Αν και δεν θέλω να θίξω κάποιον ας μη το επαναλαμβάνουμε άλλο. Ούτε οι πρώτοι ούτε και οι τελευταίοι είστε. Δυστυχώς έτσι είναι οι νόμοι.απο τεχνικους πηραν μονο 20 ατομα, σε συνολο 180 που ημασταν!
και πριν λιγες μερες παραλαβαμε την απολυση απο το MEGA!
Ουτε αποζημιωση, ουτε δεδουλευμενα, ουτε επιδομα ανεργιας, ουτε ασφαλιση.
αυτα....
Με 20 τεχνικούς έχω απορία πως την βγάζουν την δουλεια την οποία πήραν έτοιμη και γενικά δεν μου φαίνεται το παλιό mega που ήξερα προσωπικά και κάνει μπαμ ότι δεν είναι η ίδια συνταγή. Γιατί το κανάλι δεν είναι το σήμα και οι σειρές του αλλά και οι άνθρωποι πίσω από αυτάαπο τεχνικους πηραν μονο 20 ατομα, σε συνολο 180 που ημασταν!
και πριν λιγες μερες παραλαβαμε την απολυση απο το MEGA!
Ουτε αποζημιωση, ουτε δεδουλευμενα, ουτε επιδομα ανεργιας, ουτε ασφαλιση.
αυτα....
Είναι στα γραφεία του ΔΟΛ στην ΣυγγρούΝομίζω είναι νωρίς για πολλά συμπεράσματα ακόμα .. σίγουρα εμένα δεν μου αρεσαν τα παλιά γραφικά όσο και να θυμίζουν το παλιό μεγκα, δεν έχει και πολλά χρόνια που μας άφησε και δεν χρειαζότανε τόσο μεγάλη προβολή ...
τα χαμηλοτάβανα στούντιο επίσης δεν βγάζουν κάτι δυνατό ... όντως οι εικόνα στης παλιές σειρές δεν είναι όπως το παλιό μεγκα .. ωστόσο όμως μου βγάζει κάτι φρέσκο και ωραίο το κεντρικό δελτίο ...
Νομίζω θα το φτιάξει ο Μπούτος το μεγκα μέχρι Οκτώβριο ..
ερώτηση , τα στούντιο και γενικά ο σταθμός είναι εκει που ήτανε το παλιό μεγκα η εχουνε πάει σε καινούργιο ;
Και γιατί τα στούντιο μου κάνουν χαμηλοτάβανα και γενικά σαν να μην εχοουνε αρκετό χώρο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι στα γραφεία του ΔΟΛ στην Συγγρού
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Είναι αρκετά καλή (ειδικά για εκπομπή 25ετιας) η εικόνα στα άλλα κόλπα τώρα στο mega ή μου φαίνεται; Ειδικά σε σχέση με άλλο επεισόδιο που έπαιξε πριν 2-3 μέρες, όπου ήταν και πειραγμένες οι διαστάσεις της εικόνας. Ακόμα και σε σχέση με σειρές που παίζουν τις τελευταίες μέρες μου φαίνεται πιο καθαρή και φωτεινή και με καλύτερα χρώματα.
λεπτομέρειες...ο κάρπετ κ νικολακό θα μαζέψουν όλους τους ολυμπιακούς, τσεκάρετε αυριο τα νούμερα...η σουπερ μπαλα live ξεκινησε με προβληματα αλλα διορθωθηκαν γρηγορα.
στην αρχη δεν υπηρχε το λογοτυπο, μολις εμφανηστηκε το λογοτυπο κοπηκε ηχος και εκανε καπια κολληματα η εικονα.
απο το control φωναζαν δωστε ηχο. τεχνικο προβλημα η ανθρωπινο λαθος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.