NetSurfer_g7
Senior Member
Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega
Το εχω ξανααναφερει αλλα θα το επαναλαβω.Οσο το netflix δεν κανει ελληνικες παραγωγες θα απευθυνεται μονο σε ενα περιορισμενο μεριδιο του νεανικου κοινου(15-25 χρονων)που βλεπουν αποκλειστικα και μονο ξενες σειρες.Ολοι οι υπολοιποι θελουν να βλεπουν και ελληνικες σειρες,οποτε το netflix απο μονο του δεν καλυπτει.Ασε που τον τελευταιο καιρο εχω την εντυπωση οτι εχει πεσει και το επιπεδο στο netflix.Βγαινουν σειρες με το κιλο,η συντριπτικη πλοιοψηφια των οποιων ειναι παγερα αδιαφορες.Δινουν πλεον εμφαση στην ποσοτητα και οχι στην ποιοτητα.
Aυτο δεν ειναι το πρωην Mega κυπρου?Βεβαια τωρα θα επρεπε να λεγεται star one γιατι πλεον συνεργαζεται με το ελληνικο star και οχι με το mega.
Σφαλμα θα εκανε αν δεν ειχε αγορασει το mega.Αν εβγαινε σαν one και εδειχνε ολη μερα ειδησεις πολυ πιθανον να εκανε χαμηλοτερα νουμερα και απ´το μακεδονια tv.Oι περισσοτεροι δεν θα ειχαν κανει καν τον κοπο να το κατεβασουν στην τηλεοραση τους.Οι επαναληψεις ειναι προσωρινη λυση γιατι βγηκε στα μισα της σεζον και θα ηταν ρισκο να εβγαζε καινουριες σειρες τωρα που το τηλεοπτικο κοινο εχει ηδη διαμορφωσει τις τηλεοπτικες του συνηθειες.Απο Οκτωβριο που θα εχει κανονικο προγραμμα θα φανει η πραγματικη του δυναμικη.Ξανά ζεσταμενο φαγητό μου φαίνεται .
Είναι δυνατόν το 2020 κανάλι να στηρίζεται σε σειρές 10-30 ετών για 25η επανάληψη και μάλιστα σε κακή ποιότητα? Σε ποιους απευθύνεται? Όποιος έχει τέτοιες ορέξεις υπάρχει και το YouTube. Aσε και το λογότυπο που είναι άλλης εποχής. Για όποιον έπιανε το one channel του Μαρινάκη, είχε φτιάξε ένα πολύ καλό κανάλι καθαρό δημοσιογραφικό - ενημερωτικό με νεαρούς παρουσιαστές, άριστα γραφικά και παρουσιαση, πραγματικά κάτι φρέσκο και καινούριο για την ελληνική τηλεόραση μακριά από κουτσομπολιά, μαγειρικές και ρεαλιτυ . Μέχρι που έκανε κατά την άποψη μου το σφάλμα να αγοράσει το Μέγκα. Κατέστρεψε το μοναδικό κανάλι που πήγε να ξεχωρίσει τα τελευταία 30 χρόνια για να το μίξη με σίριαλ του Μέγκα. Μόνο οι νοσταλγοί του Μέγκα και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν ασχολούνται με YouTube θα την βρουν. Κρίμα.
Iσως η ελληνικη TV ειναι σκ@τ@ μονο για εμας ... τους ψυλιασμενους απο αλλα (οποια και αν ειναι αυτα τα αλλα).
Εγω, μετα την πρωτη μου επαφη με NetFlix .... δηλωνω ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ. Οχι οτι τα υπολοιπα ιντερνετικα
συνδρομητικα καναλια πανε πισω. ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ φτιαχνουν (και λιγα λεω). Αλλα το μπαγιοκο τους ...
θεορατο και απλησιαστο.
Η πλειοψηφια του ελληνικου τηλεοπτικου κοινου ΔΕΝ ειναι τοσο πολυπληθης. Ουτε τοσο ψυλλιασμενη. Ουτε τοσο απαιτητικη.
Δεν βαζω καν στον λογαριασμο ... ποσο γερασμενη. Ειδικα αν βαλω το τελευταιο ... δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε αλλο.
Μαγειρικη, κουστουμαρισμενα talk-show, εκπομπες gossip, τηλεπαιχνιδια, fashion shows ... ειναι ΑΡΕΣΤΑ απο μεγαλη μεριδα
του λαου μας. Οπως ειναι και η ταινιοθηκη (σηριαλς) των προηγουμενων δεκαετιων του MEGA.
Το εχω ξανααναφερει αλλα θα το επαναλαβω.Οσο το netflix δεν κανει ελληνικες παραγωγες θα απευθυνεται μονο σε ενα περιορισμενο μεριδιο του νεανικου κοινου(15-25 χρονων)που βλεπουν αποκλειστικα και μονο ξενες σειρες.Ολοι οι υπολοιποι θελουν να βλεπουν και ελληνικες σειρες,οποτε το netflix απο μονο του δεν καλυπτει.Ασε που τον τελευταιο καιρο εχω την εντυπωση οτι εχει πεσει και το επιπεδο στο netflix.Βγαινουν σειρες με το κιλο,η συντριπτικη πλοιοψηφια των οποιων ειναι παγερα αδιαφορες.Δινουν πλεον εμφαση στην ποσοτητα και οχι στην ποιοτητα.