βάζεις τον υπότιτλο μέσα στο φάκελοΕχω ενα φακελο bluray με bdmv και certificate, δεν εχει ομως ελληνικους υποτιτλους. Παω να κατεβασω υποτιτλους αλλα δεν μου τους βγαζει στην οθονη ενα λεει υποτιτλος κατεβηκε. Τι πρεπει να κανω για να παιξει ο υποτιτλος και να τον δει το mede8er;
Ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετος. Οταν λετε δικτυακα εννοειτε οτι βλεπετε hd ταινεια με hd ηχο και υποτιτλους χωρις να τη κατεβασετε; Πως γινετε αυτο;
Φίλε zilmer έχω το Zalman HD160 Home Theater PC Enclosure για αποθηκευτικό χώρο και για να κατεβαζω torrent. Από πάνω του και με καλώδιο έχω συνδεδεμένο ένα Switch tp link με 5 θύρες Gigabit. Στη μια από τις πέντε έχω καρφωμένο το med, στην άλλη το Xbox, στην άλλη το ρουτερ, και στην άλλη την plasma panasonic. Λοιπόν εδώ είναι και το θέμα που ανέφερα πιο πάνω. Έτσι όπως τα έχω βλέπω τα πάντα εκτός από τις ταινίες με hd ήχο. Γι αυτό και αναγκάζομαι ότι ταινία έχω κατεβάσει στο Zalman με hd ήχο να πρέπει να την αντιγράψω σε έναν εξωτερικό σκληρό και να την δω απευθείας με το med. Γι αυτό ρωτάω, αν ειναι να έχω αυτό το θέμα και με το MED600X3D να μην το πάρω τότε... Αν πάντως κάποιος πιστεύει ότι η συνδεσμολογία μου δεν είναι σωστή παρακαλώ να βοηθήσει η να προτείνει ότι νομίζει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.