rms free=0.25 ohmΤο πρόβλημα είναι ότι τα χαρακτηριστικά που κατέβασες δεν μπορώ να τα διακρίνω.
Νομίζω βλέπω ένα qts γιρω στο 0,7.αυτο είναι πολύ βασικό για να κάτσει ένα μεγάφωνο σε γραμμή μεταφοράς .
Προσπάθησε να τα αντιγράψεις κανονικά να τα δούμε.
rms free=0.25 ohm
Fs=60,07 Hz
Re=4,9 ohm
Res=46,51 ohm
Qms=7,84
Qes=0,84
Qts=0,76
L1=0,28
L2=0,55
R2=2,95 ohm
Vas=12,46 lt
Mms=13,95 gr
Cms=503 μΜ/Ν
ΒL=5,59 Tm
SPL=86,9 db
Sd=132,73 cm*cm
Oυφ! Το μπέρδεμα είναι στα L1 kai L2 και στο καταραμένο το Qts poy είναι μεγάλο.Από ένα πρόχειρο ψάξιμο τα μερισσότερα μεγάφωνα έχουν αρκετά μικρότερο. Ποιά χαρακτηριστικά από τα παραπάνω είναι αδιαπραγμάτευτα σε ένα μεγάφωνο και ποιά όχι ? (Δηλαδή με τη βοήθεια του κρος έρχονται στα ίσα τους) Τα Q μάλλον δεν αλλάζουν από ότι διάβασα..
Tα ηχεία είναι DCM TF600 με 2 woofer ιδια 6,5'' . Στο κρος υπάρχει σε σειρα με το woofer χαμηλών ένα μόνο πηνίο 5 mH ενώ στο άλλο woofer (που παίζει το ρόλο mid) υπάρχει μόνο σε σειρά ένα πηνίο 0,5 mH. Tίποτα άλλο δεν υπάρχει για αυτά τα δύο μεγάφωνα.Tο cross ο κατασκευαστής το ονομάζει Τime equalazed crossover Στα tweeter τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Εχει ένα tweeter ομόκεντρα με το mid στερεωμένο με μία σίτα για να διορθώση (απο οτι διάβασα ) τα προβλήματα φάσης (anti difraction acoustic lens coaxial). Επίσης έχει άλλα 2 tweeter στο πίσω μέρος του ηχείου συνδεμένα μεταξύ τους σε σειρά (rear firing tweeter array). Επίσης έχει σωλήνα BR στο πίσω μέρος αλλά ο κατασκευαστής ισχυρίζεται οτι το ηχείο είναι ΤL Rear firing port.Ετσι το περιγράφει Οι διαστάσεις του ηχείου είναι 41Χ8 3/4 Χ 17 intches (H X D X W)Δεν ξέρω αν το έχασα αλλά από ποιο ηχείο είναι και πόσες ίντσες είναι?
Τι φοράει από εκεί και πάνω?
Το fs και το vas δεν είναι τα ποιο κρίσιμα για τη γραμμή μεταφοράς .αυτό που μετράει περισσότερο είναι το Q αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι με τόσο μεγάλο Q .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.