ps1. Συμφωνώ. Το θέμα είναι σε αυτή την ερωτική σχέση να μην είσαι στα 4...:antlers:
επίσης, δεν το κρύβω, ζηλεύω (όχι να είμαι στα 4

)... αλλαααααααααα.....
ps2 Θέλω μετρήσεις. ή τουλάχιστον στα λεφτά της tv μια αποδεκτή λύση (μαύρο 0,04, λευκό όχι καντήλι,, Δ κάτω απο 2, gamma φλατ, κίνηση βούτυρο, 30-35 μοίρες γωνία θέασης, απροβλημάτιστη αναπαραγωγή 5-10 λεπτά απο την στιγμή που θα θέλω να δω (και το πρώτο ενικό είναι αντί του imo, γιατί πάνω κάτω τα ίδια θέλουμε ως min).
edit... και χωρίς θόρυβο!!! και μη που πείς για ενυδρεία και βόμβους... δεν φταίει η tv και το oppo για αυτό, ούτε το υλικό αναπαραγωγής... ας μιλήσουμε για φουρφούρια και άλλο εργόχειρο με δοκιμές διαμέτρου / στροφών / καθαρισμού πτερυγίων κτλ :rifle: )
ps3 κάτι είπες για μπαλκόνι και pany... συμπλήρωσα τη συζήτηση... που διαφωνείς?
ps4 3 παρακάτι μετρημένα... βάζω και καρέκλα μπροστά... 15 δευτερόλεπτα υπόθεση.
το media player wd των 80-90Ε παίζει άριστα Νative HD... αναφοράς! στα λόγια μου έρχεσαι!
το οppo παίζει και αυτό το ίδιο (+ κάποια ακόμα πραγματάκια).
τώρα πως ένα htpc θα παίξει καλύτερα απο την αναφορά, χωρίς να αλλοιώσει κάτι, μόνο οι ερωτευμένοι θα μπορέσετε να το εξηγήσετε.:ears:
(άσε τη μπανάθα έξω απο τη συζήτηση... έχει ξεκινήσει καλά η μέρα... ήλιος / δροσιά... ισοπαλία xbmc/med600 (καλύτερη κίνηση το πρώτο, καλύτερη εικόνα βάση μετρήσεων τουλάχιστον το δεύτερο) γιατί να χαλάσει ημέρα μας?