Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Γεια σας παιδιά, ήθελα την γνώμη σας πιο να προτιμήσω μεταξύ του Med600x3d ή Med800x3d!!!!! Υπάρχει Ελληνική αντιπροσωπεία;!!! :grandpa:

Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι το 600 δεν δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο,ενώ το 800 δέχεται.
Ανάλογα τις ανάγκες σου αποφασίζεις.
Τα έχουν ως επίσημοι μεταπωλητές στην Ελλάδα τα mediamarkt και τα you αν δεν κάνω λάθος!

Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι το 600 δεν δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο,ενώ το 800 δέχεται.
Ανάλογα τις ανάγκες σου αποφασίζεις.
Τα έχουν ως επίσημοι μεταπωλητές στην Ελλάδα τα mediamarkt και τα you αν δεν κάνω λάθος!

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, έχει το 800 νομίζω USB 2.0 και (USB 3.0 παίζει κάποιο λόγο)!!!!

Το usb 3 είναι μόνο για σύνδεση του player σε υπολογιστή.
Εχει λόγο μόνο στο 800 που δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο για να μεταφέρεις πιο γρήγορα ταινίες,μουσική κλπ από το pc στον player.
Το 600 που δεν δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο δεν έχει usb 3.
Για αναπαραγωγή αρχείων από εξωτερικό σκληρό δίσκο και τα 2 players έχουν usb 2.
Ιδιο chip έχουν,ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας και ήχου θα έχεις όποιο κι αν πάρεις.

Το usb 3 είναι μόνο για σύνδεση του player σε υπολογιστή.
Εχει λόγο μόνο στο 800 που δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο για να μεταφέρεις πιο γρήγορα ταινίες,μουσική κλπ από το pc στον player.
Το 600 που δεν δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο δεν έχει usb 3.
Για αναπαραγωγή αρχείων από εξωτερικό σκληρό δίσκο και τα 2 players έχουν usb 2.
Ιδιο chip έχουν,ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας και ήχου θα έχεις όποιο κι αν πάρεις.

Βέβαια έχει και κάποια διαφορά στην τιμή λόγω ασύρματου δικτύου και σκληρού δίσκου, η επιλογή κατόπιν σκέψεως είναι δική μου.!!!!!! Η δική σου επιλογή ποια θα ήτανε;!! Χωρίς παρεξήγηση!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!!!:smile:

Εγώ θα επέλεγα το 800 λόγω του ότι εφόσον υπάρχει η επιλογή για εσωτερικό σκληρό δίσκο και παρότι παίζω από Nas server,πάντα θα τον ήθελα για back up αγαπημένων ταινιών!
Είναι τελείος υποκειμενικό αυτό όμως.
Ακόμη να σημειώσω ότι και τα 2 μοντέλα βγαίνουν με επιλογή για wifi card ή όχι.Δεν ξέρω αν έχουν την πλήρη γκάμα οι επίσημοι μεταπωλητές που ανέφερα πριν.

Εγώ θα επέλεγα το 800 λόγω του ότι εφόσον υπάρχει η επιλογή για εσωτερικό σκληρό δίσκο και παρότι παίζω από Nas server,πάντα θα τον ήθελα για back up αγαπημένων ταινιών!
Είναι τελείος υποκειμενικό αυτό όμως.
Ακόμη να σημειώσω ότι και τα 2 μοντέλα βγαίνουν με επιλογή για wifi card ή όχι.Δεν ξέρω αν έχουν την πλήρη γκάμα οι επίσημοι μεταπωλητές που ανέφερα πριν.

Όπως έγραψα η επιλογή είναι δική μου, (δύσκολη βέβαια)!!!! Ευχαριστώ!!!!!!! :bigcry::idea:

Χαίρετε, να ρωτήσω κάτι και γω.. Εάν δεν έχεις σκοπό να βάλεις εσωτερικό δίσκο στο 800 αλλα απλά να το προτιμήσεις για το wi-fi του που δεν έχει το 600!!
Εμένα προσκοπικά το 600 μ αρέσει αλλα να αγοράσω access point κόστος 35 ευρώ περίπου για να έχω wi-fi δεν βάζω αλλα 15 ευρώ και παίρνω wi-fi και γλιτώνω και καλώδια !!
150 ευρώ το med 600 και 200 ευρώ το med 800 με wi-fi

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα,ίσως και να σου χρειαστεί ο εσωτερικός σκληρός στο μέλλον, δέχεται μέχρι 6 GB.
Μια χαρά θα είναι!

Έτσι όπως το βλέπω πιστεύω πως θα κάνω σωστά ..
Αλλα διάβασα ότι κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας ισχύει κάτι τέτοιο ??
Ξέρουμε ειναι καλο το wi-fi του;

Σε ότι αφορά τον ανεμιστήρα,σε κρεβατοκάμαρα το είχα.Δεν ακούς απολύτως τίποτα.:grandpa:
Σε κρεβατοκάμαρα γκαρσονιέρας πιθανόν!:antlers:

Χαχαχα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη ..με το τελευταίο western digital tv ποιες ειναι οι διάφορες τους !!
Γιατί εδω λένε όλοι med .. Τόσο καλά ειναι;;

Εχουν αρκετές διαφορές.Για άλλους αμελητέες,για άλλους σημαντικές.

