Mede8er MED600X3D

τους εστειλα και email χτες αλλα ακομα καμια απαντηση...εχετε αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και αλλοι? λυθηκε η παραμενει ετσι?

Μολις ελαβα την παρακατω απαντηση:

RE: Question about succesful registration
Mede8er Support ([email protected])
Προσθήκη στις επαφές
8:01 μμ
[Διατήρηση αυτού του μηνύματος στην κορυφή των Εισερχομένων σας]
Προς: christos spirou
[email protected]

Hello,

I checked your account details and I can confirm your Mede8er has the 5 year warranty.

Should you, despite the above explanation not find the solution to your question, we kindly request you to email us about it, or call from Monday to Friday between 09:00 and 21:00 (GMT+1) on +31(0)10-7142861

Sincerely,

Mede8er Support Team

Dezley

με καλυπτει αυτο το mail σε περιπτωση που γινει κατι? δεν θα επρεπε να το βλεπω κ καπου στο site αυτο?

Καλησπέρα και από μένα.
Είμαι ένας νέος κάτοχος του med και είμαι στο στάδιο του σεταρίσματος.
Απλά βλέπω κάτι περιέργο.Αφού έκανα scrap τις ταινίες πάτησα σε μια για να την δω.Πρέπει να έκανε πάνω από λεπτό για να ξεκινήσει.Σε μια δευτερη που πάτησα πέρασαν πάνω από 2 λεπτά και μετά το έκλεισα.
Έιναι λογικό αυτό ή κάτι δεν έχω κάνει καλά?

Καλησπέρα και από μένα.
Απλά βλέπω κάτι περιέργο.Αφού έκανα scrap τις ταινίες πάτησα σε μια για να την δω.Πρέπει να έκανε πάνω από λεπτό για να ξεκινήσει.Σε μια δευτερη που πάτησα πέρασαν πάνω από 2 λεπτά και μετά το έκλεισα.

οχι σε εμενα δεν συμβαινει κατι τετοιο...σιγουρα κατι εχεις κανει λαθος...θα περιμενεις να απαντησουν τα παιδια που εχουν το med πιο πολυ καιρο κ ξερουν καλυτερα...μεσω δικτυου στο παιζεις την ταινια η απο σκληρο?

οχι σε εμενα δεν συμβαινει κατι τετοιο...σιγουρα κατι εχεις κανει λαθος...θα περιμενεις να απαντησουν τα παιδια που εχουν το med πιο πολυ καιρο κ ξερουν καλυτερα...μεσω δικτυου στο παιζεις την ταινια η απο σκληρο?

Την τανία την παίζω από σκληρό δίσκο.

Καλησπέρα και από μένα.

Ας προσθέσω μερικές λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν.
Το med είναι συνδεδεμένο με έναν Harman Kardon ενισχυτή.Η ταινία παίζει από usb εξωτερικό δίσκο.
Αυτό που φαίνεται είναι σαν να χάνετε το σήμα και μετά από λίγη ώρα ξεκινά η ταινία.
Κάτι που διάβασα είναι ότι μπορεί να φταίει ότι δεν μπορεί να κλειδώσει το frame rate.
Ελπίζω να υπάρχει μια λυση.

ποιο frame rate δεν κλειδώνει;

για κάνε ένα τεστ και σύνδεσε το med πάνω στην τηλεόραση κατευθείαν, να δεις αν σου κάνει το ίδιο.

Ερώτηση: Διάβασα στα specs οτι μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς σκληρούς up tο 3tb. Δηλαδή αν συνδέσω ένα εξ. σκληρό 4-5 gb δεν θα τον βλέπει?

Μολις ελαβα την παρακατω απαντηση:

RE: Question about succesful registration
Mede8er Support ([email protected])
Προσθήκη στις επαφές
8:01 μμ
[Διατήρηση αυτού του μηνύματος στην κορυφή των Εισερχομένων σας]
Προς: christos spirou
[email protected]

Hello,

I checked your account details and I can confirm your Mede8er has the 5 year warranty.

Should you, despite the above explanation not find the solution to your question, we kindly request you to email us about it, or call from Monday to Friday between 09:00 and 21:00 (GMT+1) on +31(0)10-7142861

Sincerely,

Mede8er Support Team

Dezley

με καλυπτει αυτο το mail σε περιπτωση που γινει κατι? δεν θα επρεπε να το βλεπω κ καπου στο site αυτο?

Μολις μου απαντησαν ξανα και μου ειπαν να κρατησω το email τους ως αποδειξη σε περιπτωση που χρειαστει να κανω χρηση της εγγυησης

αδελφια να ρωτησω κατι για να μην καθομαι να ξαναδιαβαζω τοσα ποστ. στους υποτιτλους idx δεν με αφηνει να αλλαξω το μεγεθος της γραμματοσειρας. ειναι λογικο ή ειναι καποιο προβλημα στο 600αρη μου. τα srt τα αλλαζει κανονικα. το λεω γιατι τα εμφανιζει αρκετα μεγαλα και ενοχλουν ,

Οι SUB/IDX υπότιτλοι είναι γραφικοί υπότιτλοι, και όχι κείμενο σαν τους SRT. Κατ' επέκταση, ως γραφικού υπότιτλοι έχουν συγκεκριμένο μέγεθος και θέση στην οθόνη. Διάβασε λίγο εδώ.

V4.0.1_Beta_11March2015
1. Fixed - Extras folder functionality
a. Invalid video format error
b. If you play a video file in EXTRAS and then stop it. Now try to play another file it EXTRAS and it will not play
c. If you have multiple video files in EXTRAS and focus on any video then it normally plays the incorrect one
e. If you playing a video file in EXTRAS and press the Info button it shows the 'info' from the Main Movie and not the file that is being played
2. Added support for Movie Trailer Language - If a trailer exits in the Scrape Language then it will be used.
3.Fixed BD Menu on/off Setup Menu and F3 shortcut button on remote.
4.Fixed Movie JukeBox Navigation bug - In Movie JukeBox focus on any movie and press 'Enter' or 'Info' button and you get the about.jpg. Now use up /down Nav buttons and move to another about.jpg and then press the 'edit Button then press the 'Edit' button on the remote and it shows the incorrect movie in Edit mode.
5. Fixed TV Series return from play focus bug - If you Play a episode and press 'Stop' or 'Return' it then focuses on the incorrect episode thumbnail.
6. Updated image - The image 'IMAGE_BW_THUMB_INVALID_MOVIE_VIEW.png' is incorrect size 117 x 172 and should be should be 154 x 231
7. Added functionality for custom folder lock pin code - ie the custom pin folder will be different from the Master Pin in Setup Menu. This functionality was implemented for a special application and now available to our users.
Instructions:
a. Set Folder Lock to 'on' n Setup Menu
b. Copy/ make file named '.folder.locked' to the folder you want to add the custom pin to - content of the file is not read.
c. Copy/ make file named '.folder.lock.password' to the folder you want to add the custom pin to
d. Edit the file '.folder.lock.password' with Notepad++ and use any 4 digit pin ie '1111' and save
e. When this folder is opened user wil be prompted to enter the 4 digit pin code.
Example file http://www.mede8er.org/artwork/temp/2015/forum/.folder.lock.password

http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2015/X3D_Series_V4.0.1_BETA_11March2015.zip

Φίλοι μου καλημέρα
Στην προσπάθεια να ανοίξω το makemkv μου βγάζει μήνυμα πως χρειάζεται κωδικό
Μέχρι πριν λίγους μήνες άνοιγε κανονικά
Γνωρίζει κανένας αν έχουν σταματήσει να το δίνουν δωρεάν
Ευχαριστώ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να παίξει hi10p αρχεία; έψαξα λίγο στο διαδίκτυο αλλά συμπέρασμα δεν έβγαλα.

Θυμίστε μου λίγο... Χρησιμοποιώ Yadis + Yadis2Mede8er. Θέλω να κάνω μια δοκιμή με το ενσωματωμένο scrapper. Πρέπει να το κάνω reset και accept T&C ή υπάρχει επιλογή για reset (4.0.0 έχω); Μετά φαντάζομαι Add to favorites το folder με τις ταινίες και scan;

ια βοηθεια και σε εμενα αν καποιος γνωριζει εχω το med600 και εναν σκληρο δισκο 4τb,την πρωτη φορα πο γεμισα τον σκληρο ταινιες τον ειδε και επαιζε κανονικα,μετα απο κανα μηνα προσθεσα καμμια 10αρια ταινιες και διεγραψα αλλες τοσες,ε απο τοτε το med δεν τον βλεπω τον σκληρο,εχω την τελευταια αναβαθμιση την 4 και ο σκληρος ειναι toshiba inteso.τον εχω κανει πολλες φορες format χωρις αποτελεσμα,επισης το med οτι αλλο του βαλω το βλεπει κανονικα.επισης θελω να ρωτησω πως κατεβαζει εξωφυλα και περιληψη του εργου?ευχαριστω εκ των προτερων