MEGA

Re: Η κατάσταση στο Mega

Δεν νομιζω οτι εχουν τα ιδια μηχανηματα μεταδοσης σηματος. Για τους τεχνικους δεν ξερω.

απο τεχνικους πηραν μονο 20 ατομα, σε συνολο 180 που ημασταν!

και πριν λιγες μερες παραλαβαμε την απολυση απο το MEGA!

Ουτε αποζημιωση, ουτε δεδουλευμενα, ουτε επιδομα ανεργιας, ουτε ασφαλιση.

αυτα....

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

αυτα....
Αν και δεν θέλω να θίξω κάποιον ας μη το επαναλαμβάνουμε άλλο. Ούτε οι πρώτοι ούτε και οι τελευταίοι είστε. Δυστυχώς έτσι είναι οι νόμοι.

δε νομιζω οτι ειναι οι νομοι ετσι... δεν εγινε πτωχευση εδω, αλλα εκαθθαριση.
Παρ ολα αυτα, εκανα οτι ηθελαν (οπως και στον ΔΟΛ).

τεσπα... συνεχιζουμε.

Απάντηση: Re: Η κατάσταση στο Mega

αυτα....
Με 20 τεχνικούς έχω απορία πως την βγάζουν την δουλεια την οποία πήραν έτοιμη και γενικά δεν μου φαίνεται το παλιό mega που ήξερα προσωπικά και κάνει μπαμ ότι δεν είναι η ίδια συνταγή. Γιατί το κανάλι δεν είναι το σήμα και οι σειρές του αλλά και οι άνθρωποι πίσω από αυτά

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Διαγράφηκαν τα τελευταία πέντε μηνύματα, όλα σχετικά με τη πολιτική σκηνή, που απαγορεύεται βάσει κανονισμού.

Δεδομένου του ότι είναι τουλάχιστον τέταρτη φορά που γίνεται παρέμβαση για πολιτικά και αθλητικά σχόλια στο παρόν νήμα, το φυσιολογικό θα ήταν να μην υπάρξει επόμενη και να κλειδωθεί. Σε σεβασμό όλων των υπόλοιπων που παραθέτουν την άποψη τους σεβόμενοι τον κανονισμό λειτουργίας, το γράφω για τελευταία φορά:

Το επόμενο μήνυμα που θα έχει πολιτικό ή αθλητικό περιεχόμενο ως προέκταση του θέματος του mega, θα προπαγανδίζει ή θα προσβάλει οτιδήποτε και οποιονδήποτε, θα διαγράφεται και ο συντάκτης του θα απομακρύνεται για τουλάχιστον 3 ημέρες.

Last edited:

και ο ευαγγελατος ειπε οτι δηθεν η πλειοψηφια των τεχνικων εμεινε..

Νομίζω είναι νωρίς για πολλά συμπεράσματα ακόμα .. σίγουρα εμένα δεν μου αρεσαν τα παλιά γραφικά όσο και να θυμίζουν το παλιό μεγκα, δεν έχει και πολλά χρόνια που μας άφησε και δεν χρειαζότανε τόσο μεγάλη προβολή ...
τα χαμηλοτάβανα στούντιο επίσης δεν βγάζουν κάτι δυνατό ... όντως οι εικόνα στης παλιές σειρές δεν είναι όπως το παλιό μεγκα .. ωστόσο όμως μου βγάζει κάτι φρέσκο και ωραίο το κεντρικό δελτίο ...
Νομίζω θα το φτιάξει ο Μπούτος το μεγκα μέχρι Οκτώβριο ..
ερώτηση , τα στούντιο και γενικά ο σταθμός είναι εκει που ήτανε το παλιό μεγκα η εχουνε πάει σε καινούργιο ;
Και γιατί τα στούντιο μου κάνουν χαμηλοτάβανα και γενικά σαν να μην εχοουνε αρκετό χώρο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομίζω είναι νωρίς για πολλά συμπεράσματα ακόμα .. σίγουρα εμένα δεν μου αρεσαν τα παλιά γραφικά όσο και να θυμίζουν το παλιό μεγκα, δεν έχει και πολλά χρόνια που μας άφησε και δεν χρειαζότανε τόσο μεγάλη προβολή ...
τα χαμηλοτάβανα στούντιο επίσης δεν βγάζουν κάτι δυνατό ... όντως οι εικόνα στης παλιές σειρές δεν είναι όπως το παλιό μεγκα .. ωστόσο όμως μου βγάζει κάτι φρέσκο και ωραίο το κεντρικό δελτίο ...
Νομίζω θα το φτιάξει ο Μπούτος το μεγκα μέχρι Οκτώβριο ..
ερώτηση , τα στούντιο και γενικά ο σταθμός είναι εκει που ήτανε το παλιό μεγκα η εχουνε πάει σε καινούργιο ;
Και γιατί τα στούντιο μου κάνουν χαμηλοτάβανα και γενικά σαν να μην εχοουνε αρκετό χώρο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι στα γραφεία του ΔΟΛ στην Συγγρού

Χαμηλοταβανα πλατω ειχε και το παλιο MEGA (στο κεντρικο κτιριο), για ενημερωτικες εκπομπες με μικρο πανελ / ειδησεις. Εστω και χαμηλοταβανα, ενας καλος Δντης φωτογραφιας μπορει να "κλεψει" πολλα πραγματα και να βγει καλη συνολικη εικονα.
Χαμηλοταβανα πλατω εχουν κι αλλοι "μεγαλοι" τηλεοπτικοι σταθμοι.

Είναι στα γραφεία του ΔΟΛ στην Συγγρού

υπαρχει σκέψη μέχρι και τον Οκτώβριο για αλλαγή κτιρίου και καινούργιες εγκαταστάσεις δηλαδή ? γιατί κάτι τέτοιο άκουσα !

Δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι, αλλά σαν one ειχε κλείσει ένα στούντιο (δεν θυμάμαι περιοχή) για μερικές εκπομπές, που στην συνέχεια άφησε. Δεν ξέρω αν την νέα σεζόν θα κλείσει το ίδιο ξανά ή κάποιο άλλο.

Είναι αρκετά καλή (ειδικά για εκπομπή 25ετιας) η εικόνα στα άλλα κόλπα τώρα στο mega ή μου φαίνεται; Ειδικά σε σχέση με άλλο επεισόδιο που έπαιξε πριν 2-3 μέρες, όπου ήταν και πειραγμένες οι διαστάσεις της εικόνας. Ακόμα και σε σχέση με σειρές που παίζουν τις τελευταίες μέρες μου φαίνεται πιο καθαρή και φωτεινή και με καλύτερα χρώματα.

Απάντηση: Re: Η κατάσταση στο Mega

Είναι αρκετά καλή (ειδικά για εκπομπή 25ετιας) η εικόνα στα άλλα κόλπα τώρα στο mega ή μου φαίνεται; Ειδικά σε σχέση με άλλο επεισόδιο που έπαιξε πριν 2-3 μέρες, όπου ήταν και πειραγμένες οι διαστάσεις της εικόνας. Ακόμα και σε σχέση με σειρές που παίζουν τις τελευταίες μέρες μου φαίνεται πιο καθαρή και φωτεινή και με καλύτερα χρώματα.

Ισχύει αυτό που λες αλλά το πρόβλημα με το bitrate παραμένει. φαίνεται στο λογότυπο και στα σούπερ των εκπομπών. παίζει να φταίει και η Digea.

η σουπερ μπαλα live ξεκινησε με προβληματα αλλα διορθωθηκαν γρηγορα.

στην αρχη δεν υπηρχε το λογοτυπο, μολις εμφανηστηκε το λογοτυπο κοπηκε ηχος και εκανε καπια κολληματα η εικονα.

απο το control φωναζαν δωστε ηχο. τεχνικο προβλημα η ανθρωπινο λαθος;

η σουπερ μπαλα live ξεκινησε με προβληματα αλλα διορθωθηκαν γρηγορα.

στην αρχη δεν υπηρχε το λογοτυπο, μολις εμφανηστηκε το λογοτυπο κοπηκε ηχος και εκανε καπια κολληματα η εικονα.

απο το control φωναζαν δωστε ηχο. τεχνικο προβλημα η ανθρωπινο λαθος;
λεπτομέρειες...ο κάρπετ κ νικολακό θα μαζέψουν όλους τους ολυμπιακούς, τσεκάρετε αυριο τα νούμερα...