Media Browser 3

Ναι ναι...

άντε να βγει κάτι πλήρως λειτουργικό και με καλή εικόνα/ήχο, γιατί τελειώνει η εγγύηση του oppo :flipout:

(Μπάμπη να το δοκιμάσει κανείς άλλος πρώτα και μετά... μην έρθουν και στα κάνουν όλα άνω κάτω πάλι... :ADFADF1:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Browser 3

Σε παρακολουθω εδω και δυο χρονια , και μας ειχες φαει τα συκωτια με το WMC-Media Browser.
Βαλε εκει το XBMC να δεις την υγεια σου.

Σε κανέναν δεν είχα φάει τα συκώτια. Απλά είπα, κι εξακολουθώ να λέω, οτι προτιμάω το Media Browser απ´ το XBMC επειδή μου είναι πιο οικείο και πιο απλό.
Και δεν μίλησα ποτέ για WMC, απλά αν θες Media Browser το WMC είναι αναγκαίο κακό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Browser 3

Σε κανέναν δεν είχα φάει τα συκώτια. Απλά είπα, κι εξακολουθώ να λέω, οτι προτιμάω το Media Browser απ´ το XBMC επειδή μου είναι πιο οικείο και πιο απλό.
Και δεν μίλησα ποτέ για WMC, απλά αν θες Media Browser το WMC είναι αναγκαίο κακό.

οχι για πολυ ακομα...χιχιχι!!!

μπιρι μπίρι μπιρι είπα να το βάλω να δώ τι γίνεται

Ξεκίνησα με το classic. Στην αρχή μου έλεγε "installing microsoft net framework 4.5 for x32 and x64". Λέω χαιντάδικη εκκίνηση πάμε να γλυτώσουμε όπου μπορούμε τη microsoft και αυτό μας χώνει και άλλα.

Τελείωσε η εγκατάσταση πάω να το τρέξω μου λέει unable to connect to server. Λέω μπα θέλει και τον σέρβερ χώσε και τον σέρβερ. Αυτός βάζει και c++ redistributable λέω καλά πάμε. Μόλις έχωσε και c++ νάσου ο localhost. Mου άνοιξε ένα παράθυρο στον firefox για setup. Έβαλα κάτι σειρές. Μετά οκ μπήκε ο classic. Πολύ τσουρούτικο περιβάλλον. βρήκε κάτι τις πιο πολλές τις βρήκε άλλα ντάλα πάταγα διάφορα μπας και μπορέσω να κάνω scrapping τίποτα.

Πριν φύγει όπως ήρθε υπάρχει κανένας οδηγός πως στήνεται αυτό το πράγμα (πχ 24p γιοκ, dts γιοκ) και πώς εγκαθίσταται και λειτουργεί να δώ τι γίνεται και μετά να πάμε στα βασικά πιχι αν μπορώ να δώ τρειλερς νέων ταινιών, το πασιφικ ριμ ονλαιν σε 720p με ελληνικούς υποτίτλους, αν μπορώ να δώ online την αγαπημένη μου ελληνική ταινία (ζήκος της κακομοίρας πιχι ο τρελοπενηντάρης κλπ), nba live από αμερικάνικα κανάλια, κανένα περιφερειακό ελληνικό κανάλι να ακούσουμε κανένα κλαρίνο από κανένα πανηγύρι κλπ κλπ κλπ

τεστάρισμα για το αν φτιάχνει καφέ το πρωί δε μπορώ να κάνω μου έχει τελειώσει ο γαλλικός :p:p:p:p:p

For anyone interested, MediaBrowser currently has many developers each working on different platforms.

Platforms

MediaBrowser iOS
MediaBrowser Windows Phone
MediaBrowser Android
MediaBrowser Roku
MediaBrowser Theater: Meant to replace MediaCenter on windows machines at some point considering Microsoft no longer updates it.
Windows 8 Modern app: Just recently they recruited a developer that will create a modern app version of MediaBrowser for the Windows 8 store.
Mono-Linux: They have also started preliminary development on a MONO port (Linux) for the server for those of you that don't want to run the server on a Windows PC.

Plugin Support

GameBrowser: Allows you to have a "steam big picture" type mode that allows you to play all your emulated and PC games from one place.
MB Bookshelf: Access all your mobi, epub, pdf, cbr and cbz books/comics

So as you can see MediaBrowser is being planned on playing everywhere, access your media anywhere. You wont be tied down to any one platform. It is basically your own private netflix/pandora. The MediaBrowser team is also always looking to recruit new developers to come join and contribute to the project helping to expand its reach and feature set so if you are interested drop by.

