Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Musicalicius 37.
απέκτησε το προσωνύμιο…

α, μάλιστα…
γιατί εγώ είχα ακούσει άλλο προσωνύμιο….

διάβασα και αυτό:
Διαφώνησε με τον Πλαστήρα και την συμφιλιωτική πολιτική του (απόλυση εξορίστων κλπ.) θεωρώντας ότι εξέθρεφε τον «κομμουνιστικό κίνδυνο».

Είχε πληρώσει τα παπαγαλάκια της εποχής και το πέρασε το προσωνύμιο όπως με το ίδιο τρόπο πέρασε και ο άλλος το "Εθνάρχης".

Για το ποιόν του μπορώ να πω χειρότερα από εσένα γιατί δυστυχώς ακόμα πληρώνουμε τις επιλογές του.
Ούτε γυναίκες δεν ήξερε να διαλέξει...

Πήξαμε στα ευφυολογήματα στο φόρουμ. Κι όταν γράφουμε δυο σταράτα λόγια για μερικά dac κατηγορούμαστε για ανηθικότητα. :SFGSFGSF:

Πήξαμε στα ευφυολογήματα στο φόρουμ. Κι όταν γράφουμε δυο σταράτα λόγια για μερικά dac κατηγορούμαστε για ανηθικότητα. :SFGSFGSF:

εγώ πάντως αν και διαφώνησα με τα ευρήματά σας (βουβάλι - μπεντσμαρκ) μου άρεσε η δοκιμή σας...
Ευελπιστώ κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά (με βουβάλια ή χωρίς)

Η εγκυκλοπαιδική μόρφωση είναι καλύτερη από τα άρπα κόλλα τέστ.
Δυστυχώς είσαι μακριά αν γινόταν blind test παρουσία μαρτύρων θα είχαμε ενδιαφέρουσα συμπεράσματα.

εγώ πάντως αν και διαφώνησα με τα ευρήματά σας (βουβάλι - μπεντσμαρκ) μου άρεσε η δοκιμή σας...

Αντε ρε supersonic επιτελους! Στην ιδια πολη ειμαστε θα τα καταφερουμε επιτελους να βρεθουμε;;; Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, ισα ισα να ενωσουμε εχουμε. Αντε ας το κανονισουμε ολοι μαζι παρεα λοιπον!

Δυστυχώς είσαι μακριά αν γινόταν blind test παρουσία μαρτύρων θα είχαμε ενδιαφέρουσα συμπεράσματα.

ναι , εγκυκλοπαιδικη γνωση λεγεται τωρα οτΑν λιωνουμε το ιντερνετ με 'πηγες ' :..
Οσο για το ποια τεστ ειναι αρπα κολλα η οχι καλυτερα να το λες σ αυτα που παρακολουθεις κ μπορεις κι εσυ να βγαλεις συμπερασμα.δυστυχως οτι πτυχια ειχαμε τα απονειμαμε , τελειωσαν τα υπολοιπα. Μενει μονο το που θα ξοδεψουμε τα χρηματα μας.

Σωστά το έθεσες. Άρπα κόλλα τεστ κάναμε, κυριολεκτικά το λέω, χωρίς ειρωνεία. Για να δούμε τι θα αγοράσουμε. Κι άρπα κόλλα, γιατί τα αποτελέσματα ήταν εμφανή.

Ευχαρίστως να διαβάσουμε και άλλες δοκιμές μελών, χωρίς αν και εφόσον.

Και όχι, δε χρειαζόμαστε εγκυκλοπαιδική μόρφωση μπαίνοντας στο avclub.

ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΝ πιστεύω με την προυπόθεση 1) ότι κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο του πάπα και 2) είναι ανοικτός και σε κριτική των άλλων μελών που εκφράζουν διαφορετική άποψη.

Και επιβάλλονται οι διαφορετικές απόψεις / κριτικές γιατί μόνο έτσι μπαίνεις στο "τρυπάκι" να ψάξεις και μόνος σου λίγο παραπέρα. Γιατί το είπε ο Χ αυτό, πού το άκουσε ο Ψ κλπ κλπ.

Αλοίμονο αν ήταν όλα τέλεια τότε δεν θα είχε νόημα το φόρουμ αυτό αλλά και το κάθε φόρουμ.

Βέβαια ο κάθε ένας λέει την άποψή του πρώτα από όλα και καλό θα είναι να το θυμόμαστε όλοι αυτό. Άλλη κριτική θα κάνω εγώ για ένα dac που δεν έχω ακούσει ποτέ μου dac να παίζει και άλλη κριτική θα κάνει ο moderator...

Καλή και θεμιτή η γνώμη του καθενός αλλά σαν συμβουλή και μόνο. Εξάλλου η επιλογή της αγοράς είναι υπόθεση προσωπικη....

Αγαπητέ supersonic, τουλάχιστον εγώ δεν έκανα κάποια σοβαρή σύγκριση μεταξύ βουβαλιού και benchmark. Μου φάνηκαν και τα δύο αδιάφορα. Όπως λέει και ο Musicalicious, τα άκουσα άρπα-κόλλα και προχώρησα στην ανώτερη κατηγορία των weiss. Αλλά μεταξύ minerva και dac202, που τα άκουσα επί ώρες στα δικά μου συστήματα, η υπεροχή του dac202 είναι δεδομένη. Δε χρειάζεται να είναι κανείς πιστοποιημένος reviewer για να το καταλάβει. Αντιλήφθηκα τα αυτονόητα με τα φτωχά αυτιά μου. Ότι το ακριβότερο ήταν και καλύτερο.

Το naim μου άρεσε, αλλά κι αυτό δεν με κέρδισε αρκετά ώστε να δικαιολογήσω τις ελλείψεις ευκολιών του σε σύγκριση με το 202.

ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΝ πιστεύω με την προυπόθεση 1) ότι κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο του πάπα και 2) είναι ανοικτός και σε κριτική των άλλων μελών που εκφράζουν διαφορετική άποψη.

Και επιβάλλονται οι διαφορετικές απόψεις / κριτικές γιατί μόνο έτσι μπαίνεις στο "τρυπάκι" να ψάξεις και μόνος σου λίγο παραπέρα. Γιατί το είπε ο Χ αυτό, πού το άκουσε ο Ψ κλπ κλπ.

Αλοίμονο αν ήταν όλα τέλεια τότε δεν θα είχε νόημα το φόρουμ αυτό αλλά και το κάθε φόρουμ.

Βέβαια ο κάθε ένας λέει την άποψή του πρώτα από όλα και καλό θα είναι να το θυμόμαστε όλοι αυτό. Άλλη κριτική θα κάνω εγώ για ένα dac που δεν έχω ακούσει ποτέ μου dac να παίζει και άλλη κριτική θα κάνει ο moderator...

Καλή και θεμιτή η γνώμη του καθενός αλλά σαν συμβουλή και μόνο. Εξάλλου η επιλογή της αγοράς είναι υπόθεση προσωπικη....

Πολύ σωστά τα λες fragoulisnaval. Απλά στο συγκεκριμένο τεστ θίχτηκαν οι κάτοχοι βουβαλιού/benchmark, ενώ το θέμα του νήματος ήταν τα weiss.

Ευχαρίστως να ακούσω διαφορετική άποψη από κάποιον που άκουσε το dac202 και το βρήκε καλύτερο ή χειρότερο από κάποιο άλλο. Αλλά όλα όσα γράφτηκαν ήταν καθαρά off topic.

Πολύ σωστά τα λες fragoulisnaval. Απλά στο συγκεκριμένο τεστ θίχτηκαν οι κάτοχοι βουβαλιού/benchmark, ενώ το θέμα του νήματος ήταν τα weiss.

Ευχαρίστως να ακούσω διαφορετική άποψη από κάποιον που άκουσε το dac202 και το βρήκε καλύτερο ή χειρότερο από κάποιο άλλο. Αλλά όλα όσα γράφτηκαν ήταν καθαρά off topic.

στο θεμα που λες δεν ειδα καμοια διαφωνια για τα weiss.

αυτοι που διαφωνησαν ηταν οι κατοχοι βουβαλιου που καποιοι μαλιστα

απο αυτους ηταν και κατοχοι benchmark.

αφου λοιπον διαφωνησαν μας λες οτι δεν τους εδωσες σημασια.

τελικα υπηρχε benchmark στη δοκιμη η τα λετε απο μνημης;

απο οσο θυμαμαι ο γιαννης το εχει πουληση το δικο του.

Μην περιοριζόσαστε μονο στη συγκεκριμένη δοκιμή, συμβαινει που και που

Οπως αναφερει και ο Δημητρακουδης ειναι πως εκφερεις την αποψη σου.
Χωρις να θελω να σας κανω μαθημα, οταν κανετε ενα συγκριτικό ή οταν ακουτε ενα μηχανημα μη βιαζόσαστε
αφηστε τη νότα να σβηση μόνη της και μετα πατε στην επόμενη οπως λέει και ο Γκίλμορ

Το να στησεις ενα συστημα πιστευω θελει κόπο και υπομονή
Δεν παιρνεις αυτο το μηχανάκι ή το αλλο επειδη το βρηκαν καποιοι καλό σε ενα συγκρητικό.
Παιρνεις αυτό που πιστευεις οτι δενει στο συστημα σου με τον τρόπο που ακους.
Αν μου συνδεσατε τσακ μπαμ κατι και δεν ειδατε ποιος, τι, που, πότε....τι να κανω το συμπερασμα σας.

Οπως ανεφερε ο Πλατωνας οχι μονο τον τελευταίο καιρο, γενικά περνάνε πολλά μηχανάκια από το σπίτι μου οταν θελω να αγοράσω κατι.
Μπορώ αυριο να γραφω οτι ''σουπα το ταδε'', ''μαμει το αλλο''
αφού τα παιζω με ενα συγκεκριμένο συστημα και οι προτιμήσεις μου ειναι συγκεκριμένες.
Η επιλογή μου ειναι αυτό που θα μου δώσει αυτό που λειπει στο δικό μου συστημα
Και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να κατηγορήσω κάτι το οποίο ειναι προς πώληση καινουργιο ή μ/χ από την στιγμή που ο ανθρωπος μου εχει κάνει τη χαρη να μου το δώσει
Γιαννη και εγω πληρώνω μεταφορικά τα οποία με γλυτωνουν από πολύ περισσότερα σε τυχών λαθος επιλογή

Last edited by a moderator:
Να συμπληρωσω οτι τον Αντωνη τον γνωρίζω από το φορουμ και εχουμε στειλει μερικά πμ
τον Μπακ τον γνωρίζω προσωπικά και μπορεί οντας με περισσότερες γνωσεις ηλεκτρονικών να σας πει ποσο σημαντικοί ειναι ολοι οι κρίκοι της αλυσιδας οχι μονο των μηχανηματων αλλα και των επιμέρους εξαρτηματων για ενα σωστο ματσαρισμα.
Δεν εχουμε μιλήσει αλλά πιστευω σαν κατασκευαστης του συγκεκριμένου βουβαλιου θα το ακουσε ''καπως'' το οτι ειναι σχεδον αχρηστο και κατωτερο του benchmark.
Το συγκεκριμένο βουβάλι πριν παει Θεσσαλονίκη περασε και από το σπίτι μου (παρακαλεσα τον Πλατωνα γιατι μου ειπε οτι θα το αγοραζες) οπου αμεσα συγκρινα με το τελευταίο benchmark.
Γιαννη στο τηλεφωνο σου ειπα βαλτο να παιζει και ακουσε το την επόμενη μερα, μην την πατήσεις οπως την πάτησα.
Δεν πειραζει μπορεί να μου βγει σε καλό με δύο ευκολες μετατροπές

Μιχάλης Φ. Τσάκωνας Βασίλης 13. [I said:
…ανοιχτό συνεχώς ακόμη και γιά εμπόρους ή reviewrers[/I].
την λέξη που τόνισα, όπως την αναφέρεις, μου δίνεις την αίσθηση ότι τους απαξιώνεις.
1.Για ποιό λόγο;
2.Όλους;

Όχι ...με παρανόησες.
Και δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει και θα τιμήσει ή θα απαξιώσει,
αλλά ο επισκέπτης.
Αναφέρθηκα μόνο στη διάθεση των foroums να προσφέρουν το βήμα :ernaehrung004: