Σωστά όλα αυτά που λέτε αλλά από τα 2 μέτρα τα μάτια σας βλέπουν όλη την οθόνη στις 42-46 ίντσες?
Μόνο οι κότες έχουν τέτοιο οπτικό πεδίο!!!
Δηλαδή να μην πέσω κάτω από τις 42 που πήγαινα αρχικά?
πάντως παίζοντας xbox 360 η 32αρα μου φαινόταν μικρή!
............................
Ελα που εγω θα βλέπω TV aerial Channel και DVD-5 , DVD-9 κατα 90%.
.......
Μπαίνω σε κάποιο μαγαζί με τις 100 οθόνες να παίζουν ολες μαζί για να ζαλίζεσαι και να σε εχουν του "χεριού" τους, και "απογοητεύομαι" απο την ποιότητα τους κατα 95%. Μου φαινόταν θολές, ρωτάω λοιπόν ποια ειναι η πηγή του σήματος και εαν φταίει οτι "μοιράζεται" το σήμα σε τόσες TV.
Η πηγή ηταν ενα DVD-5 και δεν ειχε κανένα πρόβλημα συμφωνα με τον πωλητή. Η Παλιά μου CRT που εχει παίξει 40000 με 45000 ωρες εχει αφάνταστα καλύτερη εικόνα.
Εχω πολλές ταινίες ( 1000 περίπου σε DVD-5 ), backup σε σκληρούς δίσκους....
Ένα κινέζικο DVD-Player συνδεδεμένο με διακλαδωμένο composite και παίζοντας ένα δισκάκι της κακιάς ώρας, δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με αυτό που θα δεις σπίτι σου από ένα αυθεντικό DVD από Player συνδεδεμένο με RGB/Component/HDMI φίλε fakylas...![]()
Ένα κινέζικο DVD-Player συνδεδεμένο με διακλαδωμένο composite και παίζοντας ένα δισκάκι της κακιάς ώρας, δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με αυτό που θα δεις σπίτι σου από ένα αυθεντικό DVD από Player συνδεδεμένο με RGB/Component/HDMI φίλε fakylas...
Νομίζω το θέμα με τις ίντσες τέλος δεν έχει κάπου.Και 55" να πάρει κάποιος στα 3,5 μέτρα σε λίγο καιρό θα την έχει συνηθίσει και θα θέλει να πάρει προβολέα...Οπότε ας κοιτάζουμε μερικές φορές τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε ώστε να μην πετάμε τα λεφτά μας έτσι..:FSGSFGS4:
:a0210:
ακριβώς έτσι είναι, ο νεοπλουτισμός μερικών δεν έχει τέλος,
δεν μας είπανε όμως, τα λεφτά που σκορπάνε στις τηλεοράσεις,
τα βγάλανε αυτοί; ή ναναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς;
να σας πω ένα μυστικό;
22 ίντσες για κρεβατοκάμαρα και 40-42 για το σαλόνι κ είσαστε κομπλέ,
κι αν θέλετε το πιστεύετε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.