Τον αγόρασα χτες και πραγματικά δεν παίζεται απο εικόνα και ρυθμίσεις.
Παίζει τα πάντα, ήχος τέλειος, μενού σφαίρα, έχει wifi draftn, φορμάρει τον δίσκο που μπαινει hotplug σε NTFS, copy & paste και μέσω δικυου, χειριστήρια και πάνω στο κουτι, υπότιτλοι αψογοι με ρύθμιση σε μέγεθος, σε χρώμα και θέση, torrent, το samba δουλεύει τελεια, 24p, dts downmix, HDMI & optical sound Passthrough όλα αψογα. Το κουφο ειναι οτι επαιζα ενα mkv 720p μεσω wifi απο το pc μου, εβλαλα το usb wifi, εκανε μονο του pause την ταινία (λογικο), εβαλα καλωδιο ethernet, και η ταινία ξεκίνησε κανονικά απο το σημειο που σταματησε χωρις να πατησω τιποτα. Απιστευτο!! (linux βλέπεις). Με router draftn παιζει μεχρι και blueray rip. Επίσης έχει το λιγότερο judder απο οτι εχω δοκιμασει μεχρι σημερα στη SONY KDS-55A2000 και εικονα αναγλυφη με αψογα χρωματα. Επειδή εχω και το popcorn a200 θα γίνει η κοντρα σήμερα. Με το WD live καμία σχεση (για μενα το WD ειναι ταφος). Νομίζω ότι η εικονα εχει πολυ καλυτερο sharpness και κινηση απο το a200. Με 129 ευρο ειναι η τέλεια αγορα και με wifi draftn παρακαλώ. Μονη ενσταση ειναι ότι δεν δουλεύει το youtube (για την ωρα), δεν έχει HDMI καλωδιο στη συσκευασία και δεν υπάρχει firmware υποστήριξη ακόμα. Εχει firmware ΜΑΙΟΣ 2010 και μέχρι στιγμης καποιο bug δεν ειδα. Συμφωνα με το plaisio θα κατασκευαστει σελιδα υποστήριξης συντομα. Για όποια ερώτηση διαθέσιμος πάντα..