Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Που είστε ρε παιδιά ?
Λοιπόν αύριο περιμένω
Χατζη
vas
Browser
Dalanik
Warewolf
spcav όπωσδήποτε γιατί δεν έχουμε Dune
Babis
Παντελής
JL?

Ποιον ξεχνάω?

Παρτε βρε ένα τηλέφωνο να σας πω ότι απορία έχετε

Κατά τις 1

ΟΚ? :D

Μέσα. Την οθόνη την πήρα. Αν φέρει και ο Γιάννης τον 7000 κλείσαμε από αυτό. Με το πισί δεν είμαι σίγουρος. Νίκο, υπάρχει περίπτωση να παίξουμε με το δικό σου?

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Μέσα. Την οθόνη την πήρα. Αν φέρει και ο Γιάννης τον 7000 κλείσαμε από αυτό. Με το πισί δεν είμαι σίγουρος. Νίκο, υπάρχει περίπτωση να παίξουμε με το δικό σου?

Και βεβαια Γιάννη

Παιδιά καλημέρα.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω. Αν το ήξερα πιο νωρίς (και ήμουν ακόμη εργένης :p) θα τα κατάφερνα αλλά τελευταία στιγμή ήταν δύσκολο.

Φέρ' το Χρήστο. Καλύτερα να έχουμε κάτι παραπάνω παρά λιγότερο.

Δεν πειράζει...θα τα κάνουμε στακ μήπως βγάλουν καλύτερη εικόνα!!:flipout:

Last edited:
Φέρ' το Χρήστο. Καλύτερα να έχουμε κάτι παραπάνω παρά λιγότερο.

Δεν πειράζει...θα τα κάνουμε στακ μήπως βγάλουν καλύτερη εικόνα!!:flipout:

Χαχα, ρε φιλε δεν εχω παραλαβει ακομα !! Απλα να το λεω για να ξερω τι με περιμενει :slapface:

Μιλήσαμε με χατζ κατά τις 1 και κάτι θα είμαστε εκεί. Αν είναι θα φέρουμε μαζί μας και τον JL_?. Κρασιά - οθόνη - μετρητικά θα έρθουν για πισι είναι δύσκολο. Του χατζ θέλει στήσιμο τεστάρισμα και είναι δύσκολο να γίνει μέσα στο ΣΚ. Είναι καινούργιο και έχει μόνο λειτουργικό μέσα.

Last edited by a moderator:
να τα φέρουμε κατά τις 1700 μπας και προλάβετε να στήσετε htpc? :BDGBGDB55:

Που βρισκόμαστε ρε παιδιά ως τώρα?
spcav, nektar δεν τα κατάφεραν, Παντέλος πρησμένο δόντι, Mπάμπης αμφίβολος, papavas hangover, JL κοιμάται (ή τουλάχιστον θα είναι έκπληξη να έχει ξυπνήσει)...

συνεχίζουμε?

Καλημέρα... Έχω απ´την Παρασκευή να μπώ στο forum και δεν το πήρα χαμπάρι... Τώρα ψάχνω μεταφορικό για να κατέβω... :D

Εχει στηθεί επιχείρηση για την κάθοδο του "στρατηγού" στον Αγ. Δημήτριο. Βρίσκεται σε εξέλιξη

vas για μάσα καλύτερα να παραγγείλουμε.

οκ θα φέρω λευκό κόκκινο

Last edited:
Συνεχίζουμε βέβαια και στην πορεία μπορεί νάρθουν κι οι άλλοι Νίκο.
Απο hangover ειμαι κι εγω .. :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Εχει στηθεί επιχείρηση για την κάθοδο του "στρατηγού" στον Αγ. Δημήτριο. Βρίσκεται σε εξέλιξη

οκ θα φέρω λευκό κόκκινο

Ευτυχως εγω τη γλυτωσα γιατι ειμαι αναποδα....:grandpa:

Συνεχίζουμε βέβαια και στην πορεία μπορεί νάρθουν κι οι άλλοι Νίκο.
Απο hungover ειμαι κι εγω .. :flipout:

εγώ να δείς από το hangover είμαι. 4 ώρες μπροστά από μια πλάσμα της samsung. Ευτυχώς που άνοιξε μετά ο πανασόνικ 3000 σε 102 ίντσες και λειτούργησε σαν 4πλό εσπρεσσάκι. ωραίο μηχανάκι και καλή ευκρίνεια για lcd το ατιμο.