστηρίζουν ταχύτητες gigabit.Να σημειώσω οτι στο σαλόνι επειδή υπάρχει μόνο μία μπρίζα ethernet κι επειδή θέλω να συνδέσω στο δίκτυο xbox,ενισχυτή,med300 κτλ. θα χρησιμοποιήσω ένα switch όπως το t link gigabit για να μοιράζω το internet.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι τελικά αξίζει να πάρω ένα nas και να στριμάρω απο εκεί τις απαιτητικές ταινείες μέσω του med ο οποίος θα είναι καρφωμένος σε ένα switch gigabit ή μπορεί να έχω θέματα και να πάω σε κανα εξωτερικό σκληρό που θα είναι συνδεδεμένος με usb με τον med?Ευχαριστώ πολύ!

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Όμως έχω μία απορία και μία ιδέα:

1) χρησιμοποιείτε αρχεία 40gb για ταινίες; λίγο υπερβολικό δεν είναι;

2) Γιατί δεν βάζεις το NAS διπλά στο MED με USB και στο δίκτυο (στο switch) έτσι ώστε και τα video σου να παίζεις και να τον ταΐζεις δεδομένα;

Επίσης κάτι τελευταίο: η LAN υποδοχή του MED είναι 1000αρα;

NAS είναι network attached storage και δεν υπάρχει λόγως να το αλλάξεις.
η κάρτα του med είναι gigabit.
εγώ όλα τα έχω σε NAS και παίζει πάντα δικτυακά. Ότι αρχείο μεγάλο όπως mkv 30+ GB, ISO 40+ GB κλπ, έχω το παίζει κανονικά χωρίς κόλλημα.

Φυσικά και αξίζει το NAS, ούτε μεταφορές δίσκων, ούτε βάλε-βγάλε...

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση για τον ενσωματωμενο movie scraper... Δεν μου δειχνει διαρκεια ταινιας αλλα πρεπει να την ξεκινησω και να δω απο το info την διαρκεια της. Βαρεθηκα την διαδικασια του yadis αφου πλεον κανει καλη δουλεια και το δικο του scraper, αλλα με χαλαει που δε μου δειχνει τη διαρκεια. Το κανει και σε σας ή ειναι καποια ρυθμιση;

Το κάνει και είναι όντως μανίκι να αρχίζεις την ταινία για να δεις τη διάρκεια .

δε φταίει ο scrapper ... απλά δεν υπάρχει η πληροφορία για να κατέβει ... αν υπάρχει κατεβαίνει και την εμφανίζει.

Last edited: