Media player για σύνδεση με home cinema

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος
Καλησπέρα και απο εμένα.Μπαίνω αμέσως στο ψητό. Ενδιαφέρομαι για ένα media player το οποίο θέλω να συνδεθεί με αυτό το home cinema που έχω http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=307385&pcode=SHOW_PROD307385. Κυρίως με ενδιαφέρει να διαθέτει υποδοχή οπτικής ίνας, γιατί στην αντίστοιχη του ενισχυτή μου θα συνδεθεί και εν συνεχεία να προβάλει στον προτζέκτορα, και να παίζει όλα τα βασικά format avi,divx κλπ. Δεν θέλω να ξοδέψω πάρα πολλά και δεν με ενδιαφέρει ούτε ethernet ούτε τπτ. Θέλω απλά να κάνει σωστά την βασική δουλειά του και τίποτε άλλο.Απλά να παίζει τα αρχεία. Το ανώτατο budget που μπορώ να διαθέσω είναι 80-100 ευρώ μάξιμουμ.

Κύριοι, γενικά δεν έχω ιδέα απο media player απλά το θέλω γιατί το τωρινό home cinema που έχω μου κάνει νερά όσον αφορά το play των avi. divx αρχείων. Η υποδοχή του usb μου διαβάζει ότι να ναι και ότι θέλει.. Οπότε..
Καλοδεχούμενη η όποια πρόταση και σας ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Καλημέρα πατριώτη γιαυτό που το θες και για τα λεφτά που διαθέτης πιστεύω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577 είναι μονόδρομος τώρα αν θες να παίρνει και σκληρό πάμε λίγο παραπάνω. η ethernet για μένα είναι απαραίτητη για να μπορείς να streamαρις από το PC σου ταινίες.

Παίζει και αυτό σε προσφορά είναι ανώτερω από το wd αλλά δεν ξέρω αν το βρεις http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...71568016D&pa=AA080033868EB54CA76D090B09395903

Last edited:
Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις. Γεια σου συντοπίτη!

Τελικά προχώρησα στην παραγγελία του WD απο Eshop. Με καλύπτει απόλυτα σε αυτά που θέλω, και λόγω και μειωμένου ΦΠΑ θα μου κοστίσει τελική 76.80 τιμή κάτω και απο το ελάχιστο budget που είχα θέσει. Άλλωστε εξωτερικό σκληρό έχω και είναι μέσα σχεδόν όλα τα αρχεία που θέλω να παίξω. Οπότε όλα καλά!

Καλό απόγευμα σε όλους.

Απάντηση: Re: Media player για σύνδεση με home cinema

Εγώ φίλε με τόσα χρήματα θα έπαιρνα το καλύτερο Player για αυτά τα λεφτά.

Δηλαδή το Xtreamer SideWinder2

Πως ένα player σε preorder μπορεί να χαρακτηριστεί το "καλύτερο"? Ούτε καν υπάρχει για να το δοκιμάσουμε να δούμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει από αυτά που τάζει...

... και αν κρίνω από αυτά που είδα με αντίστοιχο player με επίσης 1185, αμφιβάλλω πολύ αν μπορεί να συγκριθεί με το Netgear των 90Ε της προσφοράς...

Re: Απάντηση: Re: Media player για σύνδεση με home cinema

... και αν κρίνω από αυτά που είδα με αντίστοιχο player με επίσης 1185, αμφιβάλλω πολύ αν μπορεί να συγκριθεί με το Netgear των 90Ε της προσφοράς...
+1
Sigma-realtek βαλτε 1

κ εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω, θεωρούμε το chip του netgear από τα καλύτερα στα 160 ευρώ και δεν μας κάνει στα 90????
αν και δεν έχει πλέον κάποια σημασία αφού ο φίλος έκανε την επιλογή του.

Re: Απάντηση: Re: Media player για σύνδεση με home cinema

Πως ένα player σε preorder μπορεί να χαρακτηριστεί το "καλύτερο"? Ούτε καν υπάρχει για να το δοκιμάσουμε να δούμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει από αυτά που τάζει...

έχω ήδη το προηγούμενο μοντέλο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Media player για σύνδεση με home cinema

έχω ήδη το προηγούμενο μοντέλο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

αυτό από μόνο του δεν αρκεί ώστε μια συσκευή που ακόμα είναι στα χαρτιά (οι εικόνες της στο site είναι photoshop) να χαρακτηριστεί σαν "το καλύτερο"...
Επίσης, το προηγούμενο μοντέλο που έχεις, πόσα firm updates χρειάστηκε ώστε να έρθει σε ικανοποιητικό επίπεδο?

Δε καταλαβαίνω το ύφος σου.

Ειλικρινά έχω αλλάξει μόνο 2 φορές το firmware και όχι γιατί είχα πρόβλημα, απλά για να έχω το πιο τελευταίο.

Το έχω ήδη 2 χρόνια και βλέπω μέχρι και mkv 3D με ενσωματωμένους 3D υπότιτλους απροβλημάτιστα. Μέχρι και εκεί με καλύπτει, δε θέλω κάτι παραπάνω.

Γιατί θεωρείς ότι έχω "ύφος"? Κανένα ύφος...
Επειδή επισημαίνω ότι δεν μπορείς να λες για μία συσκευή ότι είναι η "καλύτερη", όταν αυτή δεν υπάρχει (κυριολεκτικά, αφού δεν έχει βγει ακόμα, δεν την έχει δοκιμάσει κανείς ακόμα, και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι τα προβλήματα της γιατί όταν πρωτοβγαίνουν όλες έχουνε θέματα νεότητας), και μάλιστα με μοναδικό κριτήριο για να την αναφέρεις ως "καλύτερη" ότι είχες την προηγούμενη της και ότι ήταν καλή για σένα, με βάση τις δικές σου ανάγκες?
Αφήνω τελευταίο το ότι για μένα το σωστό είναι, για να πει κάποιος για κάτι ότι είναι το καλύτερο, ότι αυτός ο κάποιος πρέπει να τα έχει δοκιμάσει αν όχι όλα... τα περισσότερα.

Last edited:
ok ότι πεις :SFGSFGSF: αν κρίνεις έτσι εσύ.

Δηλαδή pre order για ποιο λόγο κάνει ο κόσμος επειδή δε ξέρει τι θα έχει η συσκευή;

Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναγράφονται στο site.
Η Xtreamer είναι πολύ σοβαρή εταιρεία και το έχει αποδείξει τόσο καιρό.

Η συσκευή μου είναι κλάσεις κατώτερη από τη συγκεκριμένη και ναι είμαι ευχαριστημένος, να μη το πω δηλαδή; Δηλαδή τι περισσότερο θέλει ο φίλος που ανάρτησε το νήμα από αυτά που προσφέρει ακόμα και η δική μου συσκευή που βάσει με τα λεγόμενα σου, δε θα τον καλύπτει αυτή που του προτείνω;

Μήπως σας χαλάω την "πιάτσα"; Μήπως πρέπει να ψωνίζουν οι χρήστες μόνο άλλες μάρκες; Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά.

Ψυχραιμία παιδιά κάντε καμιά βουτιά-bye-

ο κάθε ένας ανάλογα με τις ανάγκες του διαλέγει!!

ok ότι πεις :SFGSFGSF: αν κρίνεις έτσι εσύ.
καταρχήν το ύφος το δικό σου είναι ειρωνικό, εγώ όσο μπορώ απαντάω με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Και θα συνεχίσω να το κάνω, ακόμα και τώρα.

Δηλαδή pre order για ποιο λόγο κάνει ο κόσμος επειδή δε ξέρει τι θα έχει η συσκευή;

Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναγράφονται στο site.
Η Xtreamer είναι πολύ σοβαρή εταιρεία και το έχει αποδείξει τόσο καιρό.
pre-order = μειωμένη τιμή, λόγο "ρίσκου" αγοράς πράγματος αδοκίμαστου...
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή, οι ημερομηνίες διάθεσης κλπ, στα πρόσφατα αδερφά προϊόντα της xtreamer αλλάζουν αρκετά συχνά από συγκεκριμένη εταιρία, δίνοντας ακριβώς την εντύπωση της μη σοβαρής. Ρίξε μια ματιά στο ultra (άλλαξαν τα χαρακτηριστικά, π.χ. τα HD audio passthrough που είχε με τεράστια γράμματα θα τα θυμούνται οι χρήστες του που ανέφερε αρχικά η xtreamer και θα γελούν ακόμα, άλλαξε η τιμή στην πορεία, άλλαξε και η ημερομηνία διάθεσης), στο prodigy που πρώτα καταργήθηκε πριν βγει, μετά βγήκε σαν "2", και τώρα πάλι πήγανε πίσω την ημερομηνία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ΟΤΑΝ βγει δεν θα είναι πραγματικά πολύ καλό, αλλά μέχρι να αποδειχτεί, εκφράσεις "είναι το καλύτερο" (για οποιοδήποτε ΜΡ, οποιασδήποτε κατηγορίας) είναι το λιγότερο υπερβολικές, αν όχι οπαδικές.

Η συσκευή μου είναι κλάσεις κατώτερη από τη συγκεκριμένη και ναι είμαι ευχαριστημένος, να μη το πω δηλαδή; Δηλαδή τι περισσότερο θέλει ο φίλος που ανάρτησε το νήμα από αυτά που προσφέρει ακόμα και η δική μου συσκευή που βάσει με τα λεγόμενα σου, δε θα τον καλύπτει αυτή που του προτείνω;
Μια χαρά είναι η συσκευή σου (αν και δεν την έχω δοκιμάσει, εμπιστεύομαι όμως ότι έχει αναφερθεί από πολλούς ως καλή, από τις καλύτερες realtek της προηγούμενης όμως γενιάς), αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι μια συσκευή που ακόμα δεν υπάρχει δεν μπορεί να αναφέρεται ως η "καλύτερη"?

Μήπως σας χαλάω την "πιάτσα"; Μήπως πρέπει να ψωνίζουν οι χρήστες μόνο άλλες μάρκες; Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά.
Αν θες να μου πεις και ποια είναι η πιάτσα για μένα την οποία χαλάς? Γιατί έχω αγοράσει 4 μάρκες από ΜΡ, όλες διαφορετικές... (και παραλίγο να χτυπήσω και το netgrear, θα είχα 5 διαφορετικές μάρκες στην κατοχή μου...)

Ψυχραιμία παιδιά κάντε καμιά βουτιά-bye-

ο κάθε ένας ανάλογα με τις ανάγκες του διαλέγει!!
-bye- Εννοείται, οι βουτιές είναι καθημερινές εδώ στο νησί!
Αλλά το να ρωτάει κάποιος που δεν ξέρει από ΜΡ όπως λέει, και να βγαίνει κάποιος και να του λέει "πάρε το τάδε, είναι το καλύτερο¨" και το προϊόν στο οποίο αναφέρεται να υπάρχει μόνο στα χαρτιά?

:D ...Δεν ξέρω πως να σας το πω ...(και στους 2...) αλλά έχετε και δίκιο και άδικο έτσι όπως το θέσατε το θέμα......

Αν τρέξω χρόνια πίσω...στο ξεκίνημά μου να ανακατεύομαι με τέτοια προιόντα...- σαν αγοραστής hardware σε μια μεγάλη εταιρεία το 90....μέχρι σήμερα....- πάντα το ίδιο συνέβαινε. Πάντα αλλάζανε τα χαρακτηριστικά....(χάριν ανταγωνισμού) , πάντα...μα πάντα καθυστερήσεις....και πολλές φορές "στα χαρτιά" άλλα έβλεπες κι άλλα ζούσες στην πραγματικότητα. Η Xtreamer παρ'ότι έχει την εκνευριστική συμπεριφορά των κινέζων....και την λανθάνουσα (επανειλημμένως) απόπειρα εκμετάλλευσης μιας συγκεκριμένης μαρκετινιστικης στρατηγικής, έχει βγάλει τίμια προιόντα. Παρ' ότι κλίνω προς την sigma όσον αφορά την εικόνα, δεν υπάρχει στην αγορά πιο ολοκληρωμένο ως προς τις ευκολίες player , την αποδοτικότητα το value for money και το after sales ( firmware oriented) σαν το Sidewinder και το Pro.
Αρα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.....η Xtreamer έχει ήδη δημιουργήσει το προηγούμενο (που λένε και οι νομικοί) που επιτρέπει (αφαιρώντας την ασυνέπεια στους χρόνους παράδοσης) να πείθεσαι ότι αξίζει να το ρισκάρεις γιατί τελικά έστω και με καθυστέρηση αυτό που θα παραλάβεις θα αξίζει αναλογικά με άλλα τον κόπο.
Κι αν έχει "παιδικές ασθένειες" σύντομα firmware θα τις απομακρύνουν. (Ας μην αναφερθώ σε κάτι άλλες εταιρείες ή σε ευκαιριακούς κατασκευαστές που βγάζουν 1 firmware το 8μηνο ή αναγκάζεσαι να βάλεις το firmware αλλουνού για να παίξουν σωστά.)

@ lykman : Μακάρι το pre-order να είχε την εννοια ...μειωμένη τιμή λόγω αδοκίμαστου προιόντος. Θα ρίσκαρα έτσι ένα pre-order στην νέα 7πύρηνη 55άρα Toshiba......
@ AS Mocca : Η καλύτερη συσκευή δεν έχει βγει ακόμα. Κι αν βγεί....σίγουρα μια άλλη θα της κλέψει την θέση.

Αρα.....ότι μας ικανοποιεί είναι το καλύτερο......:D

Μου αρέσει πάντα που αλλάζετε τα λεγόμενα μου.
Πρέπει να είμαι ο 1ος user στο forum μακράν από τον 2ο που του συμβαίνει αυτό, τόσα χρόνια τώρα.

Είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό που ζήτησε ο φίλος που άνοιξε το νήμα, για τα λεφτά που έθεσε ο budget.

Εγώ του προτείνω να πάρει ακόμα και το προηγούμενο μοντέλο που έχω εγώ και θα τον καλύψει για τις απαιτήσεις που έχει στον καλύτερο βαθμό, σε συνάρτηση με τα χρήματα που θέλει να πληρώσει.

Επίσης το pre-order δεν είναι πιο φθηνό επειδή είναι αδοκίμαστο.
Δηλαδή τώρα που κάνουν το PES2012 pre order έχει μικρότερη τιμή επειδή είναι αδοκίμαστο και θα το πάρουν μερικοί 10 μέρες νωρίτερα από αυτούς που θα το πληρώσουν πιο ακριβά;
Τι λέμε τώρα;

Απλά είναι πιο φθηνό επειδή θέλει να βάλει ζεστό χρήμα ο αντιπρόσωπος ή ο κατασκευαστής ή να δει την κίνηση της αγοράς για να ξέρει αν θα πρέπει να φορτσάρει και άλλο η παραγωγή να βγάλει ή όχι άλλα κομμάτια.

Last edited:

Aν καναμε power buy σε egret η σε καμμια κινεζιά θα υπήρχε φόβος.
Στο xtreamer οχι.

η egreat ήταν που ουσιαστικά κίνησε - δημιούργησε την αγορά με τις πρώτες συσκευές τις, και κατέληξε... από τις πιο αναξιόπιστες. Τέσπα. κρίμα πάντως... (το Μ31Β μου θα παίζει παιδικά μέχρι να λιώσει...)