Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Εγώ έγραψα ότι μου θύμισε το benchmark. Το ίδιο αδιάφορο. Τώρα αν είναι λιγότερο ή περισσότερο αδιάφορο από το benchmark, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αφού σε ξένο σπίτι τα άκουσα και τα δύο. Αλλά από τη στιγμή που μου είναι και τα δύο αδιάφορα, δεν έκανα εμπεριστατωμένη δοκιμή. Τη λέξη "αδιάφορο" δεν τη χρησιμοποιώ τυχαία. Δε με ενδιαφέρουν απλά. Αυτό ακούγοντας τι μπορεί να κάνει το dac202.

Το είπαμε τόσες φορές στο νήμα, ότι δεν κάναμε κόντρα. Σοβαροί πιθανοί αγοραστές ήμασταν, ανοιχτοί σε όλα. Ο kotsidisjohn όντως ήταν έτοιμος να αγοράσει το buffalo, μετά από τόσα που έχουν γραφτεί. Κι αν μου άρεζε εμένα και όχι εκείνου, θα το αγόραζα εγώ, έστω και σαν δεύτερο.

ενταξη δεν υπαρχη λογος να το συνεχιζουμε.

και βεβαια εχεις το δικαιωμα να μη σ`αρεση οπως εχω και εγω το δικαιωμα

να διαφωνω.

απο εμενα κανενα προβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Παντού, κάθε φορά που δεν αρέσει το Buffalo, λέτε συνεχώς τα ίδια. Μην μου πεις ότι διαφωνείς.

και βεβαια διαφωνω.

ποτε μα ποτε δεν ειπα οτι το buffalo ειναι το καλυτερο dac που υπαρχη.

παντα μιλουσα μονο για οτι εχω ακουση ο ιδιος.

ουτε και με πειραξε το οτι το εβγαλαν κατωτερο τα παιδια.

το μονο που με πειραξε ειναι η ειρωνεια σου και μαλιστα χωρις να εχεις

καν ακουση buffalo.

και στο θεμα με το dac 202 ο πρωτος που ξεκινησε τα σχολια ησουν εσυ.

ασε λοιπον τις υπεκφυγες και βαλε ενα link που να αποδεικνυη αυτα

που ισχυριζεσαι.

Ξεκολληστε από το συγκεκριμένο συγκριτικό
ουτε υποστηριζω το βουβαλι, ουτε το weiss
Ουτε εγω περιμένω κατι που κοστίζει το 1/3 σε αυτά τα χρηματα να παιζει καλύτερα
Θα επρεπε να ειχανε κλεισει τα μαγαζια τους ολοι οι κατασκευαστες.

Το ηθικό με ενδιαφερει
παιρνω ενα μηχανημα απο ενα αντιπροσωπο ή κατασκευαστη ή ιδιωτη χωρις να το εχω πληρωσει και την επόμενη το θεοποιω ή το θαβω!!!!
Δημητρακούδης....
Πλάτων...

Αναφέρθηκες σε μένα προσωπικά, κατηγορώντας με εμμέσως πλην σαφώς ως συνεργό σε ανήθικη πράξη και μάλιστα ενεργώντας με δόλο απέναντι σε φίλο συμφορουμίτη. Σαν να μίλησα απαξιωτικά δηλαδή για τα υπόλοιπα dac ώστε να πετύχω την πώληση στον kotsidisjohn.

Αν είναι δυνατόν! Λες και τη δική μου γνώμη περίμενε ο φίλος kotsidisjohn.

Για να μη κρυβόμαστε αφορμή για το θεμα ηταν κατι που διαβασα με dacs
Πιστευω να καταλαβαν οσοι διαβασαν οτι ο ενας ηθελε να πάρει το νεο μοντελο και για να το πάρει επρεπε να πουλήσει το δικό του
Απλά το σκεφτόμουν και ελεγα κοιτα να δεις

Ούτε θεοποίησα ούτε έθαψα την επόμενη μέρα. Τη διαπίστωσή μου κοινοποίησα πως "ό,τι δίνεις παίρνεις" και ότι δεν υπάρχουν giant killers, εννοώντας με το giant όχι το benchmark, αλλά τα weiss.

