Απάντηση: Re: Media player για σύνδεση με home cinema
ok ότι πεις :SFGSFGSF: αν κρίνεις έτσι εσύ.
καταρχήν το ύφος το δικό σου είναι ειρωνικό, εγώ όσο μπορώ απαντάω με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Και θα συνεχίσω να το κάνω, ακόμα και τώρα.
Δηλαδή pre order για ποιο λόγο κάνει ο κόσμος επειδή δε ξέρει τι θα έχει η συσκευή;
Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναγράφονται στο site.
Η Xtreamer είναι πολύ σοβαρή εταιρεία και το έχει αποδείξει τόσο καιρό.
pre-order = μειωμένη τιμή, λόγο "ρίσκου" αγοράς πράγματος αδοκίμαστου...
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή, οι ημερομηνίες διάθεσης κλπ, στα πρόσφατα αδερφά προϊόντα της xtreamer αλλάζουν αρκετά συχνά από συγκεκριμένη εταιρία, δίνοντας ακριβώς την εντύπωση της μη σοβαρής. Ρίξε μια ματιά στο ultra (άλλαξαν τα χαρακτηριστικά, π.χ. τα HD audio passthrough που είχε με τεράστια γράμματα θα τα θυμούνται οι χρήστες του που ανέφερε αρχικά η xtreamer και θα γελούν ακόμα, άλλαξε η τιμή στην πορεία, άλλαξε και η ημερομηνία διάθεσης), στο prodigy που πρώτα καταργήθηκε πριν βγει, μετά βγήκε σαν "2", και τώρα πάλι πήγανε πίσω την ημερομηνία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ΟΤΑΝ βγει δεν θα είναι πραγματικά πολύ καλό, αλλά μέχρι να αποδειχτεί, εκφράσεις "είναι το καλύτερο" (για οποιοδήποτε ΜΡ, οποιασδήποτε κατηγορίας) είναι το λιγότερο υπερβολικές, αν όχι οπαδικές.
Η συσκευή μου είναι κλάσεις κατώτερη από τη συγκεκριμένη και ναι είμαι ευχαριστημένος, να μη το πω δηλαδή; Δηλαδή τι περισσότερο θέλει ο φίλος που ανάρτησε το νήμα από αυτά που προσφέρει ακόμα και η δική μου συσκευή που βάσει με τα λεγόμενα σου, δε θα τον καλύπτει αυτή που του προτείνω;
Μια χαρά είναι η συσκευή σου (αν και δεν την έχω δοκιμάσει, εμπιστεύομαι όμως ότι έχει αναφερθεί από πολλούς ως καλή, από τις καλύτερες realtek της προηγούμενης όμως γενιάς), αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι μια συσκευή που ακόμα δεν υπάρχει δεν μπορεί να αναφέρεται ως η "καλύτερη"?
Μήπως σας χαλάω την "πιάτσα"; Μήπως πρέπει να ψωνίζουν οι χρήστες μόνο άλλες μάρκες; Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά.
Αν θες να μου πεις και ποια είναι η πιάτσα για μένα την οποία χαλάς? Γιατί έχω αγοράσει 4 μάρκες από ΜΡ, όλες διαφορετικές... (και παραλίγο να χτυπήσω και το netgrear, θα είχα 5 διαφορετικές μάρκες στην κατοχή μου...)
Ψυχραιμία παιδιά κάντε καμιά βουτιά
ο κάθε ένας ανάλογα με τις ανάγκες του διαλέγει!!

Εννοείται, οι βουτιές είναι καθημερινές εδώ στο νησί!
Αλλά το να ρωτάει κάποιος που δεν ξέρει από ΜΡ όπως λέει, και να βγαίνει κάποιος και να του λέει "πάρε το τάδε, είναι το καλύτερο¨" και το προϊόν στο οποίο αναφέρεται να υπάρχει μόνο στα χαρτιά?