ARGIC
Senior Member
Με αυτούς τους περιορισμούς ..... μάλλον άκυρο το βλέπω.
σκεψου το πάλι
γιατι το θέλεις!!!
αν το θες να παιζεις PS2 pal, ξεχνα το
αν το θες για BD player και δεν έχεις πρόβλημα με τα subs χτύπα το χωρίς σκέψη.
Με αυτούς τους περιορισμούς ..... μάλλον άκυρο το βλέπω.
σκεψου το πάλι
γιατι το θέλεις!!!
αν το θες να παιζεις PS2 pal, ξεχνα το
αν το θες για BD player και δεν έχεις πρόβλημα με τα subs χτύπα το χωρίς σκέψη.
Δεν κολάω στα παιχνίδια PS2, αλλά στα BD χωρίς Subs....
Φίλε μου κάπου κάνεις λάθος.Αλεξη κατα ακριβια το 60GB ειναι καλυτερο απο το 80GB γιατι η Sony για να μειωση το κοστος αφαιρεσε απο τον 80GB το Emotion Engine chip που ειναι για να παιζη παιχνιδια του PS2.
Φίλε μου κάπου κάνεις λάθος.
Το συγκεκριμένο chip υπήρχε μόνο στις πρώτες εκδόσεις που πουλήθηκαν μόνο στην Ιαπωνία κ στην Αμερική. Από εκεί κ μετά, τα Ευρωπαϊκά κομμάτια κ τα τωρινά Αμερικάνικα δεν έχουν το τσιπ αυτό κ τα παιχνίδια του ps2 τα παίζουν μέσω software emulation κ μάλιστα τα παίζουν καλά.![]()
Απλά σου τονίζω ότι τα καινούργια 80gb Αμερικάνικα έχουν software emulation. Επίσης, κάποια 60gb Αμερικάνικα(καινούργια) έχουν το ίδιο. Τα υπόλοιπα 60gb Αμερικάνικα(παλιό στόκ δλδ) έχουν το τσιπ.Εν κατακλείδι, διαφορά καμία βασικά.Συγνώμη αλλά το κεφάλι μου έχει γίνει κουρκούτι ............:BXVZCBXZ6:
Συνοψίζοντας το αμερικάνικο PS3 μέσω software emulation παίζει τα παχνίδια
από το PS2. Υπάρχει αντίστοιχο software emulation για τα BD για να μην έχουμε
θέμα με τους υπότιτλους?
Πράγματι μέσω linux και το VLC φαίνεται ότι θα μπορούμε σύντομα να παίξουμε αρχεία με υπότιτλους σωστά.το παλεύουν στο linux , ίσως να υπάρχει κάποια πρώιμη έκδοση !!!
Απλά σου τονίζω ότι τα καινούργια 80gb Αμερικάνικα έχουν software emulation. Επίσης, κάποια 60gb Αμερικάνικα(καινούργια) έχουν το ίδιο. Τα υπόλοιπα 60gb Αμερικάνικα(παλιό στόκ δλδ) έχουν το τσιπ.Εν κατακλείδι, διαφορά καμία βασικά.
Πράγματι μέσω linux και το VLC φαίνεται ότι θα μπορούμε σύντομα να παίξουμε αρχεία με υπότιτλους σωστά.
Εννοείς br rips ? Αν ναι, τότε ακόμα δεν γίνεται.Μήπως έχεις καμία πληροφορία εαν παίζουν BR στο linux , και εαν μπαίνουν εξωτερικοί υπότιτλοι στους BR τίτλους;
Φίλε μου κάπου κάνεις λάθος.
Το συγκεκριμένο chip υπήρχε μόνο στις πρώτες εκδόσεις που πουλήθηκαν μόνο στην Ιαπωνία κ στην Αμερική. Από εκεί κ μετά, τα Ευρωπαϊκά κομμάτια κ τα τωρινά Αμερικάνικα δεν έχουν το τσιπ αυτό κ τα παιχνίδια του ps2 τα παίζουν μέσω software emulation κ μάλιστα τα παίζουν καλά.![]()
Στα Seven το εχουν προσφορα στα 659 με δευτερο χειρηστηριο, το Resistance και το Motor Storm.
τελικως μαθαμε κατι?
η νεα τιμη 499$ θα ερθει στην ελλαδα?
για την αμερικη φανταζομαι ειναι γεγονος.
για ευρωπη δεν ξερουμε
αλλα αφου στην ευρωπη κυκλοφορει η εκδοση των 60gb και η τιμη της μειωθηκε μαλλον περιμενω μειωση παντου αλλα ποτε δεν ξερουμε.
by the way κυκλοφορει στην ευρωπη η των 20gb???? δεν νομιζω αλλα γιατι οχι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.