Mede8er MED600X3D

είναι και για το 1000xd, οι οδηγίες λένε μέσω emergency

κάνε ένα backup πρώτα αν θες

Φίλτατε τι εννοείς; πιο κάνουμε backup και πως το κάνουμε; αν θέλεις εξήγησε με απλά λόγια, δεν είμαι και πολύ του PC!!! Ευχαριστώ!!!

Πας στις ρυθμίσεις και στην τελευταία καρτέλα επιλέγεις αποθήκευση ρυθμίσεων, αυτόματα παίρνει backup τις ρυθμίσεις στον συνδεδεμένο σκληρό. Με τον ίδιο τρόπο τις επαναφέρεις μετά την αναβάθμιση.

Πας στις ρυθμίσεις και στην τελευταία καρτέλα επιλέγεις αποθήκευση ρυθμίσεων, αυτόματα παίρνει backup τις ρυθμίσεις στον συνδεδεμένο σκληρό. Με τον ίδιο τρόπο τις επαναφέρεις μετά την αναβάθμιση.

Φίλτατε αυτές οι ρυθμίσεις που θα αποθηκευθούν με τι έχουν να κάνουν, συγγνώμη αν δεν καταλαβαίνω κάτι που μπορεί να είναι απλό!!!! Δηλαδή υπάρχει περίπτωση εάν δεν κάνω backup να μη δω τα περιεχόμενα του σκληρού δίσκου!!!

Όταν κάνεις emergency update όλες οι ρυθμίσεις στο medisana χάνονται. Αν δε θες να τις περνάς από την αρχή του κάνεις ένα backup τις ρυθμίσεις και μετά το update κάνεις restore. Δεν έχει να κάνει με περιεχόμενο σκληρού δίσκου

Όταν κάνεις emergency update όλες οι ρυθμίσεις στο medisana χάνονται. Αν δε θες να τις περνάς από την αρχή του κάνεις ένα backup τις ρυθμίσεις και μετά το update κάνεις restore. Δεν έχει να κάνει με περιεχόμενο σκληρού δίσκου

Επειδή δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά τι είναι το medisana τι χάνονται δηλαδή, (στα Ελληνικά αν γίνεται) γίνομε λίγο κουραστικός αλλά που θα πάει θα το καταλάβω, πάντως ευχαριστώ σε όλους που προσπαθούν να βοηθήσουν!!!

Επειδή δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά τι είναι το τι χάνονται δηλαδή, (στα Ελληνικά αν γίνεται) γίνομε λίγο κουραστικός αλλά που θα πάει θα το καταλάβω, πάντως ευχαριστώ σε όλους που προσπαθούν να βοηθήσουν!!!

medisana είναι η διόρθωση του med από το κινητό (η μλκια που κάνει διορθώσεις αυθαίρετες) :flipout:

ναι οι ρυθμίσεις χάνονται αλλά μπορείς να τις σώσεις και να τις επαναφέρεις, όπως έγραψε ο kosmous

medisana είναι η διόρθωση του med από το κινητό (η μλκια που κάνει διορθώσεις αυθαίρετες) :flipout:

ναι οι ρυθμίσεις χάνονται αλλά μπορείς να τις σώσεις και να τις επαναφέρεις, όπως έγραψε ο kosmous

Ένα μικρό παράδειγμα, δηλαδή να αναφέρεις μία ρύθμιση ή όσες θέλεις που μπορεί να αλλάξουν για να το καταλάβω φίλτατε, ναι είμαι λίγο αργόστροφος μπορεί να φταίει η ηλικία ή δεν έχω και πολύ πείρα με τα ηλεκτρονικά μαραφέτια, όμως θέλω να βλέπω ταινίες όπως όλοι χωρίς προβλήματα όσο τον δυνατόν βέβαια!!!!!:ADFAD2:

Ένα μικρό παράδειγμα, δηλαδή να αναφέρεις μία ρύθμιση ή όσες θέλεις που μπορεί να αλλάξουν για να το καταλάβω φίλτατε, ναι είμαι λίγο αργόστροφος μπορεί να φταίει η ηλικία ή δεν έχω και πολύ πείρα με τα ηλεκτρονικά μαραφέτια, όμως θέλω να βλέπω ταινίες όπως όλοι χωρίς προβλήματα όσο τον δυνατόν βέβαια!!!!!:ADFAD2:

π.χ. στα αγαπημέρα (favorites) έχεις σώσει ένα φάκελο ή πολλούς. Αν περάσεις το νέο firmware με emergency update τότε θα χαθούν οι φάκελοι από το αγαπημένα και είτε τους περνάς χεράτα ή έχεις πάρει backup τις ρυθμίσεις οπότε θα επανέλθουν και οι φάκελο.
άλλο παράδειγμα, να έχεις βάλει επιλογή το med να δείχνει 720p. Με το emergency update αυτή η επιλογή θα χαθεί και θα γυρίσει στην επιλογή αυτόματo. Οπότε είτε το φτιάχνεις πάλι από την αρχή ή επανέρχεται μετά από backup που έχεις πάρει πριν.

π.χ. στα αγαπημέρα (favorites) έχεις σώσει ένα φάκελο ή πολλούς. Αν περάσεις το νέο firmware με emergency update τότε θα χαθούν οι φάκελοι από το αγαπημένα και είτε τους περνάς χεράτα ή έχεις πάρει backup τις ρυθμίσεις οπότε θα επανέλθουν και οι φάκελο.
άλλο παράδειγμα, να έχεις βάλει επιλογή το med να δείχνει 720p. Με το emergency update αυτή η επιλογή θα χαθεί και θα γυρίσει στην επιλογή αυτόματo. Οπότε είτε το φτιάχνεις πάλι από την αρχή ή επανέρχεται μετά από backup που έχεις πάρει πριν.

Εντάξει το κατάλαβα φίλτατε, Ευχαριστώ για την βοήθειά σου βέβαια και όσοι άλλοι βοήθησαν!!!!!:a0210: :ernaehrung004:

Υπαρχει περιπτωση απο λαθος update ή αν υπαρξει διακοπη ρευματος την ωρα που κανει την αναβαθμηση να χαλασει εντελως το μηχανημα?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Υπαρχει περιπτωση απο λαθος update ή αν υπαρξει διακοπη ρευματος την ωρα που κανει την αναβαθμηση να χαλασει εντελως το μηχανημα?

Χαχαχα respect ρε φίλε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Τόσα σου έχουμε πει για το μηχανάκι. Πάρε το να τελειώνουμε :SFGSFGSF:

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου: γι αυτό λέγεται "emergency procedure" ή "emergency update" ή ότι άλλο θες βάλε δίπλα στο "emergency". Για να την κάνεις no matter what.

Και γνωριζει κανεις που μπορω να βρω το "MED20PCIE" ασυρματο κιτ(Κεραια wifi) για το μοντελο med600x3d?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Χαχαχα respect ρε φίλε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Τόσα σου έχουμε πει για το μηχανάκι. Πάρε το να τελειώνουμε :SFGSFGSF:

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου: γι αυτό λέγεται "emergency procedure" ή "emergency update" ή ότι άλλο θες βάλε δίπλα στο "emergency". Για να την κάνεις no matter what.
Θα μπορουσες να εισαι ποιο ευγενικός.
Δεν σε εβρισα, ουτε σε ειρωνευτικα ποτε μου.

Το εχω παραγγειλει λογικα το σαββατοκυριακο θα το εχω.

Και θα σε θερμοπαρακαλεσω αν ειναι να απαντας στον οποιοδηποτε με το ιδιο υφος καλυτερα να μην του απαντας ποτε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην Ελλάδα δεν θα το βρεις πιθανόν. ένα ψαξιμο στο Google όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε τέτοιες περιπτώσεις σαν κι αυτή https://www.bol.com/nl/p/mede8er-med20pcie-pcie-antenne/1003004011861318/
Ευχαριστω πολυ αλλα σε αυτο που προτεινες δεν καταλαβαινω τιποτα απ' οτι λεει μιας και δεν εχει και αγγλικα.
Μονο το μοντελο του προιοντως καταλαβαινω.

Το βρηκα και εδω(Ειναι αξιοπιστο αυτο? Λογικα ναι γιατι το βρηκα απο το επισημο mede8er site και ειναι reseller τους.)

Αλλα πραγματικα να δωσεις 30-45 ευρω για μια κεραια πλακετα/κερια wifi δεν ειναι λιγο ακριβα?

Κλασικα δεν νομιζω να μπορω να τη βρω καπου μεταχηρισμενη.

Και αυτη τοποθετειτε αφου ξεβειδωσεις το μηχανημα με βαση καποιους οδηγους που ειδα στο νετ.

Οχι δεν το βρηκα καπου.

Ακομα και το you.gr που το πουλαει ακομα το πουλαει σκετο.

Υπαρχει καποιος που να εχει συναντηση αρχειο το οποιο να μην μπορει να το παιξει ή να το παιζει με προβληματα?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Οχι δεν το βρηκα καπου.

Ακομα και το you.gr που το πουλαει ακομα το πουλαει σκετο.

Υπαρχει καποιος που να εχει συναντηση αρχειο το οποιο να μην μπορει να το παιξει ή να το παιζει με προβληματα?

Φίλε μου , μην ξαναρχίσουμε πάλι τα ίδια. Τα αρχεία που παίζεις στον player σου - εάν δεν είναι απλή αντιγραφη του εμπορικού αρχείου - έχει το καθένα την δική του μέθοδο κωδικοποίησης. Φυσικά αυτοί που φτιάχνουν τα αρχεία και τα μοιράζονται τα κωδικοποιούν έτσι ώστε να είναι συμβατά. Όμως δεν μπορεί αυτό να αποτελεί κριτήριο αγοράς , ούτε αξιολόγησης ενός player. Και ως εκ τούτου, για να έχει κανείς απάντηση σε τέτοιες ερωτήσεις δεν μπορεί να περιορίζεται στο αρχείο μόνο ως container, αλλά ποιος το έκανε , με τι encoders, σε τι format κλπ. Οπότε δεν υπάρχει απάντηση ακριβής σε τέτοιες ερωτήσεις , παρά μόνο σε επίπεδο καθαρής εμπορικής αντιγραφής του αρχείου (για προσωπική χρήση φυσικά)