Το πέρασα το firmware με επιτυχία!!! Έχω κάποιες απορίες, στο μηχανάκι μέσα στο κουτί του υπάρχουν οδηγίες για γρήγορη εκκίνηση και την εγκατάσταση του firmware και γράφουν το εξής: Όταν τελειώσει, η εγκατάσταση του firmware, το player κάνει μόνο του reboot και μας βγάζει τη βασική οθόνη του setap. Κλείνουμε το player με το remote control. βγάζουμε το καλώδιο τροφοδοσίας, βγάζουμε το στικάκι. βάζουμε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας και ανοίγουμε το payer. Και
- Κάνουμε τις 3 τρεις βασικές επιλογές.- Ποιες είναι αυτές οι επιλογές ρε παιδιά τις ξέρει κανείς;!! Τα γράφει λίγο μπερδεμένα ή δεν τα καταλαβαίνω!!!!!!
- Φίλτατε papdoux η σύνδεση στο pc γίνεται από το usb3 σε κάποιο ελεύθερο usb του pc ή laptop;!! Υποθέτω ότι φαίνεται στο med800 σαν σκληρός δίσκος ή κάπως αλλιώς;!!! Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, καινούργιο μηχανάκι μη κάνω κάτι λάθος!!!
-Και ένα τελευταίο βάζω την ημερομηνία και την ώρα, αλλά την άλλη μέρα δεν είναι η σωστή, τι δεν κάνω σωστά;!!!
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες βοήθειες σας!!!!! Πάντως το μηχανάκι είναι πολύ καλό!!!!!!!:ears:
ναι το βάζεις σε USB του laptop/pc και εμφανίζεται σαν εξωτερικός σκληρός
υποθέτω ότι το πέρασες με το emergency procedure, όταν τελειώσει σου σε βγάζει να επιλέξεις δίκτυο, να ορίσεις ημερομηνία και γλώσσα. Αυτά μπορείς να τα κάνεις και μέσα από τα settings. Πάντως κάνε ένα reset μέσα από τα settings και δώσε από την αρχή ημερομηνία, ώρα, γλώσσα, δίκτυο.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια ιδέα γιατί χάνει την ημερομηνία.
πάντως μην αγχώνεσαι
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
καλησπερα σε ολους.Παρελαβα σημερα τον med800 και ηθελα αν μπορουσατε να μου δωσετε καποια βοηθεια για σωστο σεταρισμα.επισης στην αρχη μου ειχε βγαλει ρυθμισεις για φωτεινοτητα αντιθεση κτλ και δε μπορω να τις ξαναβρω!Οπως επισης θα μου ηταν παρα πολυ χρησιμη και μια βοηθεια για δημιουργια εξωφυλλων σε ταινιες και σειρες γιατι δυσκολευομαι,ευχαριστω πολυ προκαταβολικα επισης δεν ξερω αν βοηθαει να σας πω οτι η αναπαραγωγη γινεται απο benq w1070
:ears:
για αρχή καλό είναι να πας στα settings και να ορίσεις γλώσσα που θα ψάχνει online να κατεβάσει πληροφορίες και επίσης το φορμάτ της εικόνας. Αυτά αν θυμάμαι καλά βρίσκονται στην τελευταία στήλη.
μετά για τις ταινίες σου, κάθε μία πρέπει να είναι σε φάκελο με τον τίτλο της ταινίας και το έτος, το έτος σε παρένθεση. Ύστερα όλες τους φακέλους των ταινιών σε ένα φάκελο και πες τον όπως θέλεις, π.χ. movies
για τις σειρές, πρέπει να βρίσκονται να βρίσκονται σε αυτή τη δομή:
TV Series
---> Breaking Bad
--------> Season 01
-------------------> όλα τα επεισόδια του κύκλου 01
--------> Season 02
-------------------> όλα τα επεισόδια του κύκλου 02
κλπ
όπου TV Series είναι ο κυρίως φάκελος για όλες τις σειρές
μετά υποφάκελος για κάθε σειρά π.χ. Breaking Bad, Friends, Hell omn Wheels, κλπ
μετά υποφάκελος για κάθε κύκλο π.χ. Season 01, Season 02, Season 03
μετά όλα τα αρχεία (mkv, avi, κλπ) ανά κύκλο στο σωστό φάκελο του εκάστοτε κύκλου