Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

μια σφαιρική άποψη με λίγο εμπειρία από μέρους του κάθε μέλους αρκεί να βγάλει συμπέρασμα για την κριτική του κάθε ακροατή

εγώ πχ έχοντας ακούσει ένα τεράστιο αριθμό dac ( μια ψυχοπαθητική σχέση μα τα dac πρέπει να είναι αυτό , θα μιλήσω στον γιατρό μου κάποτε ) αποκομίζοντας εμπειρία από αυτά μπορώ να ζυγίσω στο περίπου τι θέλει να πει ο εκάστοτε ακροατής μέσω του φόρουμ

έχοντας στην προκειμένη ακούσει το benchmark 10δες ώρες και όλα τα sambre
dac αρκετές

και διαβάζω ότι υπάρχει έστω και υποτυπώδη σχέση αναμεταξύ τους ,,, έ τότε απλά καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγε καλά στην ακρόαση

simple thinks

Ρε Μπίλ, φόρουμ είμαστε, ένα σωρό διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά γούστα , διαφορετικά συστήματα κλπ.
Σε κάποιον λοιπόν, άρεσε πιο πολύ το benchmark απο το βουβάλι .
Ε, καί ?
Τι σου φαίνεται περίεργο ?

Ohhh yes!

Είναι ένα θέμα,πώς και με τι ακούς διαφορές και που τελικά οφείλονται οι διαφορές που ακούς ή νομίζεις ότι ακούς.

Πόσοι εξ ημών δεν έχουν κάνει "τέστς" με άστρωτα ηχεία-μηχανήματα ή με λάθος συνδέσεις;Πόσοι δεν νομίζουν,ότι μπορούν να "ακούν" και να "κρίνουν" άγνωστα μηχανήματα σ' άγνωστα συστήματα και χώρους;

Ολοι μπορούμε να γράφουμε απόψεις,αλλά πρέπει και να μπορούμε να ξεχωρίζουμε κι αυτές που έχουν ουσία,απ' όπου κι άν προέρχονται...

πάντα ελοχεύει ο εγωισμός της κτήσης κάθε συσκευής και τυφλώνεσαι από αυτό ( και εγώ μέσα )

επίσης η απομυθοποιήση των ηλεκτρονικών είναι ένας καλός δρόμος για να ανοίξουμε λιγάκι μάτια και αυτιά

δεν μπορεί ρε φίλε ένα ρολόι με 10 ps jitter να κοστίζει 1000 ευρώ και να παίζει 1000 φορές καλύτερα από αυτό που είναι 50 ps

ότι και όποιος γράψει κάτι για αυτό αυτόματα θα ξεπέσει στην κρίση μου

οπότε μια σχετική άσκηση με το σπορ κρίνεται αναγκαία για να αξιολογήσεις γραπτές εμπειρίες

δεν είναι πανεπιστήμια τα forum ,,, να ακολουθήσεις τυφλά και απαράβατα ότι διαβάσεις

Εγώ στο επίμαχο νήμα δήλωσα ότι δοκίμασα μόνο το dac202 έναντι του Minerva στα δικά μου συστήματα.

Και για να απαντήσω στον Platon, δεν έβγαλα το dac202 καλύτερο ελέω καινούριου μοντέλου, αλλά επειδή ήταν εμφανέστατες οι διαφορές. Δεν ήμουν πεπεισμένος να πάρω το καινούριο μοντέλο, αλλιώς θα είχα κάνει την τράμπα στον αντιπρόσωπο με την ανακοίνωση του μοντέλου.

Εγώ στο επίμαχο νήμα δήλωσα ότι δοκίμασα μόνο το dac202 έναντι του Minerva στα δικά μου συστήματα.

Και για να απαντήσω στον Platon, δεν έβγαλα το dac202 καλύτερο ελέω καινούριου μοντέλου, αλλά επειδή ήταν εμφανέστατες οι διαφορές. Δεν ήμουν πεπεισμένος να πάρω το καινούριο μοντέλο, αλλιώς θα είχα κάνει την τράμπα στον αντιπρόσωπο με την ανακοίνωση του μοντέλου.

Σε αλλον μαλλον θελεις να απαντησεις, εγω δεν αναφερθηκα ποτε στο 202.

τότε να αποδεχτείς κι αυτά που δήλωσαν οι tzo & kotsidisjon....

δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.

τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;

εχω δοκιμαση ο ιδιος και δεν συμφωνω μαζι τους.

δεν βασιζομε στην εμπειρια του vasilis t.

αποδεχτηκα αυτο που εγραψε οτι εχει ακουση εκατονταδες dac και

οχι τα συμπερασματα του.

η συζητηση εγινε για αυτους που δεν εχουν ακουση κανενα απο τα δυο.

αυτοι που να την βρουν την εμπειρια και ποιον να πιστεψουν;

αν και ο kotidisjohn και ο tzo μου ελεγαν οτι και αυτοι εχουν ακουση

εκατονταδες dac θα το αποδεχομουν.

θα συνεχιζα ομως να πιστευω τα αυτια μου.

Σε αλλον μαλλον θελεις να απαντησεις, εγω δεν αναφερθηκα ποτε στο 202.

Απάντησα πάνω σε αυτά που είπες περί καινούριου μοντέλου, με τα οποία συμφωνώ.

Απο την αλλη, αυτο που τουλαχιστον εγω κατηγορω τα ριβιου του ειδικου τυπου, θα πρεπει να προσεχουμε να μην τα κανουμε και μεις.
Τι εννοω........
Αυτες τις διαφορες, τις τοοοοοοοοοοσο μεγαλες, οι οποιες μολις βγει το καινουργιο μοντελο, αρχιζουν να γραφουν οτι το προηγουμενο ηταν λιγο μουντο, λιγο σκοτεινο, λιγο ετσι και λιγο γιουβετσι, ενω πριν ηταν οτι καλυτερο ειχαν ακουσει.

Last edited:
εχω δοκιμαση ο ιδιος και δεν συμφωνω μαζι τους.

Δεν κατάλαβα τελικά πού έγκειται η διαφωνία. Τόσο ο kotsidisjohn όσο κι εγώ θέλαμε κάτι καλύτερο από το benchmark και καταλήξαμε στα weiss.

Αν κάποιους τους εντυπωσιάζει το buffalo ώστε να τελειώσουν την αναζήτησή τους εκεί, είναι δική τους επιλογή.

Το νήμα ήταν για τo weiss dac202.

Απάντηση: Re: Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Δεν κατάλαβα τελικά πού έγκειται η διαφωνία. Τόσο ο kotsidisjohn όσο κι εγώ θέλαμε κάτι καλύτερο από το benchmark και καταλήξαμε στα weiss.

Αν κάποιους τους εντυπωσιάζει το buffalo ώστε να τελειώσουν την αναζήτησή τους εκεί, είναι δική τους επιλογή.

Η διαφωνία έγκειται στο γεγονός ότι το Buffalo είναι το καλύτερο DAC που υπάρχει και όποιος δεν το ακούει αυτό, το έχει στήσει λάθος, έχει βάλει λάθος καλώδιο, έχει το παλαιό Buffalo, του κράταγε κακία ο ιδιοκτήτης και του έστειλε stock κομμάτι, δεν ήταν καλό το σύστημα που έγινε το τεστ,είμαστε κουφοί.

μα καλα νομιζα οτι ηταν σαφες μετα απο τοσο ντορο.

γραψατε οτι το buffalo ηταν στα ιδια η χειροτερο απο το benchmark.

παγκοσμια πρωτοτυπια.

αφου διαφωνησα εγω και ολοι οσοι εχουν ακουση και τα δυο γραψατε

οτι δεν δωσατε και πολυ προσοχη και η συγκριση ηταν απο μνημης.

