Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

το μηχανακι ειναι εκνευριστικα τελειο :p . Υπαρχει δυνατοτητα στο jukebox να εχουμε αλλο view εκτος απο wall? και μηπως ξερεις στις ρυθμισεις scraper A-B τι κανει , γιατι δεν εχω καταλαβει?

Η διαφορά είναι στην διάταξη των στοιχείων ώστε να δώσει περισσότερο χώρο στην υπόθεση γιατί πολλές φορές είναι μεγάλη και δε χωράει. Έτσι με το Α επιλέγεις να δείχνει περισσότερες γραμμές στην υπόθεση, με το Β λιγότερες γραμμές.

άλλο view εκτός από το 3 row jukebox δεν ξέρω. μετά υποθέτω μπορείς να απενεργοποιήσεις το jukebox από τα settings και να βλέπεις το παλιό view π.χ. όπως βλέπεις τους φακέλους από το media library;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

καλημερα.
αν εδινες και ενα χερι βοηθειας,θα σου ημουν υποχρεως...

πας στα settings και στην τελευταία στήλη έχει μία επιλογή για να κάνει share το med ώστε να το βλέπει το PC και να μπορέσεις να κάνεις copy.
πως λέγεται η επιλογή δε θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι φαίνεται ένα X3D εκεί.

Με προβολεα dlp μπορει να δω 3d με το mex600x3d. Εχω δοκιμασει αλλα τιποτα. Μπορει να παιξει?

Ειναι ο optoma hd67 και παιζω mkv 3dsbs, half sbs, full u/o, half u/o. Τα ιδια παιζω και στην h6500 , στο προβωλεα βλεπω 3d με nvidia vision 3d αλλα με το player το med600x3d μπορω? Θελω να δω 3d subs στον προβολεα

V3.0.7_27June2014 BETA
1. Dev. will auto open 3D MPO images in 3D
2. Fix: Setup Option 'fixed volume' will always set to max volume if selected.
3. Fix. Co-Axial Digital Output
4. Fix Co-Ax Digital will output 192khz PCM whether HDMI is connected or not
5. Fix. SPDIF will output 96khz PCM whether HDMI is connected or not
5. Dev. Fixed skin customization as some images were not updating
6. Added some extra colour setup nodes in skin xml for skin developers - 'FocusText' 'TextColor'
7. Changes default text colour in GUI to R192 G192 B192

http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2014/X3D_Series_V3.0.7_BETA_27June2014.zip

Last edited:
Με ποιό τρόπο μπορώ να δω από το x3d 3d στον προβολέα τότε? Από το pc nvidia κάρτα γραφικών στέλνω hdmi σε πολυκάναλο ενησχητη με hdmi 1,4 3d και από εκεί στον προβολέα , δοκίμασα και κατευθείαν από το x3d στον προβολέα αλλά τίποτα μου λέει sbs red cyan τα παλιό 3d από τις ρυθμήσεις του x3d. Υπάρχει τρόπος? Του πέρασα και την τελευταία αναβάθμηση.

alampi ευχαριστουμε απλα προσεχε της ημερομηνιες κyκλοφοριας του fw

Η ημερομηνία που εγραψα στις προηγούμενες αναφορές μου καθώς και αυτή η τελευταία "V3.0.7 - 25July2014 BETA -X3D Series" ειναι ολόσωστες. 25 Ιουλίου 2014 ειναι το πιο φρέσκο λογισμικό που αναφέρω. Αυτό που γράφεις εσύ ειναι λογισμικό τις 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας.

ναι εχεις δικιο συγγνωμη...τωρα το προσεξα,,το αστειο ειναι πως δεν εχω κατεβασει αλλο fw περα απο αυτο ποθ ποσταρα και εχω τη λειτουργια του trailer...

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Με ποιό τρόπο μπορώ να δω από το x3d 3d στον προβολέα τότε? Από το pc nvidia κάρτα γραφικών στέλνω hdmi σε πολυκάναλο ενησχητη με hdmi 1,4 3d και από εκεί στον προβολέα , δοκίμασα και κατευθείαν από το x3d στον προβολέα αλλά τίποτα μου λέει sbs red cyan τα παλιό 3d από τις ρυθμήσεις του x3d. Υπάρχει τρόπος? Του πέρασα και την τελευταία αναβάθμηση.

ο optoma hd67 είναι 3D;
μέσω ενισχυτή που υποστηρίζει 3D δοκίμασες;

για να σου λέει red cyan το med καταλαβαίνει ότι δε συνδέεται με hdmi 1.4 οπότε δεν έχει 3D.
το καλώδιο είναι 1.4;

Γεια σας παιδες ! Σκεφτομαι για αγορα το συγκεκριμενο media player και εχω μερικες ερωτησεις
1) Με την κινηση 24p τα παει καλα ? Πως την αποδιδει ?
2) Με την αναγνώριση των υποτιτλων srt (και 3d) ολα οκ ?
3) Υπάρχει κάτι που πρεπει να προσέξω πριν την αγορα ? Υπάρχει κάτι που δεν κανει καλα σαν media player ?
4) Yπάρχει καποιο καλυτερο player στα ιδια χρήματα που με συστήνεται ?

Ο προβολέας είναι 3d ready έχει 1,3 HDMI αλλα 3d βλέπω κανωνικά από το pc στέλνω στον ενησχητή που είναι 3d και από εκει στον προβολέα και στην τηλεοράση, έχει 2 εξόδους και 6 εισόδους yamaha rx-v 771. 3d βλέπω κανονικά από το pc μόνο στον προβολέα