If you are interested in learning about how to setup and get started using MediaBrowser please visit the community at http://mediabrowser3.com/community/

For interested developers please visit
https://github.com/MediaBrowser - MediaBrowser Project Code
https://github.com/M...diaBrowser/wiki - Api development Documentation
http://mediabrowser3...oper-resources/ - Help from other developers working on the project

Απάντηση: Re: Media Browser 3

Καλησπέρα στην παρέα ! Πολύ πρόσφατα ανακάλυψα την ύπαρξη του Media Browser 2 και το έβαλα στο HTPC μου. Μπορώ να πω ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό με τις δυνατότητες του. Επειδή θέλω να πειραματιστώ με το Media Browser 3 θέλω να κάνω μια ερώτηση (ίσως λιγάκι χαζούλα). Έχω στο καθιστικό μια 42άρα Samsung LCD πενταετίας, στο δίκτυο υπάρχουν μέσω switch ένας DM-500 HD, ένα HTPC, ένας NAS ZyXEL NSA310 και το PC μου. Η ερώτηση μου είναι που να εγκαταστήσω τον σέρβερ του Media Browser ; Στο HTPC ή στο PC μου ; Στον NAS λογικά αποκλείεται λόγω τεχνικών απαιτήσεων σωστά ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις !

Περιμένοντας να οριμάσει λίγο και να αποφύγω τις παιδικές ασθένειες beta προγραμμάτων δεν έχω αποφασίσει ακόμα να ασχοληθώ με τον Media Browser 3 αλλά αποφάσισα να επεκτείνω λίγο το "μαγαζί" προσθέτωντας και ένα section με παλιές Ελληνικές ταινίες.
Δυστυχώς όμως, ψάχνωντας για τα παλιά DVD, διαπίστωσα οτι πολλές απ´αυτές τις έχω χάσει.
Προσπάθησα να κατεβάσω απ´το Youtube αλλά η ποιότητα (360p) είναι μάλλον απογοητευτική, ειδικά σε κάποιες απο αυτές. Καλά, δεν μιλάω για τις πολύ παλιές όπως πχ "Ο Ηλίας του 16ου" ή το "Ούτε γάτα ούτε ζημιά", αλλά και για πολύ πιο πρόσφατες, πχ "Μια Ιταλίδα απ´την Κυψέλη".
Αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα που μπορώ να τις βρώ ας μου στείλει ΡΜ, θα το εκτιμούσα πολύ. Αν πάλι υπάρχουν και σε DVD που μπορώ να το δανειστώ για 1-2 μέρες ακόμα καλύτερα. :ernaehrung004:

Attachments

• inside3.jpg
    inside3.jpg
    128.5 KB · Views: 126
  • Inside.jpg
    Inside.jpg
    162.3 KB · Views: 126
  • inside 2.jpg
    inside 2.jpg
    119.4 KB · Views: 126
  • Backdrop.jpg
    Backdrop.jpg
    144.8 KB · Views: 126
Λογικα στο Μοναστηρακι κατι θα βρεις... Υπαρχουν αρκετα μαγαζακια με μεταχειρισμενα DVD.

Πρέπει να κάνω καμιά βόλτα... ή να ψάξω μήπως κι έχει απομείνει κανένα Videoclub που να τα έχει.

Re: Απάντηση: Media Browser 3

Δυστυχώς όμως, ψάχνωντας για τα παλιά DVD, διαπίστωσα οτι πολλές απ´αυτές τις έχω χάσει.
Προσπάθησα να κατεβάσω απ´το Youtube αλλά η ποιότητα (360p) είναι μάλλον απογοητευτική, ειδικά σε κάποιες απο αυτές. Καλά, δεν μιλάω για τις πολύ παλιές όπως πχ "Ο Ηλίας του 16ου" ή το "Ούτε γάτα ούτε ζημιά", αλλά και για πολύ πιο πρόσφατες, πχ "Μια Ιταλίδα απ´την Κυψέλη".
Αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα που μπορώ να τις βρώ
Φιλτατε Μπαμπη , μη χολοσκας.
Στο XBMC ( βεβαιως-βεβαιως ) , υπαρχει ενα Video Add-on , του δικου μας lambda ,οπου εκει υπαρχουν ολες οι ελληνικες ταινιες , και σε καλη ποιοτητα.
Το Video addon λεγεται Hellenic Movies
Φιλικα Βαγγελης ...................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Browser 3

Φιλτατε Μπαμπη , μη χολοσκας.
Στο XBMC ( βεβαιως-βεβαιως ) , υπαρχει ενα Video Add-on , του δικου μας lambda ,οπου εκει υπαρχουν ολες οι ελληνικες ταινιες , και σε καλη ποιοτητα.
Το Video addon λεγεται Hellenic Movies
Φιλικα Βαγγελης ...................