Τουτέστιν, δεν έκανα χαλάστρα σε καμία πώληση, είτε ιδιώτη είτε αντιπροσώπου. Για όλα υπάρχουν αγοραστές, το φτηνότερο πάλι θα το πάρει εκείνος που αναζητά κάτι φτηνό, το ακριβότερο επίσης.

το θέμα είναι ότι άλλο ένα ωραίο θρεντ, μετατράπηκε σε προσωπική αντιπαράθεση. Για να μην πω το χειρότερο, ότι δηλαδή το θρεντ εξ' αρχής δημιουργήθηκε αναφερόμενο σε προσωπικό επίπεδο.

μα υπάρχει περίπτωση όταν αναχθεί στο οικονομικό να βγει άκρη ??

θα ξαναπούμε για τα εργατικά στην Κίνα, για σκάνδαλα καλωδίων (tara τα λέγανε ???), για εταιρείες κολλοσούς, για υλικά ποιότητας, για κέρδη - υπερκέρδη - marketing - internet και πάει λέγοντας .......

το θέμα είναι να ευχαριστιέται κανείς με αυτό που ακούει, είτε το έχει πληρώσει 5 είτε 105 .....

προσπάθειες είτε θαψίματος είτε θεοποίησης θα είναι πάντα περίεργες ...

Πιστεύω ότι ο καθένας θα θιγόταν αν τον κατηγορούσαν ότι έπραξε με δόλο απέναντι σε συμφορουμίτη για προσωπικό όφελος και ότι εξαπάτησε αντιπροσώπους και ιδιώτες δυσφημίζοντας προϊόντα, από τη στιγμή που δεν έγινε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Παρακαλώ λοιπόν τον nbullamatsis να ανακαλέσει την κατηγορία εναντίον μου, από τη στιγμή που αναφέρθηκε σε μένα προσωπικά.

Oχι φιλε ecopak
δεν δημιουργηθηκε σε προσωπικό επίπεδο
αφορμή ηταν

Τzo και Γιαννη ξαναδιαβαστε τι ακριβώς εχετε γραψει (που πιστευω αθελα σας)
και τα ξαναλέμε

Πιστεύω ότι ο καθένας θα θιγόταν αν τον κατηγορούσαν ότι έπραξε με δόλο απέναντι σε συμφορουμίτη για προσωπικό όφελος και ότι εξαπάτησε αντιπροσώπους και ιδιώτες δυσφημίζοντας προϊόντα, από τη στιγμή που δεν έγινε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Παρακαλώ λοιπόν τον nbullamatsis να ανακαλέσει την κατηγορία εναντίον μου, από τη στιγμή που αναφέρθηκε σε μένα προσωπικά.

πλακα κανεις

Τzo και Γιαννη ξαναδιαβαστε τι ακριβώς εχετε γραψει (που πιστευω αθελα σας)
και τα ξαναλέμε

Τι γραψαμε Νικο, για βοηθησε με λιγο γιατι πραγματικα δε βλεπω κατι που να εγραψα περιεργο η κατι που να υπονοουσα κατι η τελος παντων κατι ασχημο η ενοχλητικο.

Είπαμε παλληκάρια, για προσωπικές διαφορές υπάρχουν πμ και τηλέφωνα.

Μην συγχέουμε τον προφορικό λόγο με τα γραπτά του πληκτρολογίου,
μόνο κομφούζιο και ένταση δημιουργείται σε τόσο λεπτά θέματα...Η κουλάρετε
η ετοιμάζω την αμπάρα..

Εφόσον ανακαλέσει ο nbullamatsis την προσωπική κατηγορία εναντίον μου, δεν έχω πρόβλημα να σφίξουμε τα χέρια.

Το να με κατηγορήσουν ότι συνεργώ σε ανήθικη πράξη και ότι ενεργώ με δόλο εξαπατώντας συμφορουμίτες για προσωπικό όφελος, που μοιράζομαι τις εμπειρίες μου εδώ, πραγματικά δεν το περίμενα.

Γιατί κύριοι τέτοιος χαμός, προς τι?
Μου ειχε ζητήσει ο Κοτσίδης να ακούσει το 202 και του το έστειλα, με ένα φόβο στην άκρη του μυαλού μου σχετικά με την απήχηση που μπορεί να είχε μία αρνητική του δημοσιοποιημένη γνώμη στο φόρουμ. Για να αποφασίσω να το κάνω υπερίσχυσε η εντύπωση οτι είχα να κάνω με κάποιο σοβαρό άτομο, όσον αφορά στο χειρισμό του θέματος.
Δεν θα απαιτούσα ποτέ να μην δημοσιοποιήσει την αποψή του γιατί δεν ήταν δικαίωμά μου. Αντίθετα ήταν μάλλον υποχρέωσή όσων το άκουσαν να γράψουν την προσωπική τους γνώμη στούς συμφορουμίτες τους.
Και η γνώμη τους ήταν θετική. Αν ήταν αρνητική θα ήθελα να ήξερα ποιά θα ήταν η στάση τω υπολοίπων που παρακολουθούν το θέμα.

Tzo πραγματικά αυτη τη στιγμή δεν εχω χρόνο να κανω copy αυτα που αναφερατε αλλά ειναι ελευθερα να τα δει ο καθενας.
Θυμαμαι μας ειπες οτι μεχρι η γυναίκα σου ακουσε τεραστιες διαφορες.
(Η δικια μου πλακα πλακα μου λεει οτι το wild rose παλια επαιζε καλύτερα από το συστημα μου :flipout::flipout:)
αλλά με τετοια γυναικα (μπραβο της) πως δεν σου εβαλε χερι οτι το ενα το ειχες συνδεσει με την καλύτερη συνδεσμολογία και το αλλο με τη χειρότερη???

Τελος από μενα
απλά βλέπω διαφορετικά τα πραγματα
και δεν μπορω να συγκρίνω ανομοια πραγματα και να τα βάλω στο ιδιο καφασι.
Κυριε Θεμη εχετε δικιο, παιρνετε ενα ρισκο και οποιος το σεβαστει.
Φανταζεστε να δινατε ATC και να τα ακουγανε απο κακιστα mp3s με AV????

Aπλά πιστευω αν ενας συναδελφος αποφασίσει να διατυπώσει δημόσια τις απόψεις του να εχει το νου του και αλλα πραγματα
ευχαριστω

Last edited:
Φίλε tzo,
παρακολουθώ καθημερινά το νήμα και αν δεν ανάφερες εσύ ο ίδιος ότι θίγεσαι προσωπικά δεν θα πήγαινε καν το μυαλό μου.
Μια γενική διατύπωση έκανε ο άνθρωπος, η οποία με βρίσκει αντίθετο και το έγραψα καθαρά και αμέσως στη πρώτη σελίδα...

Αλοίμονο αν δεν μπορούμε να γράφουμε τη γνώμη μας για τα μηχανήματα που δοκιμάζουμε, είτε με ακραίο είτε με στρογγυλό τρόπο, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του καθενός... Ξαναλέω ότι πολλοί από εμάς γι´αυτό συμετέχουμε στο forum. Aν είναι να μπαίνουμε για να βλέπουμε φωτογραφίες και να κρυφοκοιτάμε τις αντεγκλήσεις σας έχει και άλλους ιστότοπους...

Εδώ και 20 χρόνια που θυμάμαι γνωστούς με καλά μηχανήματα τσακώνοντε, καμιά φορά δεν μιλιούνται και για εβδομάδες επειδή τους κατηγόρησαν το σύστημα... Ε και? Αυτό είναι... έτσι δουλεύει... Καμιά φορά μας γκρεμίζουν την "ιδέα" τα καλύτερα συστήματα, άλλη φορά νοιώθουμε ωραία που δώσαμε λίγα και πήραμε πολλά... so what???

Προτείνω να κρατήσετε και οι δυό τις γνώμες σας και να μαζευτήτε μια ωραία ημέρα σε ένα δωμάτιο και να δοκιμάσετε όσα περισσότερα μηχανάκια μπορείτε και μετά να κάνετε ένα ωραίο/άσχημο review που πιθανώς να είναι ημέρα με τη νύκτα του ενός από του άλλου...

Μόνο έτσι θα γίνεται χρήσιμοι. Έτσι όπως το πάτε, επιτρέψτε μου αλλά πέρα από ένα πρόσκαιρο εντυπωσιασμό δεν πετυχαίνεται τίποτε άλλο. Και όσο περνάνε οι ημέρες λάβετε υπόψιν σας ότι η εντύπωση γίνεται όλο και πιο αρνητική.

Πάντα φιλικά προς όλους!

Last edited:
Re: Απάντηση: Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Φίλε tzo,
παρακολουθώ καθημερινά το νήμα και αν δεν ανάφερες εσύ ο ίδιος ότι θίγεσαι προσωπικά δεν θα πήγαινε καν το μυαλό μου.
Μια γενική διατύπωση έκανε ο άνθρωπος, η οποία με βρίσκει αντίθετο και το έγραψα καθαρά και αμέσως στη πρώτη σελίδα...

Αλοίμονο αν δεν μπορούμε να γράφουμε τη γνώμη μας για τα μηχανήματα που δοκιμάζουμε, είτε με ακραίο είτε με στρογγυλό τρόπο, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του καθενός... Ξαναλέω ότι πολλοί από εμάς γι´αυτό συμετέχουμε στο forum. Aν είναι να μπαίνουμε για να βλέπουμε φωτογραφίες και να κρυφοκοιτάμε τις αντεγκλήσεις σας έχει και άλλους ιστότοπους...

Εδώ και 20 χρόνια που θυμάμαι γνωστούς με καλά μηχανήματα τσακώνοντε, καμιά φορά δεν μιλιούνται και για εβδομάδες επειδή τους κατηγόρησαν το σύστημα... Ε και? Αυτό είναι... έτσι δουλεύει... Καμιά φορά μας γκρεμίζουν την "ιδέα" τα καλύτερα συστήματα, άλλη φορά νοιώθουμε ωραία που δώσαμε λίγα και πήραμε πολλά... so what???

Προτείνω να κρατήσετε και οι δυό τις γνώμες σας και να μαζευτήτε μια ωραία ημέρα σε ένα δωμάτιο και να δοκιμάσετε όσα περισσότερα μηχανάκια μπορείτε και μετά να κάνετε ένα ωραίο/άσχημο review που πιθανώς να είναι ημέρα με τη νύκτα του ενός από του άλλου...

Μόνο έτσι θα γίνεται χρήσιμοι. Έτσι όπως το πάτε, επιτρέψτε μου αλλά πέρα από ένα πρόσκαιρο εντυπωσιασμό δεν πετυχαίνεται τίποτε άλλο. Και όσο περνάνε οι ημέρες λάβετε υπόψιν σας ότι η εντύπωση γίνεται όλο και πιο αρνητική.

Πάντα φιλικά προς όλους!

:a0210::a0210:
ειδικά στο τελος τα ειπες ολα
το ηθικό πάει αλλου οπως εχω αναφερει αρκετες φορες στο παρόν θεμα
και οχι στο οτι πουληθηκε ενα μ/χ ντακ

Θυμαμαι μας ειπες οτι μεχρι η γυναίκα σου ακουσε τεραστιες διαφορες.

αλλά με τετοια γυναικα (μπραβο της) πως δεν σου εβαλε χερι οτι το ενα το ειχες συνδεσει με την καλύτερη συνδεσμολογία και το αλλο με τη χειρότερη???

Δίπλα-δίπλα τα έβαλα, minerva και dac202 με την ίδια συνδεσμολογία και ναι, οι διαφορές ήταν τόσο εμφανείς που μέχρι και η κοπέλα μου τις άκουσε. Το δικό σου πρόβλημα πού είναι με αυτό;

Το να υπονοείς ότι το τεστ ήταν στημένο για να σπρώξω το μινέρβα, δε σε τιμά και, ακόμη περισσότερο, το γεγονός ότι δεν ανακαλείς, απο τη στιγμή που βλέπεις ότι ενοχλήθηκα.