Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Κάτι τέτοια βλέπω και θα το στήσω το πανί...
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::grandpa::grandpa::grandpa::BDGBDGB53:![]()
....no comments....
και εκεί που κατέληξα για 37αρα είδα αυτό και προβληματίστηκα!!!![]()
....απόσταση 2,90....
....αριστερά η παλιά 42άρα (αντικαταστάθηκε από 46άρα)...
....δεξιά 104"....
....no comments....
και εκεί που κατέληξα για 37αρα ( ; ) είδα αυτό και προβληματίστηκα!!!
Ποιος projector είναι φαίνεται ωραία η εικόνα?
Πολλά τα λεφτά μου θύμισες το:
Μόλις πούλησα μια 32αρα Lcd που είχα στο playroom και ετοιμαζόμουν να πάρω μια 42αρα Plasma!Η απόσταση θέασης είναι από 2-2,5 μέτρα.Χτες όμως που ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι στο σπίτι μας με έβαλε σε σκέψεις λέγοντας μου ότι είναι μικρή η απόσταση και ο πατέρας του που πήρε μια 32αρα θα την δώσει γιατί τον πιάνει ΙΛΙΓΓΟΣ επειδή είναι μεγάλη η οθόνη και μικρή η απόσταση 2 μέτρα!!!Επίσης πολλά άτομα μου είπε έχουν ζαλάδες από μεγάλες οθόνες σε μικρή απόσταση!Και η γυναίκα μου υποστηρίζει ότι είναι κοντά για 42αρα!
Τι να κάνω τι προτείνεται?
Να πάρω πάλι 32 ή 37?Είχα την Samsung Le32r86b.
Στο σαλόνι έχω την Panasonic px4280e σχεδόν στα 3 μέτρα και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από την τηλεόραση!Ούτε μεγάλη ούτε μικρή τη βρίσκω όσοι έρχονται την βρίσκουν μεγάλη αλλά είναι θέμα συνήθειας πιστεύω,αν και όταν πηγαίνω στα 4 μέτρα νοιώθω ότι απολαμβάνω καλύτερα!!
Σκεφτόμουν για την panasonic p42s10 η οποία είναι σε έλλειψη παντού αλλά όπως προείπα έχω προβληματιστει με τις ίντσες!!!
Game mode θα πει 100 Hz και λοιπες επεξεργασιες εικονας στο off (μενουν μονο οι βασικες λειτουργιες)...
Η σειρα V5500 εχει πολυ μικρο lag συμφωνα με το τεστ του avforums...
http://www.avforums.com/reviews/Sony-KDL-32V5500-LCD-HDTV-Review.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.