Να απαντήσω συνοπτικά:

Ολα τα Mede8er X3D παίζουν 3D!Ακόμη και iso,bdmv.Οχι μόνο sbs κλπ που παίζουν όλα τα media players των τελευταίων ετών.Και με ελληνικούς υπότιτλους,σωστά όπως πρέπει.

Tο WD tv 2014 από την άλλη,αναγνωρίζει μόνο ημιτασιόν 3D για να το πω λιανά.Οχι iso ή bdmv.

Tα Mede8er 3ης γενιάς (X3D) δεν παίζουν avi σε divx 3-4-5-6 παρά μόνο σε x264 ή mpeg4.Αυτά αλλάζουν εύκολα όμως σε χρόνο dt με ένα από τα πολλά free utilities avi 4 cc Changer που κυκλοφορούν και για mac,windows or linux.
.
Αυτά τα formats ίσως σε ξενίσουν,αφορούν κυρίως παλιές ταινίες και δη ευρωπαϊκές που κάποιος έκανε ένα release από το dvd ή το κατέβασε από το διαδίκτυο και μετέφρασε τους υπότιτλους.Ταινίες που δεν βγήκαν ακόμη σε πιο σύγχρονο format.
Οσοι γνωρίζαν το αλήστου μνήμης bwgt με καταλαβαίνουν τι εννοώ.

To wdtv 2014 από την άλλη,παίζει όλα τα avi containers (όλα τα παραπάνω που ανέφερα) αλλά έχει πρόβλημα σε wmv.Αναπαράγει μόνο wmv 8-9 & Pro.Το mede8er όλα τα wmv.
Βέβαια κινηματογραφικές ταινίες wmv είναι λίγο δύσκολο να συναντήσουμε στο διάβα μας.
Αυτό το φορματ αφορά κυρίως ταινίες και βιντεάκια...ρεαλιστικού περιεχομένου!:HTEHEH56:

Σε set up και menu σαφέστατα ευκολότερο το wdtv και πιο όμορφο,
πιο custom επιλογές το mede8er.

Σε σύνδεση δικτύου το mede8er,πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο.Ειδικά σε ασύρματο.Καμιά φορά το wdtv και ειδικά σε nfs μουλαρώνει!Με ένα restart θα είναι ok ομως!

Σε ήχο πολυκάναλο σε ενισχυτή και τα 2 είναι άψογα.Σε ελληνικούς υπότιτλους επίσης.

Σε εικόνα θεωρώ ελάχιστα καλύτερη του wdtv 2014.

Εχουν περάσει αρκετά media players από τα χέρια μου,φθηνά,μεσαία και ακριβά.
Να πω την αλήθεια τα Android media players δεν τα συμπαθω καθόλου,πιθανόν λάθος μου!

Τα mede8er τα είχα από τα 1ης γενιάς μέχρι και τα x3d.Αξιοπρεπέστατα και με πολύ καλή υποστήριξη από τη μαμά εταιρία.Υπήρχαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι μου!

Τα Wdtv είχα το 1ο μοντέλο που βγήκε (το 2008?) και από τον Απρίλιο του 2015 έχω το τελευταίο μοντέλο του 2014 x 2 δηλ. σε κρεβατοκάμαρα και σαλόνι.

Δεν με ενδιαφέρει το 3D αν και έχω 3DTV στο σαλόνι.

Απολάμβάνω 2D με 2 μηχανάκια wdtv 2014 στο σπίτι.

Αν ήθελα 3D το Mede8er χωρίς συζήτηση.

Τίμιες προτάσεις και τα 2!:a0210:

το med παίζει κανονικά επίσης 3D MVC mkv δηλαδή full 3D σε mkv container όπως και ότι δείχνει τους srt υπότιτλους τους δείχνει σε 3D χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να χρειάζεται να παρέμβει με κάποιο tool.

Παίζει Frame Packing. Όχι μενού λόγω κλειδωμάτων. Αν και μπορείς να περιηγηθείς στα titles μέσω του μενού του med και να δεις και τα extras πχ.

Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν το wifi, το θεωρώ άχρηστο στο med. Μιλάμε για ένα media player που παίζει τα πάντα και κλειδώνει σωστά. Με wireless άντε να κάνεις stream 720p. Παραπάνω αρχίζουν τα προβλήματα εκτός και αν μιλάμε για εκδόσεις των 2k bit rate. Από web εφαρμογές, browsers κλπ υστερεί πολύ. Αν κάποιος πάρει το med και δεν θέλει καλώδιο, ας πάρει το 600 και μαζί ένα ζευγάρι powerlines αλλιώς καναλάκι, CAT5e καλώδιο και τελείωσε. Αν κάποιος θέλει και browsers, internet apps κλπ, ας πάρει android mp και ας χρησιμοποιήσει το wifi.

lesarros
Το προτείνεις;
Το mede8er ή ένα mini pc;
Λογικα μιλαω για i3 επεξεργαστη και όχι atom για να παιξει κανενα bluray.
Εκτος και αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα.
Με ενδιαφερει το μέγεθος του mede8er κι αν υπηρχε κανενα mini pc δοκιμασμενο, θα το προτιμουσα