Media Players vs Htpc = Two worlds collide

πριν σου πεί ο νταλανικ για μένα να σου πώ ότι πήγα και ξεπήγα την οθόνη 84 ιντσών 4 στενά μακριά (48 κιλά ζυγίζει).

χατζ θα σου λεγα τώρα που το πόσταρες. Δεν το έβαζες στο νήμα της κούρο καλύτερα. Πιο σχετική θα ήταν.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Παντα τετοια παλικαρια. -bye-

Υ.Γ Νικητης ...........στην μασα ποιος βγηκε ; :flipout:

vas -
e025.gif

Ειναι ψευτης. Η οθονη ζυγιζε λιγοτερο απο το γαλακτομπουρεκο που εφαγε.

Μόνο το γαλακτομπούρεκο έφαγε?? !:flipout:

Και μη σου πω οτι μονο αυτος εφαγε.
Με τις ατακες που πεταγε, απο τα γελια στους αλλους εβγαινε απο τη μυτη.

Τελικα του Dalanik επανηλθε η ακοη του. ?

87 πόστ για γαλακτομπουρεκα και σπλιναντερα και μισό για την ουσία....

ΥΓ τα νούμερακια του Γιάννη δεν εντάσσονται σε καμία εκ των 2 ανωτέρω κατηγοριών

87 πόστ για γαλακτομπουρεκα και σπλιναντερα και μισό για την ουσία....

ΥΓ τα νούμερακια του Γιάννη δεν εντάσσονται σε καμία εκ των 2 ανωτέρω κατηγοριών

Μη το γελάς.. Εκτος του mede8ter που ηταν αποκάλυψη σε καποια σημεία σήμερα εγω γι αυτο το γαλακτομπούρεκο και power buy οργανώνω. :D
Τι εννοείς για τα νούμερα;

Να ευχαριστησω κι εγω με τη σειρα μου το Νικο για την αψογη φιλοξενια και την ανοχη του σε ολες τις παραξενιες μας.
Χαρηκα που τον γνωρισα, οπως και τα αλλα παιδια της παρεας.
Με καποιους πιο παλιους ειχαμε να βρεθουμε χρονια και χαρηκα που τους ξαναειδα.

Οσον αφορα τα του θεματος της συνευρεσης, δυστυχως δεν καταφεραμε να εχουμε pc στημενο με τα δεδομενα της "αναφορας" , δηλαδη με το
καταλληλο player και τα καταλληλα φιλτρα, οποτε αρκεστικαμε στο ultra2 του Νικου, το οποιο επαιζε με win8 και τον player του xbmc.

Επισης η προσπαθεια να δουμε εικονα σε πολλες ιντσες ετσι ωστε να ειναι ευκολα διακριτες οι οποιες διαφορες, δεν καρποφορισε θα ελεγα
μιας κι ο χωρος του Νικου ειναι ενα πολυ ωραιο σαλονι, αλλα με αρκετο φως και χωρις ιδιαιτερη δυνατοτητα σκιασης.
Επισης η χειροκινητη οθονη που επιστρατευτηκε, εκανε φιλοτιμη προσπαθεια να προβαλει την εικονα απο τον benq, αλλα
το αποτελεσμα δεν ηταν το επιθυμητο θα ελεγα, οποτε κι αρκεστηκαμε στην LG του Νικου.

Οσον αφορα τα player, ειναι αδιαμφισβητητο απο τον καθενα το γεγονος της ευκολιας χρησης σε σχεση με ενα pc, αλλα εδω θα σημειωσω
οτι ενα σωστα στημενο htpc, αφου αφιερωσεις πολλες ωρες για να του φερεις τη "χρηση" στα μετρα σου, γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι το ιδιο ευχρηστο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αμα δειτε pc να παιζει μονο με το τηλεκοντρολ, θα αλλαξετε γνωμη για το "μπαμπουλα".
Βεβαια το πως θα φτασουμε εκει, ειναι ενα αλλο κεφαλαιο, και πιστεψτε με ειναι αρκετα μεγαλο κι οχι και πολυ ευκολο.

Τωρα τα των player ειναι πανω κατω γνωστα, με την αμφιβολια παντα να κυριαρχει, οταν εχεις "περιεργες" κωδικοποιησεις και απαιτησεις απο το
υλικο που θα προβληθει. Κι αυτο γιατι οπως κουβεντιασαμε κι εχθες, οταν η εικονα σου ανοιγει πανω απο τις 100 ιντσες, κι εχεις ενα προβολικο
μεσο που ανηκει στη σημερινη μεση κατηγορια κι επανω, θες το υλικο σου τουλαχιστον να ειναι αυτο που πρεπει ωστε να μην σε "χαλασει" αυτο
που βλεπεις. Εκει τα player θα ελεγα οτι δεν κατεχουν ακομα την ευκολια του pc στο να καταπινει στην κυριολεξια τετοια υλικα.
Αυτο παρατηρησαμε κι εχθες με καποιο αρχειο συγκεκριμενης κωδικοποιησης, που τα player αρνιοντουσαν κατηγορηματικα να αναπαραγουν σωστα
το ενα μετα το αλλο. Τα μονα που το αναπαρηγαγαν ηταν το ultra2 που σαφως και δεν ειναι κατηγοριας media player αλλα pc και το med προς μεγαλη
μας εκπληξη.

Τωρα οσον αφορα την διαφορα στην εικονα και τις μετρησεις, θεωρω οτι ειναι καθαρα ενδεικτικες διοτι το player του xbmc ειναι περιεργο
κατι που δειξαν και τα διαγραματα και η εικονα. Βεβαια στην εικονα τα πραγματα ηταν πιο δυσδιακριτα, διοτι βλεπαμε σε μη καλιμπραρισμενο
μεσο (δεν εννοω brightness contrast), αλλα οι διαφορες ηταν εκει και ηταν υπερ του med.
Ηταν πιο ισσοροπημενο κι αρκετα ουδετερο χρωματικα.

All in all, η χθεσινη συνευερεση με εκανε να ανυπομονω να παραλαβω το med, οχι τοσο για να το βαλω στη θεση του στο σαλονι
αλλα να το κατεβασω στον προβολεα να το δω Α Β. Πολυ πιθανο να μετρηθει και να καλιμπραριστει κιολας αμα τα καταφερω.

Συμπερασμα μου απο τα χθεσινα....
Σιγουρα τα πραγματα εχουν σοβαρεψει με τα mediaplayer για μας τους htpcακιδες.
Επιφυλασομαι να επανελθω στη "κοντρα" με "ετοιμο" pc.

Eυχαριστω και παλι ολα τα παιδια για τη παρεα και το ευχαριστο απογευμα που περασαμε !!

Last edited:

Νικητης ...........στην μασα ποιος βγηκε ; :flipout:

vas -
e025.gif

Ειναι ψευτης. Η οθονη ζυγιζε λιγοτερο απο το γαλακτομπουρεκο που εφαγε.

Μόνο το γαλακτομπούρεκο έφαγε?? 4 , 8 κιλά ζυγίζει η οθόνη....μέχρι και το κόμμα έφαγε!!!:flipout:

είστε οι άνθρωποί μου! ...Επιτέλους! Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του...
ένας γέροντας που κυκλοφορεί απο σπίτι σε σπίτι και αδειάζει τα ψυγεία...

(για το κόκκινο κρασί θα σας πω άλλη φορά...)

Τελικα του Dalanik επανηλθε η ακοη του. ?

Δυστυχώς Γιάννη μου τουλάχιστον για 10 μέρες θα ακούω μόνο μαύρο και θα βλέπω μισέλ ζαρ...

ps. υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι πολύ σύντομα θα αδειάσει κι άλλο ψυγείο ανυποψίαστου συμφορουμήτη... για τον μικρο-απατεώνα λέω, καταλάβατε...
κι αμα δεν με πιστεύετε ρωτήστε τον πόσες ώρες έχει γράψει το προβόλι του............... :HTEHEH56:

Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Παιδιά συγχαρητήρια για μια ακόμα άκρως επιτυχημένη διοργάνωση! Κρίμα που δεν τα κατάφερα και εγώ να παρευρεθώ.. next time!

Θα σταθώ σε ένα σημείο:

Οσον αφορα τα του θεματος της συνευρεσης, δυστυχως δεν καταφεραμε να εχουμε pc στημενο με τα δεδομενα της "αναφορας" , δηλαδη με το καταλληλο player και τα καταλληλα φιλτρα, οποτε αρκεστικαμε στο ultra2 του Νικου, το οποιο επαιζε με win8 και τον player του xbmc.

Οπότε παρότι παίξατε με "lightweight" HTPC, αυτό στάθηκε άνετα απέναντι στα media players.. ok..

Συνειδητοποιείτε ότι ένα πιο δυνατό μηχάνημα με MadVR θα καταπιεί για πλάκα οποιοδήποτε MP, έτσι; ;)

Μιλάμε, καμία τύχη.. :p

Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

είστε οι άνθρωποί μου! ...Επιτέλους! Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του...
ένας γέροντας που κυκλοφορεί απο σπίτι σε σπίτι και αδειάζει τα ψυγεία...

(για το κόκκινο κρασί θα σας πω άλλη φορά...)

Δυστυχώς Γιάννη μου τουλάχιστον για 10 μέρες θα ακούω μόνο μαύρο και θα βλέπω μισέλ ζαρ...

ps. υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι πολύ σύντομα θα αδειάσει κι άλλο ψυγείο ανυποψίαστου συμφορουμήτη... για τον μικρο-απατεώνα λέω, καταλάβατε...
κι αμα δεν με πιστεύετε ρωτήστε τον πόσες ώρες έχει γράψει το προβόλι του............... :HTEHEH56:

Το προβόλι έχει γράψει 120φεύγα ώρες. Οι μισές σε δοκιμές. δηλαδή 60 κοινώς 25 ταινίες. Οκ εγώ έχω δεί 25 ταινίες έχεις ακούσει τις διπλάσιες - τριπλάσιες στην vt30. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

χε χε εκεί δεν θα χρειαστεί να αδειάσω κανένα ψυγείο. Θα φάω το δικό σου πιάτο.
Να σου κάνουμε αέρα όταν θα δείς την κούρο --> 1.01
Να σου κάνουμε αέρα όταν θα δείς τον πλανάρ -->

114501-290812144221_1297.jpeg

Προς ενημέρωση το απ.... που θα ψελίσει σημαίνει αποδεκτό.

Παιδιά συγχαρητήρια για μια ακόμα άκρως επιτυχημένη διοργάνωση! Κρίμα που δεν τα κατάφερα και εγώ να παρευρεθώ.. next time!

Θα σταθώ σε ένα σημείο:

Οπότε παρότι παίξατε με "lightweight" HTPC, αυτό στάθηκε άνετα απέναντι στα media players.. ok..

Συνειδητοποιείτε ότι ένα πιο δυνατό μηχάνημα με MadVR θα καταπιεί για πλάκα οποιοδήποτε MP, έτσι; ;)

Μιλάμε, καμία τύχη.. :p

Τον ρώτησε ο dalanik τον JL_? για την κίνηση του lav / mad που είδε σε μένα. Αλλά όταν ακούει τέτοιες απαντήσεις και καλά δεν περνάνε 24/96 ομιλία τα αυτιά του.

Last edited:
Δε με λετε τωρα, που θα βρω ολα αυτα τα αρχειακια που ειχατε χθες και δοκιμαζατε ????

....ξεχασα να τα παρω....:bigcry:

Το προβόλι έχει γράψει 120φεύγα ώρες. Οι μισές σε δοκιμές. δηλαδή 60 κοινώς 25 ταινίες. Οκ εγώ έχω δεί 25 ταινίες έχεις ακούσει τις διπλάσιες - τριπλάσιες στην vt30. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

χε χε εκεί δεν θα χρειαστεί να αδειάσω κανένα ψυγείο. Θα φάω το δικό σου πιάτο.
Να σου κάνουμε αέρα όταν θα δείς την κούρο --> 1.01
Να σου κάνουμε αέρα όταν θα δείς τον πλανάρ -->

114501-290812144221_1297.jpeg

Προς ενημέρωση το απ.... που θα ψελίσει σημαίνει αποδεκτό.

Τον ρώτησε ο dalanik τον JL_? για την κίνηση του lav / mad που είδε σε μένα. Αλλά όταν ακούει τέτοιες απαντήσεις και καλά δεν περνάνε 24/96 ομιλία τα αυτιά του.
:flipout:

50 ταινιούλες το χρόνο χαλαρά γέροντα... όπως και εσύ στην tv σου... και μπλουζιές και ροκιές... -bye-

για kuro πάσο και respect (3D και fi τα αφήνω απ'έξω γιατί είναι θέμα γούστου)

Για planar htpc tmt κτλ θα φέρω τα κατάλληλα εργαλεία με κουνάβια, καθώς και dbμετρο και κλεψύδρα... θα κάνω και τον προυπολογισμό και θα συγκρίνω.
Δεν καταναλώνω το μισό χρόνο μου μπροστά στη tv βλέποντας πάτερνς με το μισό ansi... άσε που είμαι και ανυπόμονος όταν θέλω να δω ταινιούλα...

Αν το med των 160Ε (...130 στο pb) τα βρει σκούρα με το htpc των 1500Ε plus θα φέρω μαζί τον βασιλιά οppo93 και θα σας περιμένω υπομονετικά να ρυθμίσετε... :flipout:

ps μπορεί να μην ακούω 24/96, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ακούν 16/44.1... να μην ανοίξει ο στόμας μου... θα τα επαναλάβει ο αρμόδιος, αν τα καταφέρει να παραβρεθεί στη συνάντηση...

:flipout:

50 ταινιούλες το χρόνο χαλαρά γέροντα... όπως και εσύ στην tv σου... και μπλουζιές και ροκιές... -bye-

για kuro πάσο και respect (3D και fi τα αφήνω απ'έξω γιατί είναι θέμα γούστου)

Για planar htpc tmt κτλ θα φέρω τα κατάλληλα εργαλεία με κουνάβια, καθώς και dbμετρο και κλεψύδρα... θα κάνω και τον προυπολογισμό και θα συγκρίνω.
Δεν καταναλώνω το μισό χρόνο μου μπροστά στη tv βλέποντας πάτερνς με το μισό ansi... άσε που είμαι και ανυπόμονος όταν θέλω να δω ταινιούλα...

Αν το med των 160Ε (...130 στο pb) τα βρει σκούρα με το htpc των 1500Ε plus θα φέρω μαζί τον βασιλιά οppo93 και θα σας περιμένω υπομονετικά να ρυθμίσετε... :flipout:

ps μπορεί να μην ακούω 24/96, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ακούν 16/44.1... να μην ανοίξει ο στόμας μου... θα τα επαναλάβει ο αρμόδιος, αν τα καταφέρει να παραβρεθεί στη συνάντηση...

ωπα, μη λες τετοια γιατι θα κληθεις να τα ανακαλεσεις -bye-

χαρά μου βρε Χρήστο, γιατί να μην ανακαλέσω?

η αναζήτηση δε σταματάει ποτέ, αρκεί να ξέρουμε τι θέλει ο καθένας, γι' αυτό άλλωστε οι επιλογές διαφέρουν!

Πέραν της πλάκας, τα είπαμε και τα ξαναείπαμε, δεν είναι ανταγωνιστικά τα htpc και τα mps.
ανταγωνιστικές είναι οι κάρτες και τα software... οι med με την dune, την popcorn κτλ

ps Για τα αρχεία όποτε θες! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Οχι , αυτα τα εχω. Αυτα τα κουλα που ειχατε με τα γραμματα και τις προπελες...:BDBDG54:

Ωχ...ούτε κι εγώ τα πήρα αυτά....Το στικάκι ποιανού ήταν ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Ωχ...ούτε κι εγώ τα πήρα αυτά....Το στικάκι ποιανού ήταν ?

Αυτα με τα motion test τα βρηκα, τα εχουν τα παιδια στις τηλεορασεις και τα κατεβασα. Τα αλλα δεν ξερω...

Τα έχει μαζέψει ο JL όλα, και τα έχω κοπιάρει... αν τα καταφέρουμε με τον Νίκο (οnline) σύντομα θα έχουμε και πρόσθετα απο spears and munsil.. όλα διαθέσιμα! ;)