Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide
Βέβαια όλα αυτά με ένα καλό προγραμματάκι..TuneUp Utilities π.χ. (το οποίο δεν λείπει από κανένα setup PC που έχω), όλα αυτά μηδενίζονται ε?
Μία μέρα ξεχασα να το ενεργοποιήσω κι εγώ και βρήκε η Java να μου πει ότι χρειάζομαι update εν ώρα ταινίας.......lol
Y.Γ. Επικροτώ το τελευταίο post του vadergr , καθώς είναι το ίδιο περίπου με αυτό που λέω τον τελευταίο χρόνο τώρα...
Και ένα παράδειγμα για τα πιο πάνω με bold, χτες που έβλεπα με το PC μου και το XBMC μου και τους τηλεχειρισμούς μου κλπ κλπ και ήμουν σε φάση πλήρους απόλαυσης με τα RAPTORS και τα VIPERS του BSG:B&C να σουλατσάρουν στο σαλόνι μου, τσουπ! πετάγεται παράθυρο "aida64 has found an update, continue?" και μου πετάει το XBMC στο background... lol. Το HTPC δεν θα πάψει να είναι KAI πισί...
κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με το πιο πάνω ποστ, αλλά και με τα τελευταία, οι δύο κόσμοι συνυπάρχουν γιατί έχουν και οι δύο τα θετικά τους και τα αρνητικά τους, και αλληλοσυμπληρώνονται...
Βέβαια όλα αυτά με ένα καλό προγραμματάκι..TuneUp Utilities π.χ. (το οποίο δεν λείπει από κανένα setup PC που έχω), όλα αυτά μηδενίζονται ε?
Μία μέρα ξεχασα να το ενεργοποιήσω κι εγώ και βρήκε η Java να μου πει ότι χρειάζομαι update εν ώρα ταινίας.......lol
Y.Γ. Επικροτώ το τελευταίο post του vadergr , καθώς είναι το ίδιο περίπου με αυτό που λέω τον τελευταίο χρόνο τώρα...