Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Re: Media Players vs Htpc = Tρόμαξαν οι htpc-άδες !

Βάζω την NVidia στα 23hz . Πατάω το O στο xbmc......23.81fps
Βάζω το Prodigy .....23.99

Δεν υπάρχει τελειότης κύριοι . Τελος !! Λέω να έρθετε ένα Σαββάτο πρωί όλοι σπίτι μου ο καθένας με το δικό του μηχάνημα(να πάει μεσημέρι..) να πιούμε κανένα κρασί και να κάνουμε live εκπομπή!!

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Tρόμαξαν οι htpc-άδες !

Βάζω την NVidia στα 23hz . Πατάω το O στο xbmc......23.81fps
Βάζω το Prodigy .....23.99

Δεν υπάρχει τελειότης κύριοι . Τελος !! Λέω να έρθετε ένα Σαββάτο πρωί όλοι σπίτι μου ο καθένας με το δικό του μηχάνημα(να πάει μεσημέρι..) να πιούμε κανένα κρασί και να κάνουμε live εκπομπή!!

Φέρε την χειροκίνητα στα 23,976...Νίκο!!-bye-

@ dear friend Vader:

Αν και περιορίστηκες κατά βάση σε εξυπνάδες και χαρακτηρισμούς και απέφυγες την ουσία / γεγονότα, επειδή μου είσαι συμπαθής :p θα σου απαντήσω:

Η κωλοτούμπα στο μεγαλείο της ...

Το επιχειρημα σου με αποστόμωσε. Αν είχες και μετοχές της Apple θα ορκιζόμουν ότι είσαι κοινός μας φίλος :p

Τοσο καιρο ασχολείσαι , γνωρίζεις πολύ καλα τα δύο στρατοπεδα και επιλέγεις εσυ να υπερασπιστείς το δικό σου (htpc).

Πάλι (όπως και αρχικά - από το post σου που έκανα quote) μιλας οπαδικά. Αν ξεκολλήσεις θα ναι καλύτερο για όλους.

Το να σου βγαίνει η πίστη τοσα χρόνια το θεωρεις ευχάριστο να ψάχνεσαι να βρεις λύση (αν την βρεις , γιατί ποτέ δεν είχες λύσεις στο πιάτο , λέγε με hd audio) αλλα οταν δοκιμάζεις και ενα media player , οι ανοχές σου δείχνουν να ειναι μηδαμινές απο το πρώτο κιόλας fw !!!

Ή δεν διαβάζεις όσα γράφω ή (κάνεις ότι) δεν καταλαβαίνεις.

Μία ακόμη (και τελευταία) φορά:

Στα περί λύσης στα HTPC προβληματα, τα πάμε: Δεν μιλησε κανεις για λύση στο πιατο. Αλλά την λύση και την έχεις σίγουρη (δεν υπήρξε πότε κανένα πρόβλημα που δεν λύθηκε τελικά – κάτι που δεν ισχύει στα MP) και μπορείς να απολαύσεις (υποκειμενικό είναι αυτό φυσικά) την διαδικασία εύρεσής της.

Σε ένα MP, ναι οι ανοχές μου είναι μικρότερες (μηδαμινές όχι, αν ήταν θα το χα ήδη πετάξει) γιατι απλούστατα, όπως επίσης έγραψα, (θέλει να) πουλιέται σαν ένα κουτί που πρέπει να παίζει και επίσης δεν με αφήνει να επέμβω (για να δωσω λυση που ο Κινέζος μπορείς να μην σκεφτεί / υλοποιήσει ποτέ).

Αυτό λέγεται υποκρισία my friend.

Ακόμα ένα ατράνταχτο επιχείρημα, respect.

(κι εγώ, το να προσβάλλεσαι επειδή σου θίξαμε την κατηγορία το θεωρώ γελοίο αλλά δεν κάνω έτσι :p)

Πόσο μάλλον οταν σου ειναι ακομα δελεαστικο το Α400 με τα πιο πολλά προβλήματα ελπίζοντας οτι κάποια στιγμη θα παίξει.

Διαβασε τι έχω γραψει.

Η σκέψη είναι απλούστατη:

Ο μονος λόγος προτιμησης του Dune έναντι του A400 ήταν ότι θα παίζει (δεν θυμαμαι ποιος μου χε πει 5-6 φορες ‛Τωρα αγοράζεις’’, ‛’Θα παίζει σίγουρα’’, ‛’Είναι Dune’’….πρεπει να ταν εκεινος που ελεγε ότι το Duo δεν εχει κανενα θεμα σε κανενα bitrate και μετα ‛’ανακαλυψε’’ ότι το Terminator Salvation πχ που κόλλαγε στο Duo παίζει στο Base 3D…..ποιος να ταν αυτος αραγε(ς);…..)

Άπαξ και δεν παίζει, ο κάθε νοήμων άνθρωπος θα προτιμούσε κάτι με καλύτερο hardware.

Δείξε λοιπόν την αντιστοιχη υπομονή και σε αυτο που έχεις.

Απαντησα παραπανω. Δεν το χω πεταξει ακόμα. Αυτό δεν αναιρεί το δικαιωμα μου να το κρινω προφανως.

Εχεις επίσης ενα Dune Duo στην κατοχη σου που παιζει αριστα οτιδηποτε 2d blu ray εχεις

Μη ξεχνάς ότι έχω και το Terminator Salvation….γκουχ γκουχ….

(παιζει σωστα και το warrior που σε εσενα το ειδαμε χάνοντας τα πρώτα 15 λεπτα επειδη ο player σου δεν διάβασε σωστα το stream)

Γκουχ γκουχ αυτό ηταν κλειδωμα τελικα αγαπητε, όχι προβλημα του player, do your homework (απλως όταν το ειδαμε δεν το χαμε ψαξει – ένα μικρο αρχειακι ηταν η λυση).

δεν εχεις μπει στον κόπο καν να το βάλεις στο ρεύμα , κράζοντας γενικά ολα τα media players.

Check your sources (περι ρευματος) και your eyes (περι οσων γραφω).

Αυτα κιόλας τα πετύχαινες και 2 χρόνια πριν με το dune prime , τοτε που ψαχνατε να βρειτε αν η ati η η nvidia βγάζει πραγματικα 23.976 και αν θα παρετε asus 1.3 για να βγάζετε hd audio ...

Θες να μου πεις ότι τα MP ηταν μπροστα από τα HTPC στα BD θέματα;

Ξανακοιτα ημερομηνίες κλπ και μην εκτίθεσαι…

Τα HTPC παντα στην αρχη έχουν προβληματα γιατι απλούστατα είναι τα πρώτα που έρχονται αντιμέτωπα με νέες προκλήσεις.

Καλά, μιλάμε σοβαρα τώρα;

Επικαλείσαι τετοια πράγματα όταν τα 2 ΤΡΕΧΟΝΤΑ top media players της αγοράς (Α400 – Base 3D) δεν βγαζουν καλα καλα hd bitstream;

Mετοχές στην Dune δεν έχω, και γιαυτό οσα γραφω ΙΣΧΥΟΥΝ ... αν δεν ξέρω, δεν μιλάω ή δεν κατακρίνω με την πρώτη.

Εσυ κάνε ότι θες (η γνωμη μου είναι απλως ότι ενθουσιαζεσαι ευκολα) κι ασε με εμένα να ασκώ το δικαιωμα εκφρασης της γνώμης μου (που περιλαμβάνει το να κατακρίνω ότι δεν παίζει με την 1η – όπως οφείλει δεδομένου ότι το πληρώνεις μάλιστα).

Εχω την δυνατοτητα να παιζω απο htpc αλλα δεν το κανω επίτηδες.Προτιμω να τα κάνω απλα με ενα χειριστηριο , χωρις να μπουτάρω σε windows , να εχω ενα πληκτρολογιο και ενα ποντικι κοντά μου και να φοβάμαι οτι κατα την διάρκεια της αναπαραγωγής κάτι εκτος ελέγχου μου θα συμβει στο παρασκηνιο που θα μου χαλάσει την θέαση.

Αν διαβάσεις τι εγραψα θα δεις ότι εχω τοποθετηθεί ακριβώς επ αυτού.

Αλλά ο οπαδικός τροπος ανάγνωσης της αποψης μου δεν σου επιτρέπει την κατανοησή της μάλλον.

Φυσικά, περι ορέξεως….

Για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο , ας περιμένω και λιγα fw ακόμα για να λυθει το hd audio, δεν χάθηκε ο κόσμος
Όταν βγει το firm που διορθωνει τα 2 βασικα προβληματα θα δουμε ποσα ´´λίγα’’ (χρονια, ημερες, λεπτα, αιωνιότητες) περασαν μέχρι τότε.

επιλογή μου είναι 100% συνειδητή χωρις την αναγκη να υποστηρίξω κανενα στρατόπεδο.Αν αυριο μεθαυριο κάτι αλλάξει μπορεί να πάω και εγω σε htpc.
Χαιρομαι πουπαραδέχεσαι την υπαρξη ‛’στρατοπέδων’’ και το ότι ανηκεις σε κάποιο από αυτά.

Επιβεβαιωνεις απλώς όσα έλεγα παραπάνω (περι οπαδισμού).

ΥΓ.Συνέχισε να ψάχνεσαι για media player , γιατι απο τις 30 ταινίες που έχουμε δει μαζι στο htpc , σε παραπάνω απο τις μισές είχαμε θέμα , μικρό η μεγάλο.Το μονο που δουλεύει σωστά κάθε φορά ειναι η dominos, το Mr Burger, οι ληγμένες κοκα κολες και το pause/play του logitech για να επαναφέρεις την ταινια στα ίσια της :p

Ωραιο το αστειάκι αλλά φτηνό.

Μπορω κι εγώ πολύ εύκολα να πω αντίστοιχες εξυπνάδες αφήνοντας άστοχα υπονοούμενα που ξεκινανε από την μεταξύ μας πλάκα.

Αλλα θα κάνω τον κόπο να σου απαντήσω:

Καταρχην ήδη απάντησα (και παλι δεν διάβασες):

Αν δεν βαριόμουν προφανώς και το HTPC θα έπαιζε σχεδον πάντα. Απλώς δεν ασχολούμαι (τα εξήγησα αναλυτικά παραπάνω).

‛’Ξεχνας’’ επισης ότι πολλα από τα προβληματα στα οποία αναφέρεσαι είναι προσωρινά και προκύπτουν απο αλλαγές εξοπλισμου.

Κατά 2ον, όπως επισης είπα, άπαξ και παίζει, παίζει σωστα.

Και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα. Γιατι, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις στην ποιότητα του αποτελέσματος.

Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στην πιθανή διαφορά ποιότητας μεταξύ HTPC και MP αλλά στο όλο σεταπ του συστήματος.

Οσον αφορά το τελευταίο, επίσης δεν αναφέρομαι σε λεφτά και αξία μηχανηματων αλλά τι εικόνα θεωρείται τελικά αποδεκτή από τον καθένα και τι μερακι έχει ο καθενας.

Αυτά είναι γενικότερα θέματα ιδιοσυγκρασίας του καθενός.

Με απλά λόγια προτιμάω (πλέον) να παίζω τένις ή να κάτσω να ακούσω μουσική παρά να φαω 3 ώρες να στησω το HTPC (και να μην ακούσω ‛’γκρινια’’ – η οποία btw εχει την πλάκα της).

Προτιμώ να ψάχνω 10 λεπτα μία στις τόσες τι μπορεί να μην πηγαινει καλά πριν ξεκινήσει μια ταινία αλλά στο τέλος να την απολαμβάνω όπως πρέπει, με όλες τις παραμέτρους στο φουλ (μεγεθος, μαύρο, ευκρίνεια, χρώματα κλπ), εξ ου και εχω ασχοληθεί με, σχεδον ανέξοδα, πράγματα όπως masking, μαυρες κουρτίνες κλπ παρά να βλέπω στις 80’’ μια τραγική οτιναναι εικόνα νερομπλούκι όπως η δικιά σου (που κινδυνευεις να πάθεις επιληψία από το ανακλώμενο φως σε όλο το χώρο :p).

Και, προσεχε, μην το παρεξηγήσεις! Δεν το παίζω εξυπνος ή κάνω φιγούρα κλπ!

Απλώς καταδεικνύω την διαφορά φιλοσοφίας μας.

Εσύ προτιμάς να παίζουν όλα τσακ μπαμ και δεν καίγεσαι για την ποιότητα, εγώ την βρίσκω να παίζει τέλεια, ή τουλάχιστον να ξέρω ότι μπορώ να το κάνω να παίξει τέλεια όποτε εγώ θέλω.

Απάντηση: Media Players vs Htpc = Tρόμαξαν οι htpc-άδες !

Αφιερωμένο στον "κάνε δεξί κλικ να παίξεις σωστά 24p" .....

http://www.avsforum.com/t/1333324/lets-set-this-straight-no-one-can-do-24p-consistently-well

Τον τίτλο του νήματος τον βλέπεις... ξεκίνησε από τον Assassin στο avsforum.. (αν δεν τον ξέρεις, νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο)..

Το Forum ξεκίνηση τον Ιούνιο 2011 αλλά τα τελευταία posts είναι τον Δεκέμβριο του 2012...

Τι λέει... ότι τα PC ΔΕΝ παίζουν σωστά τα 24p... (ακόμα και σήμερα)... είτε NVidia είτε ΑΤΙ είτε Intel....

Άμα χρειαστεί να σου παραθέσω και άλλα posts του renethx (πάλι από το avsforum) ή απο developers του XBMC...

Ότι χρειαστεί o φίλος "δεξί κλικ παίζω σωστά 24p"

Και κάτι τελευταίο, για να ρίξω λίγο τους τόνους,

αφιερωμένο στους λάτρεις των HTPC - XBMC τι σημαίνει? :flipout:

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Tρόμαξαν οι htpc-άδες !

http://www.avsforum.com/t/1333324/lets-set-this-straight-no-one-can-do-24p-consistently-well

Τον τίτλο του νήματος τον βλέπεις... ξεκίνησε από τον Assassin στο avsforum.. (αν δεν τον ξέρεις, νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο)..

Το Forum ξεκίνηση τον Ιούνιο 2011 αλλά τα τελευταία posts είναι τον Δεκέμβριο του 2012...

Τι λέει... ότι τα PC ΔΕΝ παίζουν σωστά τα 24p... (ακόμα και σήμερα)... είτε NVidia είτε ΑΤΙ είτε Intel....

Άμα χρειαστεί να σου παραθέσω και άλλα posts του renethx (πάλι από το avsforum) ή απο developers του XBMC...

Ότι χρειαστεί o φίλος "δεξί κλικ παίζω σωστά 24p"

Και κάτι τελευταίο, για να ρίξω λίγο τους τόνους,

αφιερωμένο στους λάτρεις των HTPC - XBMC τι σημαίνει? :flipout:

Πιστεύεις ότι με ένα link θα αναιρέσεις την εμπειρία ενός μάτσου ανθρώπων (4 μονο που ξερω έχουν ποστάρει στο παρόν νήμα) που τα τελευταία 3+ χρόνια παίζουν απροβλημάτιστα στα 23,976;

Αυτη η προσπαθεια ή εμμονή / οπαδισμό δείχνει ή νομίζεις οτι κι εγώ και ο Takisot και ο Δημητρακούδης και ο Χατζη πχ λέμε παραμύθια.

Anyway, άλλοι την βρίσκουν βλέποντας ταινίες στο HTPC στα 23,976 κι αλλοι προσπαθώντας να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αυτό δεν ισχύει. Περι ορέξεως...

http://www.youtube.com/watch?v=04R4Za1eQuQ

:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Tρόμαξαν οι htpc-άδες !

Πιστεύεις ότι με ένα link θα αναιρέσεις την εμπειρία ενός μάτσου ανθρώπων (4 μονο που ξερω έχουν ποστάρει στο παρόν νήμα) που τα τελευταία 3+ χρόνια παίζουν απροβλημάτιστα στα 23,976;

Αυτη η προσπαθεια ή εμμονή / οπαδισμό δείχνει ή νομίζεις οτι κι εγώ και ο Takisot και ο Δημητρακούδης και ο Χατζη πχ λέμε παραμύθια.

Anyway, άλλοι την βρίσκουν βλέποντας ταινίες στο HTPC στα 23,976 κι αλλοι προσπαθώντας να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αυτό δεν ισχύει. Περι ορέξεως...

Μα αφού τη λύση τη βρήκες, τι το σκαλίζεις....
Πατάμε δεξί κλικ... μην το συνεχίζουμε κρίμα είναι...

Πάντως, έχει τρομερό γέλιο να βλέπεις ανθρώπους να μιλάνε για 0.0000002 διαφορά στα κλειδώματα όταν τόσα χρόνια έχουν φάει τελεσινέ τζάντερ με το κουτάλι λόγω NTSC!!!:flipout::flipout:

Αυτοί είναι ικανοί να δουν κανά PAL και να μας πουν ότι παίζει F.I....:Banane0:

Δεν ειμαι καθολου καλος στα multi quotes οποτε θα σου απαντησω με red

@ dear friend Vader:

Αν και περιορίστηκες κατά βάση σε εξυπνάδες και χαρακτηρισμούς και απέφυγες την ουσία / γεγονότα, επειδή μου είσαι συμπαθής :p θα σου απαντήσω:

Το επιχειρημα σου με αποστόμωσε. Αν είχες και μετοχές της Apple θα ορκιζόμουν ότι είσαι κοινός μας φίλος :p

Πάλι (όπως και αρχικά - από το post σου που έκανα quote) μιλας οπαδικά. Αν ξεκολλήσεις θα ναι καλύτερο για όλους. Tα περι οπαδισμού , μονο εσυ τα αναφέρεις , και μάλιστα αυθαίρετα

Ή δεν διαβάζεις όσα γράφω ή (κάνεις ότι) δεν καταλαβαίνεις.

Μία ακόμη (και τελευταία) φορά:

Στα περί λύσης στα HTPC προβληματα, τα πάμε: Δεν μιλησε κανεις για λύση στο πιατο. Αλλά την λύση και την έχεις σίγουρη (δεν υπήρξε πότε κανένα πρόβλημα που δεν λύθηκε τελικά – κάτι που δεν ισχύει στα MP) και μπορείς να απολαύσεις (υποκειμενικό είναι αυτό φυσικά) την διαδικασία εύρεσής της. Εχεις δίκιο, το hd audio μονος σου βρηκες και το εφτιαξες οταν νομιζες οτι το ακουγες

Σε ένα MP, ναι οι ανοχές μου είναι μικρότερες (μηδαμινές όχι, αν ήταν θα το χα ήδη πετάξει) γιατι απλούστατα, όπως επίσης έγραψα, (θέλει να) πουλιέται σαν ένα κουτί που πρέπει να παίζει και επίσης δεν με αφήνει να επέμβω (για να δωσω λυση που ο Κινέζος μπορείς να μην σκεφτεί / υλοποιήσει ποτέ).

Ακόμα ένα ατράνταχτο επιχείρημα, respect.

(κι εγώ, το να προσβάλλεσαι επειδή σου θίξαμε την κατηγορία το θεωρώ γελοίο αλλά δεν κάνω έτσι :p) Δεν μου έθιξες τίποτα

Διαβασε τι έχω γραψει.

Η σκέψη είναι απλούστατη:

Ο μονος λόγος προτιμησης του Dune έναντι του A400 ήταν ότι θα παίζει (δεν θυμαμαι ποιος μου χε πει 5-6 φορες ‛Τωρα αγοράζεις’’, ‛’Θα παίζει σίγουρα’’, ‛’Είναι Dune’’….πρεπει να ταν εκεινος που ελεγε ότι το Duo δεν εχει κανενα θεμα σε κανενα bitrate και μετα ‛’ανακαλυψε’’ ότι το Terminator Salvation πχ που κόλλαγε στο Duo παίζει στο Base 3D…..ποιος να ταν αυτος αραγε(ς);…..) Ο άνθρωπος αυτός ήμουν εγω.Δες και τις ημερομηνίες που στα είπα αυτά, δεν είχε βγει στην φόρα τοτε το θεμα με τα dropouts.Δεν σου είπα ψέμματα ουτε κατα το ελάχιστο.Εγω ημουν και αυτος που σε αποτρεψε να παρεις το Α400 οταν ησουν μισο κλικ μακριά

Άπαξ και δεν παίζει, ο κάθε νοήμων άνθρωπος θα προτιμούσε κάτι με καλύτερο hardware. Κουτή λογική , αν δεν παιζει κανενα απο τα δύο , δεν αγοράζεις κανενα απο τα δύο αν είσαι αυστηρός.Και αν αγοράσεις, κοιτάζεις ποια απο τις δυο εταιρείες στο παρελθον εχει προσφέρει μεγαλύτερη σταθεροτητα στον πελάτη.

Απαντησα παραπανω. Δεν το χω πεταξει ακόμα. Αυτό δεν αναιρεί το δικαιωμα μου να το κρινω προφανως.

Μη ξεχνάς ότι έχω και το Terminator Salvation….γκουχ γκουχ…. Βαλε το να παιξει και πες μας.Μπορεις να ερθεις και σπιτι μου να το δουμε , δεν θα εχω ληγμενη κοκα κολα :p ...

Γκουχ γκουχ αυτό ηταν κλειδωμα τελικα αγαπητε, όχι προβλημα του player, do your homework (απλως όταν το ειδαμε δεν το χαμε ψαξει – ένα μικρο αρχειακι ηταν η λυση). Δεν με ενδιαφερει απο τι ηταν.Το ιδιο rip σε εμενα επαιξε και σε εσενα οχι.

Check your sources (περι ρευματος) και your eyes (περι οσων γραφω).

Θες να μου πεις ότι τα MP ηταν μπροστα από τα HTPC στα BD θέματα;

Ξανακοιτα ημερομηνίες κλπ και μην εκτίθεσαι…

Τα HTPC παντα στην αρχη έχουν προβληματα γιατι απλούστατα είναι τα πρώτα που έρχονται αντιμέτωπα με νέες προκλήσεις.

Καλά, μιλάμε σοβαρα τώρα;

Επικαλείσαι τετοια πράγματα όταν τα 2 ΤΡΕΧΟΝΤΑ top media players της αγοράς (Α400 – Base 3D) δεν βγαζουν καλα καλα hd bitstream; Top ειναι το ενα μονο στα χαρτιά (Α400) και το αλλο μονο σαν το μοναδικο 3d player της dune.To dune max 3d θα ειναι η ναυαρχιδα της.To top προιον χαρακτηριζεται και απο την top απόδοση , οχι μονο απο τα χαρακτηριστικά, αρα κανενα απο τα δυο δεν ειναι top (αυτή τη στιγμη).Και σιγουρα δεν χαρακτηρισα κανενα απο τα δυο με αυτον τον τρόπο (top)

Εσυ κάνε ότι θες (η γνωμη μου είναι απλως ότι ενθουσιαζεσαι ευκολα) κι ασε με εμένα να ασκώ το δικαιωμα εκφρασης της γνώμης μου (που περιλαμβάνει το να κατακρίνω ότι δεν παίζει με την 1η – όπως οφείλει δεδομένου ότι το πληρώνεις μάλιστα). Δεν σου αφαιρεσα κανενα δικαίωμα.Απλα να μη μου ξαναδωσεις ληγμένη κοκα κολα και να μου δινεις το εξτρα γλυκάκι απο τα Burger

Αν διαβάσεις τι εγραψα θα δεις ότι εχω τοποθετηθεί ακριβώς επ αυτού.

Αλλά ο οπαδικός τροπος ανάγνωσης της αποψης μου δεν σου επιτρέπει την κατανοησή της μάλλον. Σου είπα δεν υπάρχει τίποτα οπαδικό.Μετοχές δεν έχω.Δες και εσυ μηπως είσαι πολύ friendly στο θεμα των μειονεκτημάτων ενος htpc.Δεν χρειάζεται να το κάνεις απο οπαδισμό , αρκει η μακροχρονη συνήθεια.

Φυσικά, περι ορέξεως….

Όταν βγει το firm που διορθωνει τα 2 βασικα προβληματα θα δουμε ποσα ´´λίγα’’ (χρονια, ημερες, λεπτα, αιωνιότητες) περασαν μέχρι τότε. Φυσικά και θα δούμε, και θα ειμαι ο πρώτος που θα κράξει.Μπορει ομως να κρατήσει και οσο εκανες εσυ υπομονή για να ακουσεις hd audio απο το fix του powerdvd.Αν το διαστημα ειναι ιδιο πως θα το χαρακτηρίσεις άραγε?

Χαιρομαι πουπαραδέχεσαι την υπαρξη ‛’στρατοπέδων’’ και το ότι ανηκεις σε κάποιο από αυτά.

Επιβεβαιωνεις απλώς όσα έλεγα παραπάνω (περι οπαδισμού). Οταν διαλεγεις πλευρά με βάση τα πιστεύω και τις ανάγκες σου , σαφώς και ανηκεις σε στρατόπεδο.Εσύ δηλαδή δεν ανηκεις στην htpc?Θα ηθελα πολυ να διαβασω σε ενα κειμενο ολα τα αρνητικα που εχεις απο την χρήση σου με την κατηορία αυτή.Ο οπαδισμός ομως είναι αλλο θέμα ...

Ωραιο το αστειάκι αλλά φτηνό.

Μπορω κι εγώ πολύ εύκολα να πω αντίστοιχες εξυπνάδες αφήνοντας άστοχα υπονοούμενα που ξεκινανε από την μεταξύ μας πλάκα.

Αλλα θα κάνω τον κόπο να σου απαντήσω:

Καταρχην ήδη απάντησα (και παλι δεν διάβασες):

Αν δεν βαριόμουν προφανώς και το HTPC θα έπαιζε σχεδον πάντα. Απλώς δεν ασχολούμαι (τα εξήγησα αναλυτικά παραπάνω).

‛’Ξεχνας’’ επισης ότι πολλα από τα προβληματα στα οποία αναφέρεσαι είναι προσωρινά και προκύπτουν απο αλλαγές εξοπλισμου.

Κατά 2ον, όπως επισης είπα, άπαξ και παίζει, παίζει σωστα.

Και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα. Γιατι, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις στην ποιότητα του αποτελέσματος. Δεν ειναι κακο αυτό , αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα

Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στην πιθανή διαφορά ποιότητας μεταξύ HTPC και MP αλλά στο όλο σεταπ του συστήματος.

Οσον αφορά το τελευταίο, επίσης δεν αναφέρομαι σε λεφτά και αξία μηχανηματων αλλά τι εικόνα θεωρείται τελικά αποδεκτή από τον καθένα και τι μερακι έχει ο καθενας.

Αυτά είναι γενικότερα θέματα ιδιοσυγκρασίας του καθενός.

Με απλά λόγια προτιμάω (πλέον) να παίζω τένις ή να κάτσω να ακούσω μουσική παρά να φαω 3 ώρες να στησω το HTPC (και να μην ακούσω ‛’γκρινια’’ – η οποία btw εχει την πλάκα της). Συμφωνουμε απόλυτα (απλά δεν παιζω τενις)

Προτιμώ να ψάχνω 10 λεπτα μία στις τόσες τι μπορεί να μην πηγαινει καλά πριν ξεκινήσει μια ταινία αλλά στο τέλος να την απολαμβάνω όπως πρέπει, με όλες τις παραμέτρους στο φουλ (μεγεθος, μαύρο, ευκρίνεια, χρώματα κλπ), εξ ου και εχω ασχοληθεί με, σχεδον ανέξοδα, πράγματα όπως masking, μαυρες κουρτίνες κλπ παρά να βλέπω στις 80’’ μια τραγική οτιναναι εικόνα νερομπλούκι όπως η δικιά σου (που κινδυνευεις να πάθεις επιληψία από το ανακλώμενο φως σε όλο το χώρο :p). Εγω ευτυχως δεν εχω 3d οποτε εχω τα πάντα με τα players που ανέφερα.Στα 3d προβλήματα των νεων players προφανεστατα και εχεις δικιο.Δεν ειπα οτι κατι παιζει ενω δεν έπαιζε.Η οθόνη μου δεν είναι 80 ιντσες αλλα 88 :p και μάλλον ζηλέυεις την φωτεινοτητα του benq οταν εσυ πρεπει να αλλάζεις λάμπα καθε 400 ωρες για να δεις 3d αξιοπρεπώς.Αυτο λεγεται αληθες τρολάρισμα και αποτεέι off topic

Και, προσεχε, μην το παρεξηγήσεις! Δεν το παίζω εξυπνος ή κάνω φιγούρα κλπ! Koulis and the cat lover will be the judge of that :p

Απλώς καταδεικνύω την διαφορά φιλοσοφίας μας. Είμαι ενημερος για την υπαρξη της

Εσύ προτιμάς να παίζουν όλα τσακ μπαμ yes i do και δεν καίγεσαι για την ποιότητα νομίζεις ,απλα εγω την βρίσκω με νορμαλ πράγματα = 2D , εγώ την βρίσκω να παίζει τέλεια, ή τουλάχιστον να ξέρω ότι μπορώ να το κάνω να παίξει τέλεια όποτε εγώ θέλω. Μπορεί και να είναι έτσι , απλά φαίνεται να μην το θέλεις συχνά.Αντε μπας και δουμε και ταινία μαζί με το φαγητό :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Tρόμαξαν οι htpc-άδες !

Άσε που έχουμε και περισσότερες σελίδες στο νήμα μας!!:aetsch::aetsch::aetsch:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Media-Players-Ο-πόλεμος-ξεκίνησε!!?highlight=

Πωπω , επικό τρολάρισμα τότε απο ολα τα μέτωπα ... :p
Ειχα ξεχάσει την ύπαρξη του ...

Λοιπόν, επειδή ΚΑΙ η κίνηση (εκτός από την ποιότητα εικόνας και ήχου) είναι πολύυυυ σημαντικό πράγμα στην απόλαυση της παρακολούθησης της αγαπημένης μας ταινίας....θέλω να μου πείτε: Πόσοι από εμάς , κατα την διάρκεια της αναπαραγωγής έχουμε καταλάβει ενοχλητικό λόξυγκα στα 42' ? Δεδομένου του γεγονότος ότι τα media players είναι τα Realtek πριν το optimized της Mede8ter και τα HTPC που χρησιμοποιούνται είναι σεταρισμένα στο ...+0.002 ή στο -0.004.
Ποιός ? ε ?

Τζάμπα ''τσακώνεστε'', διότι αλληλοσυμπληρώνεστε στις ελλείψεις σας...ο ένας βλέπει από HTPC με πανελάκια και ο άλλος από DLP με κουτάκια.....απαράδεκτον. Λοιπόν, δείτε DLP από HTPC για να μην τσακώνεστε!!!:Banane0:-bye-

Λοιπόν, επειδή ΚΑΙ η κίνηση (εκτός από την ποιότητα εικόνας και ήχου) είναι πολύυυυ σημαντικό πράγμα στην απόλαυση της παρακολούθησης της αγαπημένης μας ταινίας....θέλω να μου πείτε: Πόσοι από εμάς , κατα την διάρκεια της αναπαραγωγής έχουμε καταλάβει ενοχλητικό λόξυγκα στα 42' ? Δεδομένου του γεγονότος ότι τα media players είναι τα Realtek πριν το optimized της Mede8ter και τα HTPC που χρησιμοποιούνται είναι σεταρισμένα στο ...+0.002 ή στο -0.004.
Ποιός ? ε ?

Προσωπικά, ξέρω τρεις όλους και όλους...

Δύο ανθρώπους και...

μία γάτα που έβγαλε και κάτι χαλασμένα πατερνάκια για να μας την λέει!!!:laugh:

πεστε μου οτι ολο αυτο το τρολαρισμα και οι μπηχτες εγιναν για πλακα και για χαβαλε!!αλλιως οσοι διαβαζουν την κοντρα σας θα νομιζουν οτι ο ενας ειναι αποκλειστικος εισαγωγεας ελλαδος των media player και ο αλλος των htpc.ημαρτον παιδια!!!

πεστε μου οτι ολο αυτο το τρολαρισμα και οι μπηχτες εγιναν για πλακα και για χαβαλε!!αλλιως οσοι διαβαζουν την κοντρα σας θα νομιζουν οτι ο ενας ειναι αποκλειστικος εισαγωγεας ελλαδος των media player και ο αλλος των htpc.ημαρτον παιδια!!!

Φυσικά και γίνεται πλάκα, φυσικά και γίνεται χαβαλές!!

Το νήμα είχε ξεκινήσει χαβαλεδιάρικο, αλλά, η πρόταση για την ''κόντρα'' ήταν αληθινή και προσπαθήσαμε να πραγματοποιηθεί. Δυστυχώς, μερικά πράγματα δεν μας έκατσαν όπως τα περιμέναμε και μείναμε μόνο στις γραπτές ''κόντρες''.-bye-