Παράγγειλα κάποια πράγματα από το www.speakerworld.nl κι όταν τους ρώτησα γιατί τα μεταφορικά τους είναι τόσο ακριβά μου απαντήσανε:
"...and why it is so expensive to send it to Greece because Greece is outside the EU..."
Οφείλω να ομολογήσω πως με αυτή την απάντηση έξυνα το κεφάλι μου για κανά μισάωρο.Όταν τους απάντησα πως είμαστε μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης και πως πρώτη φορά μου το λένε αυτό μου απαντήσανε:
"Dear Christos,
Yes I admit, but the carrier does so.
Perhaps it is the islands.
I must pay for Transport,return transport and customs service.
5-10 kg 31,20
Retourservice 17,50
customs service 5,00
Handeling fee 10,00"
Και σκέφτομαι τώρα εγώ, "islands"? Μήπως νομίζουνε πως η Αθήνα είναι δίπλα στην Μύκονο?Δηλαδή αυτό είναι λάθος της TNT και δεν μας έχει στην Ευρώπη κοτζάμ TNT?Λέω να τους στείλω ένα e-mail από περιέργεια..
Κι επιπλέον, ρε παιδιά τί είναι όλες αυτές οι χρεώσεις?Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει?
"...and why it is so expensive to send it to Greece because Greece is outside the EU..."
Οφείλω να ομολογήσω πως με αυτή την απάντηση έξυνα το κεφάλι μου για κανά μισάωρο.Όταν τους απάντησα πως είμαστε μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης και πως πρώτη φορά μου το λένε αυτό μου απαντήσανε:
"Dear Christos,
Yes I admit, but the carrier does so.
Perhaps it is the islands.
I must pay for Transport,return transport and customs service.
5-10 kg 31,20
Retourservice 17,50
customs service 5,00
Handeling fee 10,00"
Και σκέφτομαι τώρα εγώ, "islands"? Μήπως νομίζουνε πως η Αθήνα είναι δίπλα στην Μύκονο?Δηλαδή αυτό είναι λάθος της TNT και δεν μας έχει στην Ευρώπη κοτζάμ TNT?Λέω να τους στείλω ένα e-mail από περιέργεια..
Κι επιπλέον, ρε παιδιά τί είναι όλες αυτές οι χρεώσεις?Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει?