Εχουν αρκετές διαφορές.Για άλλους αμελητέες,για άλλους σημαντικές.
Να απαντήσω συνοπτικά:
Ολα τα Mede8er X3D παίζουν 3D!Ακόμη και iso,bdmv.Οχι μόνο sbs κλπ που παίζουν όλα τα media players των τελευταίων ετών.Και με ελληνικούς υπότιτλους,σωστά όπως πρέπει.
Tο WD tv 2014 από την άλλη,αναγνωρίζει μόνο ημιτασιόν 3D για να το πω λιανά.Οχι iso ή bdmv.
Tα Mede8er 3ης γενιάς (X3D) δεν παίζουν avi σε divx 3-4-5-6 παρά μόνο σε x264 ή mpeg4.Αυτά αλλάζουν εύκολα όμως σε χρόνο dt με ένα από τα πολλά free utilities avi 4 cc Changer που κυκλοφορούν και για mac,windows or linux.
.
Αυτά τα formats ίσως σε ξενίσουν,αφορούν κυρίως παλιές ταινίες και δη ευρωπαϊκές που κάποιος έκανε ένα release από το dvd ή το κατέβασε από το διαδίκτυο και μετέφρασε τους υπότιτλους.Ταινίες που δεν βγήκαν ακόμη σε πιο σύγχρονο format.
Οσοι γνωρίζαν το αλήστου μνήμης bwgt με καταλαβαίνουν τι εννοώ.
To wdtv 2014 από την άλλη,παίζει όλα τα avi containers (όλα τα παραπάνω που ανέφερα) αλλά έχει πρόβλημα σε wmv.Αναπαράγει μόνο wmv 8-9 & Pro.Το mede8er όλα τα wmv.
Βέβαια κινηματογραφικές ταινίες wmv είναι λίγο δύσκολο να συναντήσουμε στο διάβα μας.
Αυτό το φορματ αφορά κυρίως ταινίες και βιντεάκια...ρεαλιστικού περιεχομένου!:HTEHEH56:
Σε set up και menu σαφέστατα ευκολότερο το wdtv και πιο όμορφο,
πιο custom επιλογές το mede8er.
Σε σύνδεση δικτύου το mede8er,πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο.Ειδικά σε ασύρματο.Καμιά φορά το wdtv και ειδικά σε nfs μουλαρώνει!Με ένα restart θα είναι ok ομως!
Σε ήχο πολυκάναλο σε ενισχυτή και τα 2 είναι άψογα.Σε ελληνικούς υπότιτλους επίσης.
Σε εικόνα θεωρώ ελάχιστα καλύτερη του wdtv 2014.
Εχουν περάσει αρκετά media players από τα χέρια μου,φθηνά,μεσαία και ακριβά.
Να πω την αλήθεια τα Android media players δεν τα συμπαθω καθόλου,πιθανόν λάθος μου!
Τα mede8er τα είχα από τα 1ης γενιάς μέχρι και τα x3d.Αξιοπρεπέστατα και με πολύ καλή υποστήριξη από τη μαμά εταιρία.Υπήρχαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι μου!
Τα Wdtv είχα το 1ο μοντέλο που βγήκε (το 2008?) και από τον Απρίλιο του 2015 έχω το τελευταίο μοντέλο του 2014 x 2 δηλ. σε κρεβατοκάμαρα και σαλόνι.
Δεν με ενδιαφέρει το 3D αν και έχω 3DTV στο σαλόνι.
Απολάμβάνω 2D με 2 μηχανάκια wdtv 2014 στο σπίτι.
Αν ήθελα 3D το Mede8er χωρίς συζήτηση.
Τίμιες προτάσεις και τα 2!:a0210: