Μείναμε από ..settings!

Εγώ Γιατρέ μου προτιμώ το http://www.lyngsat.com/

Όμως ο καλύτερος τρόπoς για να έχεις updated συχνότητες transponders, είναι να αντικαταστήσεις τους transponders σου στο file satellites.xml με καινούργιο File που μπορείς να δημιουργήσεις χρησιμοποιόντας το Sattellites Generator που μπορείς να βρείς εδώ:
http://www.satellites-xml.eu/

Δηλαδή υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Αντε παιδια μερ ηστουνε τα μουχαμπετε.

Απάντηση: Re: Μείναμε από ..settings!

Όμως ο καλύτερος τρόπoς για να έχεις updated συχνότητες transponders, είναι να αντικαταστήσεις τους transponders σου στο file satellites.xml με καινούργιο File που μπορείς να δημιουργήσεις χρησιμοποιόντας το Sattellites Generator που μπορείς να βρείς εδώ:
http://www.satellites-xml.eu/
Σωστός. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για την ενημέρωση των πομπών. Σκανάρουμε τους δορυφόρους που μας ενδιαφέρουν και επεξεργαζόμαστε τα κανάλια με το Dreamboxedit, OpenDBedit κλπ.

δεν συμβαίνει με το δικό μου( τουλάχιστον ) δεκτη αυτό

πολλές οριακές συχνότητες όταν τα σκάναρω με το dream δεν κλειδώνουν εννοώ με τα έτοιμα setting του λίκρα κλειδώνουν

τον ευχαριστώ για την προσφορά του
Δε διαφωνώ. Κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι καλύπτεται 100% ούτε με τα έτοιμα settings ούτε με τις ατομικές αναζητήσεις.

Παιδιά ότι και να λέμε το 99.9% των χρηστών μια χαρά τους βόλευαν τα έτοιμα settings. Για τους υπόλοιπους που θέλουν καστομιές δεν θα τους βολέψει ποτέ κανένας Likra.
Προσωπικά ούτε είχα, ούτε έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω σε όλους τους δορυφόρους τι αλλαγές γίνονται κάθε μέρα. Αυτό θέλει κανονικό μεροκάματο...
Μακάρι να βρεθεί κάποιος να συνεχίσει να ανανεώνει τα settings βασισμένος στην δομή που είχε υιοθετήσει ο Likra.

Re: Απάντηση: Μείναμε από ..settings!

......
Μακάρι να βρεθεί κάποιος να συνεχίσει να ανανεώνει τα settings βασισμένος στην δομή που είχε υιοθετήσει ο Likra....

Αν και ποτέ δεν χρησιμοποίησα τα settings αυτά,
Εγώ απορώ με πιο συμφέρον !

Τελικα οντως μειναμε απο settings?
Εχετε να μας προτεινετε κατι σε μας τους αρχαριους που δεν ξερουμε να τα φτιαχνουμε μονοι μας?

Του Likra είναι ακόμα επίκαιρα. Τα περνάς και όταν σε κανένα εξάμηνο χρειαστείς νέα, όλο και κάποιος θα τα προσφέρει.

καλημερα μηπως γνωριζεται πως περναμε χειροκινητα της συχνοτητες στον δρεαμ 800? ευχαριστω

Όλα τα τελευταία setting του Likra για enigma2 έρχονται σε e2 v3 format. Αποτέλεσμα αυτού είναι πως όταν τα φορτώσεις σε DM800/8000 με dreamset ή dreamboxedit, κατά την μετατροπή σε enigma2 v4 format να χάνονται πληροφορίες των HD καναλιών όπως πχ το Pilot και έτσι αρκετά HD κανάλια να μη δουλεύουν παρά μόνο αν ξανακάνεις scan τους δορυφόρους.

Άλλα e2 settings (πχ Vhannbal, EnF, Catseye) δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, είναι όλα σε v4 format.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να φορτώνει κανείς τα settings του likra;

Απάντηση: Re: Μείναμε από ..settings!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να φορτώνει κανείς τα settings του likra;

Dreamboxedit και δεν πειράζεις τίποτα. Παρόλο που μερικά HD κανάλια τα δείχνει με λάθος type, αν τ' αλλάξεις στο σωστό type, ΔΕΝ παίζουν. Οπότε δεν πειράζεις τίποτα. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ. -bye-

Last edited: