Che
AVClub Addicted Member
Το manual το εχω και γω , τα βηματα ζητησα ........το jubox το βρηκα , αλλα δεν ξερω πως να το χειριστω , δεν με αφηνει να το γυρισω στο on ........!
εχεις λογαριασμο στο pc? user name kai pass? εαν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι με λατινικους χαρακτηρες
Δοκίμασε στο Advanced Sharing Settings, μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου του pc σου να αλλάξεις αυτό
View attachment 143820
για τα συνεχόμενα βίντεος έχει επιλογή να τα παίζει όλα με τη σειρά ή μόνο ένα.γινεται να αναπαράγει video συνέχεια χωρίς να εμφανίζονται τα μενου του med600 στην οθόνη ή να μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει αναπαραγωγή;
πχ έχουν 4 διαφορετικά video σε ένα φάκελο..
video1
video2
video3
video4
και να αναπαράγει απο το video1 εώς το video4,
χωρίς να εμφανίζει κάτι από τα μενου του media player..
ποιες ρυθμίσεις πρέπει να επιλέξω;
και αν θέλουμε το video1 σε loop για x ώρα πχ 1 ώρα και μετά να πατήσουμε κάτι στο πληκτρολόγιο να περάσει την αναπαραγωγή στο video2, video3, video4
επίσης αν έχω κάνει pause ενα βίντεο, δεν θέλω να μπαίνει σε sleep mode, screensaver ή να πεφτει σε sleep mode ο δίσκος και να αργεί η αναπαραγωγή αφου μετά το πολύωρο pause, πατήσουμε play..
ευχαριστώ
Αν θέλεις δώσε μερικές προτάσεις. Μία δύο μου είναι αρκετές για να μη ψάχνομαι και πολύ....χα!χα!Δεν αξιζει πλεον να παρεις αυτο βρισκεις με Android ποιο φτηνα και ποιο καλα.
Εγω οταν το εδωσα ειπα ουφ εφυγε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.