MEGA

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Aυτο ? ...

View attachment 169094

... πως φαινεται ως τιτλος νηματος ?
Aυτο δεν ειναι το πρωην Mega κυπρου?Βεβαια τωρα θα επρεπε να λεγεται star one γιατι πλεον συνεργαζεται με το ελληνικο star και οχι με το mega.
Ξανά ζεσταμενο φαγητό μου φαίνεται .
Είναι δυνατόν το 2020 κανάλι να στηρίζεται σε σειρές 10-30 ετών για 25η επανάληψη και μάλιστα σε κακή ποιότητα? Σε ποιους απευθύνεται? Όποιος έχει τέτοιες ορέξεις υπάρχει και το YouTube. Aσε και το λογότυπο που είναι άλλης εποχής. Για όποιον έπιανε το one channel του Μαρινάκη, είχε φτιάξε ένα πολύ καλό κανάλι καθαρό δημοσιογραφικό - ενημερωτικό με νεαρούς παρουσιαστές, άριστα γραφικά και παρουσιαση, πραγματικά κάτι φρέσκο και καινούριο για την ελληνική τηλεόραση μακριά από κουτσομπολιά, μαγειρικές και ρεαλιτυ . Μέχρι που έκανε κατά την άποψη μου το σφάλμα να αγοράσει το Μέγκα. Κατέστρεψε το μοναδικό κανάλι που πήγε να ξεχωρίσει τα τελευταία 30 χρόνια για να το μίξη με σίριαλ του Μέγκα. Μόνο οι νοσταλγοί του Μέγκα και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν ασχολούνται με YouTube θα την βρουν. Κρίμα.
Σφαλμα θα εκανε αν δεν ειχε αγορασει το mega.Αν εβγαινε σαν one και εδειχνε ολη μερα ειδησεις πολυ πιθανον να εκανε χαμηλοτερα νουμερα και απ´το μακεδονια tv.Oι περισσοτεροι δεν θα ειχαν κανει καν τον κοπο να το κατεβασουν στην τηλεοραση τους.Οι επαναληψεις ειναι προσωρινη λυση γιατι βγηκε στα μισα της σεζον και θα ηταν ρισκο να εβγαζε καινουριες σειρες τωρα που το τηλεοπτικο κοινο εχει ηδη διαμορφωσει τις τηλεοπτικες του συνηθειες.Απο Οκτωβριο που θα εχει κανονικο προγραμμα θα φανει η πραγματικη του δυναμικη.
Iσως η ελληνικη TV ειναι σκ@τ@ μονο για εμας ... τους ψυλιασμενους απο αλλα (οποια και αν ειναι αυτα τα αλλα).
Εγω, μετα την πρωτη μου επαφη με NetFlix .... δηλωνω ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ. Οχι οτι τα υπολοιπα ιντερνετικα
συνδρομητικα καναλια πανε πισω. ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ φτιαχνουν (και λιγα λεω). Αλλα το μπαγιοκο τους ...
θεορατο και απλησιαστο.

Η πλειοψηφια του ελληνικου τηλεοπτικου κοινου ΔΕΝ ειναι τοσο πολυπληθης. Ουτε τοσο ψυλλιασμενη. Ουτε τοσο απαιτητικη.
Δεν βαζω καν στον λογαριασμο ... ποσο γερασμενη. Ειδικα αν βαλω το τελευταιο ... δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε αλλο.
Μαγειρικη, κουστουμαρισμενα talk-show, εκπομπες gossip, τηλεπαιχνιδια, fashion shows ... ειναι ΑΡΕΣΤΑ απο μεγαλη μεριδα
του λαου μας. Οπως ειναι και η ταινιοθηκη (σηριαλς) των προηγουμενων δεκαετιων του MEGA.

Το εχω ξανααναφερει αλλα θα το επαναλαβω.Οσο το netflix δεν κανει ελληνικες παραγωγες θα απευθυνεται μονο σε ενα περιορισμενο μεριδιο του νεανικου κοινου(15-25 χρονων)που βλεπουν αποκλειστικα και μονο ξενες σειρες.Ολοι οι υπολοιποι θελουν να βλεπουν και ελληνικες σειρες,οποτε το netflix απο μονο του δεν καλυπτει.Ασε που τον τελευταιο καιρο εχω την εντυπωση οτι εχει πεσει και το επιπεδο στο netflix.Βγαινουν σειρες με το κιλο,η συντριπτικη πλοιοψηφια των οποιων ειναι παγερα αδιαφορες.Δινουν πλεον εμφαση στην ποσοτητα και οχι στην ποιοτητα.
 
Re: Η κατάσταση στο Mega

Τα μεγάλα ντέρμπι του Κυπέλλου Αγγλίας στο Mega

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το MEGA μεταφέρει τους τηλεθεατές στα γήπεδα της Αγγλίας για τους πιο κρίσιμους αγώνες του 5ου γύρου του Κυπέλλου. Οι κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας μπαίνουν στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του μεγάλου θεσμού. Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, την Τρίτη 3 Μαρτίου και την Πέμπτη 5 Μαρτίου, ζωντανά και αποκλειστικά στο MEGA.

ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:45
Τσέλσι – Λίβερπουλ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:45
Ντέρμπι Κάουντι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ


http://www.typologies.gr/ta-megala-ntermpi-toy-kypelloy-agglias-sto-mega/
 
Re: Η κατάσταση στο Mega

Ένα είναι το Mega... :silly:

sega-mega-drive.svg
 
Re: Η κατάσταση στο Mega

Τα μεγάλα ντέρμπι του Κυπέλλου Αγγλίας στο Mega

http://www.typologies.gr/ta-megala-ntermpi-toy-kypelloy-agglias-sto-mega/
Πολύ καλή κίνηση, αν δει και μη δημοφιλή πρωταθλήματα όπως τίποτα Πορτογαλίες, Ρωσίες, κτλ που δεν ενδιαφέρονται τα συνδρομητικά θα κάνει ένα κοινό έτσι
 
Re: Η κατάσταση στο Mega

Σήμερα το πρωί για κάποια αρκετή ώρα έπεσε το σήμα του Mega στην Αττική.
 
Re: Η κατάσταση στο Mega

Μέτρια η πρώτη προσπάθεια του Μέγκα για μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα. Πολύ ξεβαμμενα τα χρώματα του.
 
Re: Η κατάσταση στο Mega

Ευχάριστη έκπληξη ομως η προσπάθεια του καναλιού να πάρει διοργανώσεις και αλλο ένα ελεύθερο κανάλι να μεταδίδει Live αγώνες.
 
Re: Η κατάσταση στο Mega

Σωστά να τα λέμε κι αυτά, δεν βλέπεις εύκολα ζωντανά καλούς αγώνες σε ελεύθερο επίγειο κανάλι. Το κάνει τελευταία το ΟΡΕΝ, τωρα και το Μega.
 
Τερμα οι επενδυσεις.....για φετος .


Οχι μονο για το νεο mega για ολους.Θα αλλαξει πολυ το τοπιο συντομα.

Και προβλεπω να κλεινουν καναλια πλεον αν συνεχισει η διαφημιση να ειναι σε καθοδικη τροχια.

Αν οχι κλεισιμο συρρικνωση σιγουρα.
 
Γιαννη προκειται να ακολουθησει εκατομβη.....κατσε να δεις κι αλλες απολυσεις πλεον... ή μειωσεις μισθων ή εργασιακη εβδομαδα 3 ημερων με αναλογο μισθο....
 
Bλεπω οτι τo νεο mega παραμενει πιστο στις πασχαλινες παραδοσεις του παλιου mega.Oι ιδιες κλασικες ταινιες που εβαζε επι χρονια καθε μεγαλη εβδομαδα το mega(συλλαβιζοντας το ονειρο,κραμερ εναντιον κραμερ,το κυνηγι της ευτυχιας,ο ανθρωπος των 2 αιωνων κτλ.) φιγουραρουν και φετος στο προγραμμα του καναλιου
 
Απάντηση: Re: MEGA

Οποία μικρή ελπίδα είχα να βρω δουλειά....άντε γεια!


Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Εδώ και 10 χρονια ζουμε την ημερα της ΜΑΡΜΟΝΤΑΣ στα παντα !!!! πρεπει να εχουμε υπομονή και επιμονη όχι από ματαιοδοξια,αλλα για τους ανθωπους που μας αγαπανε και ελπιζουν για εμας !!!-bye-
 
Δεν μπορει ρε συ Γιαννη. Ανθρωπος της πιατσας ειναι τοσα χρονια δεν ειναι χαζος.

Ολοι ξεραμε εξαρχης οτι θα παει με λιγα αθλητικα με λιγες ειδησεις και πολυ περιορισμενο προγραμμα δικης του παραγωγης.

Τι αλλο περιμενε να γινει δηλαδη ?
 
Απάντηση: Re: MEGA

Ενώ ο Μπουτος σκίζει από επιτυχίες .. βλέπε 'ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ ' 5% ! Μάλλον τον Παραιτησαν και δεν νομίζω να παραιτήθηκε μονος του ..
εκτος και αν δεν του δίνανε μεγάλο μπατζετ ! αλλα κατι τετοια προτζεκτ νομιζω δικα του ειναι ...