για τα ακριβοτερα dac δεν γνωριζω αφου δεν τα εχω ακουση

ενταξη τωρα;

Re: Απάντηση: Re: Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Η διαφωνία έγκειται στο γεγονός ότι το Buffalo είναι το καλύτερο DAC που υπάρχει και όποιος δεν το ακούει αυτό, το έχει στήσει λάθος, έχει βάλει λάθος καλώδιο, έχει το παλαιό Buffalo, του κράταγε κακία ο ιδιοκτήτης και του έστειλε stock κομμάτι, δεν ήταν καλό το σύστημα που έγινε το τεστ,είμαστε κουφοί.

εσυ που πεταγεσαι μονιμως και ειρωνευεσαι για δωσε ενα λινκ που αναφερθηκαν τα παραπανω;

Last edited:
Απάντησα πάνω σε αυτά που είπες περί καινούριου μοντέλου, με τα οποία συμφωνώ.

Α! ..............στο μυαλο μου βασικα ειχα τους ενισχυτες αλλα ισχυει για ολους τους κρικους της αλυσιδας.

Και φυσικα ειχα γραψει οτι θα ηθελα να ακουσω και γω τα weiss στο συστημα μου.

μα καλα νομιζα οτι ηταν σαφες μετα απο τοσο ντορο.

γραψατε οτι το buffalo ηταν στα ιδια η χειροτερο απο το benchmark.

παγκοσμια πρωτοτυπια.

αφου διαφωνησα εγω και ολοι οσοι εχουν ακουση και τα δυο γραψατε

οτι δεν δωσατε και πολυ προσοχη και η συγκριση ηταν απο μνημης.

για τα ακριβοτερα dac δεν γνωριζω αφου δεν τα εχω ακουση

ενταξη τωρα;

Εγώ έγραψα ότι μου θύμισε το benchmark. Το ίδιο αδιάφορο. Τώρα αν είναι λιγότερο ή περισσότερο αδιάφορο από το benchmark, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αφού σε ξένο σπίτι τα άκουσα και τα δύο. Αλλά από τη στιγμή που μου είναι και τα δύο αδιάφορα, δεν έκανα εμπεριστατωμένη δοκιμή. Τη λέξη "αδιάφορο" δεν τη χρησιμοποιώ τυχαία. Δε με ενδιαφέρουν απλά. Αυτό ακούγοντας τι μπορεί να κάνει το dac202.

Το είπαμε τόσες φορές στο νήμα, ότι δεν κάναμε κόντρα. Σοβαροί πιθανοί αγοραστές ήμασταν, ανοιχτοί σε όλα. Ο kotsidisjohn όντως ήταν έτοιμος να αγοράσει το buffalo, μετά από τόσα που έχουν γραφτεί. Κι αν μου άρεζε εμένα και όχι εκείνου, θα το αγόραζα εγώ, έστω και σαν δεύτερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

εσυ που πεταγεσαι μονιμως και ειρωνευεσαι για δωσε ενα λινκ που αναφερθηκαν τα παραπανω;

Παντού, κάθε φορά που δεν αρέσει το Buffalo, λέτε συνεχώς τα ίδια. Μην μου πεις ότι διαφωνείς.

Ξεκολληστε από το συγκεκριμένο συγκριτικό
ουτε υποστηριζω το βουβαλι, ουτε το weiss
Ουτε εγω περιμένω κατι που κοστίζει το 1/3 σε αυτά τα χρηματα να παιζει καλύτερα
Θα επρεπε να ειχανε κλεισει τα μαγαζια τους ολοι οι κατασκευαστες.

Το ηθικό με ενδιαφερει
παιρνω ενα μηχανημα απο ενα αντιπροσωπο ή κατασκευαστη ή ιδιωτη χωρις να το εχω πληρωσει και την επόμενη το θεοποιω ή το θαβω!!!!
Δημητρακούδης....
Πλάτων...

Last edited: