kyrliot
Supreme Member
πριν σου πεί ο νταλανικ για μένα να σου πώ ότι πήγα και ξεπήγα την οθόνη 84 ιντσών 4 στενά μακριά (48 κιλά ζυγίζει).
χατζ θα σου λεγα τώρα που το πόσταρες. Δεν το έβαζες στο νήμα της κούρο καλύτερα. Πιο σχετική θα ήταν.

πριν σου πεί ο νταλανικ για μένα να σου πώ ότι πήγα και ξεπήγα την οθόνη 84 ιντσών 4 στενά μακριά (48 κιλά ζυγίζει).
χατζ θα σου λεγα τώρα που το πόσταρες. Δεν το έβαζες στο νήμα της κούρο καλύτερα. Πιο σχετική θα ήταν.
Παντα τετοια παλικαρια.
Υ.Γ Νικητης ...........στην μασα ποιος βγηκε ;![]()
vas -![]()
Ειναι ψευτης. Η οθονη ζυγιζε λιγοτερο απο το γαλακτομπουρεκο που εφαγε.
Μόνο το γαλακτομπούρεκο έφαγε?? !![]()
87 πόστ για γαλακτομπουρεκα και σπλιναντερα και μισό για την ουσία....
ΥΓ τα νούμερακια του Γιάννη δεν εντάσσονται σε καμία εκ των 2 ανωτέρω κατηγοριών
Νικητης ...........στην μασα ποιος βγηκε ;![]()
vas -![]()
Ειναι ψευτης. Η οθονη ζυγιζε λιγοτερο απο το γαλακτομπουρεκο που εφαγε.
Μόνο το γαλακτομπούρεκο έφαγε?? 4 , 8 κιλά ζυγίζει η οθόνη....μέχρι και το κόμμα έφαγε!!!![]()
Τελικα του Dalanik επανηλθε η ακοη του. ?
Οσον αφορα τα του θεματος της συνευρεσης, δυστυχως δεν καταφεραμε να εχουμε pc στημενο με τα δεδομενα της "αναφορας" , δηλαδη με το καταλληλο player και τα καταλληλα φιλτρα, οποτε αρκεστικαμε στο ultra2 του Νικου, το οποιο επαιζε με win8 και τον player του xbmc.
είστε οι άνθρωποί μου! ...Επιτέλους! Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του...
ένας γέροντας που κυκλοφορεί απο σπίτι σε σπίτι και αδειάζει τα ψυγεία...
(για το κόκκινο κρασί θα σας πω άλλη φορά...)
Δυστυχώς Γιάννη μου τουλάχιστον για 10 μέρες θα ακούω μόνο μαύρο και θα βλέπω μισέλ ζαρ...
ps. υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι πολύ σύντομα θα αδειάσει κι άλλο ψυγείο ανυποψίαστου συμφορουμήτη... για τον μικρο-απατεώνα λέω, καταλάβατε...
κι αμα δεν με πιστεύετε ρωτήστε τον πόσες ώρες έχει γράψει το προβόλι του............... :HTEHEH56:
Παιδιά συγχαρητήρια για μια ακόμα άκρως επιτυχημένη διοργάνωση! Κρίμα που δεν τα κατάφερα και εγώ να παρευρεθώ.. next time!
Θα σταθώ σε ένα σημείο:
Οπότε παρότι παίξατε με "lightweight" HTPC, αυτό στάθηκε άνετα απέναντι στα media players.. ok..
Συνειδητοποιείτε ότι ένα πιο δυνατό μηχάνημα με MadVR θα καταπιεί για πλάκα οποιοδήποτε MP, έτσι;
Μιλάμε, καμία τύχη..![]()
Το προβόλι έχει γράψει 120φεύγα ώρες. Οι μισές σε δοκιμές. δηλαδή 60 κοινώς 25 ταινίες. Οκ εγώ έχω δεί 25 ταινίες έχεις ακούσει τις διπλάσιες - τριπλάσιες στην vt30. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
χε χε εκεί δεν θα χρειαστεί να αδειάσω κανένα ψυγείο. Θα φάω το δικό σου πιάτο.
Να σου κάνουμε αέρα όταν θα δείς την κούρο --> 1.01
Να σου κάνουμε αέρα όταν θα δείς τον πλανάρ -->
![]()
Προς ενημέρωση το απ.... που θα ψελίσει σημαίνει αποδεκτό.
Τον ρώτησε ο dalanik τον JL_? για την κίνηση του lav / mad που είδε σε μένα. Αλλά όταν ακούει τέτοιες απαντήσεις και καλά δεν περνάνε 24/96 ομιλία τα αυτιά του.
50 ταινιούλες το χρόνο χαλαρά γέροντα... όπως και εσύ στην tv σου... και μπλουζιές και ροκιές...
για kuro πάσο και respect (3D και fi τα αφήνω απ'έξω γιατί είναι θέμα γούστου)
Για planar htpc tmt κτλ θα φέρω τα κατάλληλα εργαλεία με κουνάβια, καθώς και dbμετρο και κλεψύδρα... θα κάνω και τον προυπολογισμό και θα συγκρίνω.
Δεν καταναλώνω το μισό χρόνο μου μπροστά στη tv βλέποντας πάτερνς με το μισό ansi... άσε που είμαι και ανυπόμονος όταν θέλω να δω ταινιούλα...
Αν το med των 160Ε (...130 στο pb) τα βρει σκούρα με το htpc των 1500Ε plus θα φέρω μαζί τον βασιλιά οppo93 και θα σας περιμένω υπομονετικά να ρυθμίσετε...
ps μπορεί να μην ακούω 24/96, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ακούν 16/44.1... να μην ανοίξει ο στόμας μου... θα τα επαναλάβει ο αρμόδιος, αν τα καταφέρει να παραβρεθεί στη συνάντηση...
Δε με λετε τωρα, που θα βρω ολα αυτα τα αρχειακια που ειχατε χθες και δοκιμαζατε ????
....ξεχασα να τα παρω....:bigcry:
Αυτό λες ? ή και κάποιο άλλο ? http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration
Οχι , αυτα τα εχω. Αυτα τα κουλα που ειχατε με τα γραμματα και τις προπελες...:BDBDG54:
Ωχ...ούτε κι εγώ τα πήρα αυτά....Το στικάκι ποιανού ήταν ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.