Κάτι τέτοια βλέπω και θα το στήσω το πανί...
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::grandpa::grandpa::grandpa::BDGBDGB53:![]()
....no comments....
και εκεί που κατέληξα για 37αρα είδα αυτό και προβληματίστηκα!!!![]()
....απόσταση 2,90....
....αριστερά η παλιά 42άρα (αντικαταστάθηκε από 46άρα)...
....δεξιά 104"....
....no comments....
και εκεί που κατέληξα για 37αρα ( ; ) είδα αυτό και προβληματίστηκα!!!
Ποιος projector είναι φαίνεται ωραία η εικόνα?
Πολλά τα λεφτά μου θύμισες το:
Μόλις πούλησα μια 32αρα Lcd που είχα στο playroom και ετοιμαζόμουν να πάρω μια 42αρα Plasma!Η απόσταση θέασης είναι από 2-2,5 μέτρα.Χτες όμως που ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι στο σπίτι μας με έβαλε σε σκέψεις λέγοντας μου ότι είναι μικρή η απόσταση και ο πατέρας του που πήρε μια 32αρα θα την δώσει γιατί τον πιάνει ΙΛΙΓΓΟΣ επειδή είναι μεγάλη η οθόνη και μικρή η απόσταση 2 μέτρα!!!Επίσης πολλά άτομα μου είπε έχουν ζαλάδες από μεγάλες οθόνες σε μικρή απόσταση!Και η γυναίκα μου υποστηρίζει ότι είναι κοντά για 42αρα!
Τι να κάνω τι προτείνεται?
Να πάρω πάλι 32 ή 37?Είχα την Samsung Le32r86b.
Στο σαλόνι έχω την Panasonic px4280e σχεδόν στα 3 μέτρα και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από την τηλεόραση!Ούτε μεγάλη ούτε μικρή τη βρίσκω όσοι έρχονται την βρίσκουν μεγάλη αλλά είναι θέμα συνήθειας πιστεύω,αν και όταν πηγαίνω στα 4 μέτρα νοιώθω ότι απολαμβάνω καλύτερα!!
Σκεφτόμουν για την panasonic p42s10 η οποία είναι σε έλλειψη παντού αλλά όπως προείπα έχω προβληματιστει με τις ίντσες!!!
Game mode θα πει 100 Hz και λοιπες επεξεργασιες εικονας στο off (μενουν μονο οι βασικες λειτουργιες)...
Η σειρα V5500 εχει πολυ μικρο lag συμφωνα με το τεστ του avforums...
http://www.avforums.com/reviews/Sony-KDL-32V5500-LCD-HDTV-Review.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.