ΟΚ Βαγγέλη, αφού είναι έτσι τα πράγματα βολεύομαι και με το XBMC, με μια προϋπόθεση βέβαια. Κάποιος να μου το στήσει, :laugh:
..γιατί μέχρι τώρα.... :call: ........ ....:call2:....... Αλλά δουλειά έτσι δεν γίνεται...

ΟΚ Βαγγέλη, αφού είναι έτσι τα πράγματα βολεύομαι και με το XBMC, με μια προϋπόθεση βέβαια. Κάποιος να μου το στήσει, :laugh:
Ε , τωρα δεν μου τα λες καλα
Θα κανεις install το XBMC Frodo 12.2 και that's all
Ρωτα στο AVCluc\HTPC Guides που θα βρεις ζιπαρισμενο το lambda addon , το κατεβαζεις σ'ενα οποιονδηποτε φακελο , και μετα πας XBMC\Settings\Addons\Install from zip file , θα βρεις που εχεις καταβασει το Zip , μετα Get Add-ons
Ολα τ'αλλα βγαινουν και τρεχουν μονα τους.

Σου γραφω να πας στο HTPC Guides , γιατι ακομα δεν ξερω πως να σου δωσω το link ......................

Ίσως καταφέρω να το δοκιμάσω το Σάββατο, θα δούμε. Δεν είμαι και πολύ ζεστός όμως, μια δυο φορές που προσπάθησα είδα οτι για να κάνεις τελικά αυτά που θές θα πρέπει να παρατήσεις τα πάντα και να γίνεις χειριστής XBMC αποκλειστικής απασχόλησης.
Πολύ παλιά βέβαια, όταν ακόμα και οι sxternal players ήταν χτικιό.
Τώρα μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά, όπως είπα, δεν είμαι και πολύ ζεστός. Βλέπωντας μάλιστα και τα εκατοντάδες post στο σχετικό θέμα απογοητεύεσαι.
Εγώ δεν θέλω να κάνω παπάδες. Ούτε youtube θέλω ούτε τηλεοράσεις ούτε live streaming ούτε τίποτε... όπως είπα 2-3 πραγματάκια θέλω, να παίζω τις ταινίες μου και τις σειρές μου, ένα όμορφο περιβάλον και ευκολία. Αυτά μου τα προσφέρει ο Media Browser και γι´αυτό τον χρησιμοποιώ. Το XBMC μου μοιάζει δαιδαλώδες και δεν θέλω να μπλέξω σε κυκεώνα και σε ατέρμονες ερωταπαντήσεις. Δεν έχω κουράγια να ξεκινήσω ξανά απ´το "β καί α ίσον βά".

Ε , τωρα δεν μου τα λες καλα
Θα κανεις install το XBMC Frodo 12.2 και that's all
Ρωτα στο AVCluc\HTPC Guides που θα βρεις ζιπαρισμενο το lambda addon , το κατεβαζεις σ'ενα οποιονδηποτε φακελο , και μετα πας XBMC\Settings\Addons\Install from zip file , θα βρεις που εχεις καταβασει το Zip , μετα Get Add-ons
Ολα τ'αλλα βγαινουν και τρεχουν μονα τους.

Σου γραφω να πας στο HTPC Guides , γιατι ακομα δεν ξερω πως να σου δωσω το link ......................

https://github.com/lambda81/lambda-xbmc-addons ( Δεξιά στην σελίδα έχει banerάκι που λέει : Download zip ) Το κατεβάζεις και από το κάνεις από τα add-ons -> installation από zip file . Done!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Browser 3

https://github.com/lambda81/lambda-xbmc-addons ( Δεξιά στην σελίδα έχει banerάκι που λέει : Download zip ) Το κατεβάζεις και από το κάνεις από τα add-ons -> installation από zip file . Done!

Τα ξέρεις καλά βλέπω.... Χμμμ... Σάββατο πρωί λέμε... ...:tee: ...:D

Λοιπον, μετα απο ενασχοληση αρκετων μηνων με το MB3, θεωρω οτι μου ταιριαζει καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο!
Χρησιμοποιω το Server στον WHS2011 και δουλευει απροβληματιστα (και σαν service ακομα καλυτερα) και στα clients το Classic (με mpc), μιας και το theater θελει ακομη χρονο για να σταθεροποιηθει. Επισης το android client ειναι πολυ βολικο στο tablet.
Αξιζει να το δοκιμασετε!!

Για δες το Τακη μπας και βαλω αυτο στο μικρο που φτιαχνω τωρα, γιατι αμα περιμενω το Μπαμπη.....:HTEHETH63: