Mede8er MED600X3D

Το μονο αρνητικό του Med8er λοιπόν για μένα είναι οτι δεν παίζει divx.
μήπως να δώσω τα διπλά λεφτά να πάρω το Popcorn hour A400 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, να παίζει τα πάντα, να έχω jukebox αυτόματο χωρίς PC, ΚΑΙ VXP!!! Τι λέτε;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

λόγω VXP & divx θα συμφωνήσω :)

Το θέμα είναι να πάρω το Α400, ή το Α410?
και απο πού; απο το cloudmedia.com που το πήρε κάποιος, διάβασα ότι του ρίξανε τελωνίο!

Οι βασικές διαφορές του Α400 με Α410 όσον αφορά στο τελικο αποτέλεσμα είναι στην ταχύτητα μενού και ποιότητα ήχου? η εικονα που δίνουν είναι ίδια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Το θέμα είναι να πάρω το Α400, ή το Α410?
και απο πού; απο το cloudmedia.com που το πήρε κάποιος, διάβασα ότι του ρίξανε τελωνίο!

Οι βασικές διαφορές του Α400 με Α410 όσον αφορά στο τελικο αποτέλεσμα είναι στην ταχύτητα μενού και ποιότητα ήχου? η εικονα που δίνουν είναι ίδια?

καλύτερα να ρωτήσεις στο νήμα του popcornhour.

πήρα ένα mele f10 pro και το κότσαρα πάνω στο med
δουλεύει καλά, αλλάζει το μενού, κλείνει/ανοίγει, στον browser μια χαρά δουλεύει σαν πληκτρολόγιο/ποντίκι.
το μόνο που δε βρήκα είναι να έχει πλήκτρο -πίσω-

τώρα τελευταία έχω παρατήρησή ότι μου χαλάει τους υπότιτλους δηλαδή ξεκινάει κανονικά και μετά από 30 δευτερόλεπτα αρχίζουν να γίνονται καραγκιοζακια που λέμε

ξέρουμε κάτι για αυτό ; είμαι με το τελευταίο firmware

λογικά οι υπότιτλοι είναι utf-8 ενώ εσύ έχεις επιλογή ελληνικά οπότε κάνεις μία αλλαγή από το μενού των υποτίτλων

δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται άλλαξα σε utf-8 αλλά πάλι παίζει 5-10 δευτερόλεπτα κανονικά μετά πάλι καραγκιοζακια

κάθε βοήθεια δεκτή

Νέο beta firmware για τα X3D:
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,14598.0.html

V3.0.7_27June2014 BETA
1. Dev. will auto open 3D MPO images in 3D
2. Fix: Setup Option 'fixed volume' will always set to max volume if selected.
3. Fix. Co-Axial Digital Output
4. Fix Co-Ax Digital will output 192khz PCM whether HDMI is connected or not
5. Fix. SPDIF will output 96khz whether HDMI is connected or not
5. Dev. Fixed skin customization as some images were not updating
6. Added some extra colour setup nodes in skin xml for skin developers - 'FocusText' 'TextColor'
7. Changes default text colour in GUI to R192 G192 B192

Κατέβασμα από εδώ

Μπορώ να του βάλω κάποια άλλη wifi pcie για ασυρματο δίκτυο, ή πρέπει αναγκαστηκά της ετερείας? Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμιο να επιχειρήσει? ή κάποιο wifi usb stick?

Last edited:
Τόσα update και δεν λένε να το κάνουν να αναγνωρίζει αυτόματα τα utf-8 srt, κάτι που το wdtv το κάνει εδώ και χρόνια.

δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται άλλαξα σε utf-8 αλλά πάλι παίζει 5-10 δευτερόλεπτα κανονικά μετά πάλι καραγκιοζακια

κάθε βοήθεια δεκτή

Να αλλάξεις το srt αρχείο και να το κανείς save σαν ANSI και όχι σαν UTF-8...

Το γνωρίζω αυτό, αλλά γιατί πρέπει να μας βάλουν σε αυτή την διαδικασία όταν οι άλλοι το έχουν λύσει εδώ και καιρό;

ε έτσι για να υπάρχει περιπέτεια

να πω ότι πρόσεξα το εξής ότι όταν πάμε από τηλεχειριστήριο όταν πατάω το πλήκτρο για τις ρυθμίσεις στους υποτίτλους εκεί που μπορείς να αλλάξεις και το χρώμα τους για καταλαβαίνουμε που ακριβός λέω υπάρχει μια ρυθμίσει για την γλώσσα των υποτίτλων πολλές φόρες αυτό αλλάζει από μόνο του και δεν είναι ούτε greek ούτε utf-8 αλλά κινέζικα η ότι είναι αυτό

αυτό είναι και η βασική αίτιά που υπάρχει το πρόβλημα με τα subs και ας είναι επιλεγμένο από τις βασικές ρυθμίσεις η γλώσσα υποτίτλων greek η utf-8

Στο τελευταιο fw μπήκε μια επιλογή για αυτόματη αναγνώριση, μάλλον την έχεις ενεργή και αυτό μπορεί να φταίει

στα settings, στην τελευταία στήλη, τελευταία επιλογή νομίζω
αγγλικά, μία τέτοια επιλογή 'Auto Detect Encoding', δεν ξέρω αλλά μπορεί να επηρεάζει

Last edited: