christaras1990
Established Member
τους εστειλα και email χτες αλλα ακομα καμια απαντηση...εχετε αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και αλλοι? λυθηκε η παραμενει ετσι?
Καλησπέρα και από μένα.
Είμαι ένας νέος κάτοχος του med και είμαι στο στάδιο του σεταρίσματος.
Απλά βλέπω κάτι περιέργο.Αφού έκανα scrap τις ταινίες πάτησα σε μια για να την δω.Πρέπει να έκανε πάνω από λεπτό για να ξεκινήσει.Σε μια δευτερη που πάτησα πέρασαν πάνω από 2 λεπτά και μετά το έκλεισα.
Έιναι λογικό αυτό ή κάτι δεν έχω κάνει καλά?
οχι σε εμενα δεν συμβαινει κατι τετοιο...σιγουρα κατι εχεις κανει λαθος...θα περιμενεις να απαντησουν τα παιδια που εχουν το med πιο πολυ καιρο κ ξερουν καλυτερα...μεσω δικτυου στο παιζεις την ταινια η απο σκληρο?
Καλησπέρα και από μένα.
Είμαι ένας νέος κάτοχος του med και είμαι στο στάδιο του σεταρίσματος.
Απλά βλέπω κάτι περιέργο.Αφού έκανα scrap τις ταινίες πάτησα σε μια για να την δω.Πρέπει να έκανε πάνω από λεπτό για να ξεκινήσει.Σε μια δευτερη που πάτησα πέρασαν πάνω από 2 λεπτά και μετά το έκλεισα.
Έιναι λογικό αυτό ή κάτι δεν έχω κάνει καλά?
Μολις ελαβα την παρακατω απαντηση:
RE: Question about succesful registration
Mede8er Support ([email protected])
Προσθήκη στις επαφές
8:01 μμ
[Διατήρηση αυτού του μηνύματος στην κορυφή των Εισερχομένων σας]
Προς: christos spirou
[email protected]
Hello,
I checked your account details and I can confirm your Mede8er has the 5 year warranty.
Should you, despite the above explanation not find the solution to your question, we kindly request you to email us about it, or call from Monday to Friday between 09:00 and 21:00 (GMT+1) on +31(0)10-7142861
Sincerely,
Mede8er Support Team
Dezley
με καλυπτει αυτο το mail σε περιπτωση που γινει κατι? δεν θα επρεπε να το βλεπω κ καπου στο site αυτο?
ναι τον βλεπει κακονικα εχω κανει και reset και αναβαθμιση!!!Το pc τον βλεπει ; κανε και ενα reset το med
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.