Mede8er MED600X3D

Το manual το εχω και γω , τα βηματα ζητησα ........το jubox το βρηκα , αλλα δεν ξερω πως να το χειριστω , δεν με αφηνει να το γυρισω στο on ........!

καλησπερα και απο εμενα.
υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για το πως μπορουμε
να δουμε ταινιες με το mede8er ενω οι ταινιες ειναι στο laptop ?
εχω κανει τα παντα,βλεπει τις ταινιες αλλα μολις παταω να παιξουν
μου ζηταει user name και password.
εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τζιφος...

εχεις λογαριασμο στο pc? user name kai pass? εαν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι με λατινικους χαρακτηρες

εχεις λογαριασμο στο pc? user name kai pass? εαν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι με λατινικους χαρακτηρες

Δοκίμασε στο Advanced Sharing Settings, μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου του pc σου να αλλάξεις αυτό

Capture.JPG

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δοκίμασε στο Advanced Sharing Settings, μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου του pc σου να αλλάξεις αυτό

View attachment 143820

ok το εχω ηδη απενεργοποιημενο να μην ζηταει κωδικο στην κοινη χρηση.
εχω και το samba security on το οποιο λεει username "root" και password (?) βαζω οτι θελω?
αν το κανω off δεν βλεπει καν το laptop
ετσι πρεπει να ειναι?

sorry παιδες αλλα εχω μπερδευτει...

Εκει που δουλευαν ολα μια χαρα, ξαφνικα για να δω τα υπολοιπα pc απο το med μου ζηταει log in. User name και password. Τα pc τρεχουν 7 και 10. Το δικτυο ειναι χωρις password. Εκλεισα το firewall των windows αλλα δεν αλλαξε κατι. Εχει καποιος λυση;

γινεται να αναπαράγει video συνέχεια χωρίς να εμφανίζονται τα μενου του med600 στην οθόνη ή να μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει αναπαραγωγή;

πχ έχουν 4 διαφορετικά video σε ένα φάκελο..
video1
video2
video3
video4

και να αναπαράγει απο το video1 εώς το video4,
χωρίς να εμφανίζει κάτι από τα μενου του media player..
ποιες ρυθμίσεις πρέπει να επιλέξω;

και αν θέλουμε το video1 σε loop για x ώρα πχ 1 ώρα και μετά να πατήσουμε κάτι στο πληκτρολόγιο να περάσει την αναπαραγωγή στο video2, video3, video4

επίσης αν έχω κάνει pause ενα βίντεο, δεν θέλω να μπαίνει σε sleep mode, screensaver ή να πεφτει σε sleep mode ο δίσκος και να αργεί η αναπαραγωγή αφου μετά το πολύωρο pause, πατήσουμε play..

ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

γινεται να αναπαράγει video συνέχεια χωρίς να εμφανίζονται τα μενου του med600 στην οθόνη ή να μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει αναπαραγωγή;

πχ έχουν 4 διαφορετικά video σε ένα φάκελο..
video1
video2
video3
video4

και να αναπαράγει απο το video1 εώς το video4,
χωρίς να εμφανίζει κάτι από τα μενου του media player..
ποιες ρυθμίσεις πρέπει να επιλέξω;

και αν θέλουμε το video1 σε loop για x ώρα πχ 1 ώρα και μετά να πατήσουμε κάτι στο πληκτρολόγιο να περάσει την αναπαραγωγή στο video2, video3, video4

επίσης αν έχω κάνει pause ενα βίντεο, δεν θέλω να μπαίνει σε sleep mode, screensaver ή να πεφτει σε sleep mode ο δίσκος και να αργεί η αναπαραγωγή αφου μετά το πολύωρο pause, πατήσουμε play..

ευχαριστώ
για τα συνεχόμενα βίντεος έχει επιλογή να τα παίζει όλα με τη σειρά ή μόνο ένα.

για το 2ο με το loop δεν ξέρω, δεν το έχω κοιτάξει

για το 3ο, έχει επιλογές για sleep mode ή όχι, να κλείνει ο δίσκος ή όχι, τουλάχιστυον έτσι θυμάμαι. Για το screensaver νομίζω ότι και εκεί έχει επιλογή σε πόση ώρα να μπαίνει αλλά δε θυμάμαι αν έχει επιλογή για καθόλου

@papdoux
ευχαριστώ, θα τα ψάξω.

παντως οταν αλλάζει βιντεο εμφανίζει το μενου ΝΕΧΤ >> στην οθόνη και μάλλον δεν γίνεται να μην το δείχνει..
στο popcorn hour a300 πάντως, πατώντας το PLAY, σε ενα βιντεο, αναπαράγει τα υπόλοιπα βιντεο του φακέλου με την σειρα χωρίς να εμφανίζει στην εναλλαγή των βίντεο, κάποια ένδειξη του med8er, πχ το ΝΕΧΤ >>.

1) για τα συνεχόμενα βιντεο (κάτι σαν playlist) εχει επιλογή "Πολλαπλη αναπαραγωγή βιντεο" στο "Διαφορα"
πατώντας το PLAY, αναπαράγει το ένα βιντεο με το άλλο

αλλα αυτο το "Ταιριασμα ήχου με OSD ή Match Audio With OSD" τι ακριβώς κάνει;

2) για loop έχει REPEAT - ALL/TITLE/OFF
το REPEAT - TITLE αναπαράγει το ίδιο βίντεο συνέχεια

3) εχει "επιβράνδυση σκληρού δίσκου" όπως και "προφύλαξη οθόνης" οπου μπορούμε το έχουμε ανενεργό.

4) δεν βρήκα μόνο πως να ΜΗΝ φαίνονται τα STOP και μετα το ΝΕΧΤ που εμφανίζονται στην εναλλαγή απο το ένα βίντεο στο άλλο.

bd4f506701b88ed54d9cbceb058bb4db.jpg

H διαφορά του MED600X3D με το MED600X3D-WP είναι το wi-fi;
το MED600X3D για σύνδεση στο internet θέλει καλώδιο, έτσι δεν έιναι;
το MED600X3D-WP δεν το βρίσκω, καμιά πρόταση για αγορά; Από Ελλάδα.

Δεν αξιζει πλεον να παρεις αυτο βρισκεις με Android ποιο φτηνα και ποιο καλα.
Εγω οταν το εδωσα ειπα ουφ εφυγε.

Ξαφνικά δεν μου δημιουργεί εξώφυλλα στις σειρές με το scan folder ενώ στις ταινίες το κάνει. Έχω το τελευταίο firmware V4.0.2_6April2016. Οι σειρές είναι όπως πρέπει , πρώτα σε φάκελλο, μετά είναι το season και μετά τα επεισόδια. Γνωρίζει κανείς κάτι; Ή μήπως έχετε κάποιο παλαιότερο firmware που να δουλεύει;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δεν αξιζει πλεον να παρεις αυτο βρισκεις με Android ποιο φτηνα και ποιο καλα.
Εγω οταν το εδωσα ειπα ουφ εφυγε.
Αν θέλεις δώσε μερικές προτάσεις. Μία δύο μου είναι αρκετές για να μη ψάχνομαι και πολύ....χα!χα!
Ευχαριστώ.

Ελάχιστα android players έχουν το απρόσκοπτο playback του 600x3D. Ακόμη και τόσα χρόνια μετά. Αν κάποιος ψάχνει μόνο σωστό media player (χωρίς extra καλούδια όπως apps κλπ), εξακολουθεί να είναι εξαιρετική επιλογή. Σε καλή τιμή το βρίσκω άριστη λύση.

για ταινιες προτιμώ μακράν τα 600x3d, A300, σωστά frame/auto frame switch χωρίς κομπιάσματα κτλ, μάλλον καλύτερη εικόνα.
για ευκολίες τύπου φωνητική αναζήτηση και streaming video (netflix, youtube, mubi κτλ) το mi box ειναι μακράν το πιο εύχρηστο.