συγνωμη διαβασες τον τιτλο? Tactical Λεει
ειναι 5 δολλαρια φθηνοτερα απο το σαιτ τους ( 100 δολλαρια με Battery extender x1 )Ωραία - σας άκουσα (διάβασα)
Διάβασα και μερικά reviews, ειδικά αυτά με αριθμούς (Selfbuilt/CPF) και είδα οτι ο TD15x έχει 14750 lux/1m (Peak throw), με κάτοπτρο 38mm, κοντά στα 700 lumens (με 2 Χ 18650, με 1 είναι κοντά στα 500lumens) και τον παρήγγειλα (κρατήθηκα να πάρω τον Armytek στην επόμενη version, που φαντάζομαι θα βγει σύντομα...)
Για να διευκολύνω και τυχόν άλλους, τον παρήγγειλα από ebay (hkequipment) με Best offer στα $89 (με ταχυδρ.), και ένα extra tube στα $6.
Τον συγκεκριμένο πωλητή τον προτίμησα γιατί έχω πάρει 5-6 φορές, και μου έχει κάνει και ΑΜΕΣΟ refund σε μια απώλεια ταχυδρομείου (εξάλλου, οι ασιατες βάζουν πιο εύκολα χαμηλή αξία, κάτι που δύσκολα θα κάνουν τα αμερικάνικα μαγαζιά που έχουν τον φακό επίσης κοντά στα $100)
Μέγα απογοήτευση: δεν έχει strobe! Προφανώς έπρεπε να το είχα επιλέξει στην παραγγελία από sbflashlights.
χονδρη δουελια...αλλα μηπως μπορουν να στο αλλαξουν?
O HKequipment τελικά μου ειπε οtι όλη η παρτίδα του με XM-L ήταν τελικά με περιεχόμενο R5!!!
Μου έκανε μερική επιστροφή χρημάτων, αφήνοντας μου τον TD-15 στην κανονική του τιμή...
Μου έμεινε ο xm-l απωθημένο, γι' αυτό και έβγαλα τον TD-15 σε αγγελία προς πώληση, σε τιμή κόστους...
Ελπίζω προσεχώς να πάρω έναν TD-15X και να κάνω review!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.