Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kdl-47w80a)

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (KDL-47W805A)

Καλησπερα παιδια!!μετα απο ενα χρονικο διαστημα το συγκεκριμενο μοντελο που αναγραφω στο τιτλο του θεματος μου ξαναεμφανισε στις 2 κατω γωνιες της οθονης ξανα σκιες.Παιρνω λοιπον ενα εξουσιοδοτημενο σερβις της σονυ για να ερθει τεχνικος και να την δει απο κοντα,ερχεται την επομενη ημερα βγαζει φωτογραφιες και φευγει.Την επομενη ημερα με ξανακαλανε απο το σερβις και μου αναφερουν οτι την δευτερα(σημερα δηλαδη)θα πρεπει να ξαναερθει ξανα ο τεχνικος για να κανει επανελεγχο.Για να μην σας τα πολυλογω μου ανοιγει το πισω μερος της τιβι και αρχιζει και βγαζει φωτογραφιες το κεντρικο κομματι της πλακετας και της τροφοδοσιας.Τον ρωταω για πιο λογο τραβας φωτογραφιες την πισω πλευρα?και μου αναφερει για να φαινεται οτι δεν εχει ανοιχτει απο καπιο τριτο χερι(φυσικα και εγω δεν θα ανοιγα απο μονος μου κατι που ειναι εντος εγγυησης)Η διαδικασια αυτη δεν κρατησε πανω απο 10 λεπτα και αποχωρησε(παρατηρηση στο πανω μερος της πισω πλευρας ειχε πιασει σκονη με αποτελεσμα να φωτογραφηθει και αυτο το κομματι απο τον τεχνικο)Πριν απο λιγο με πηρανε απο τον εξουσιοδοτημενο σερβις και μου αναφερανε οτι την τηλεοραση μου την βγαλανε εκτος εγγυησης λογο λεει καπνιλας:stupid:?????συγνωμη εγω δεν καπνιζω και επιπλεον στον χωρο που καθομαι ουδεποτε εχω αφησει καπιον να καπνισει(ειμαι και καργα αντικαπνιστης)Θα μου πεις αντε τωρα να τους πεισεις οτι δεν καπνιζεις?Οι πιο εμπειροι απο εδω μεσα τι θα μου συνιστουσαν να κανω απο εδω και στο εξης?μπορω να το κυνηγησω?να προβω σε καταγγελια προς τον συνηγορο του καταναλωτη?και οπου αλλου με καλυπτει ο νομος? η να μην κανω τιποτα?Παντως κακα τα ψεμματα παιδια!!η συγκεκριμενη εταιρια τα ιδια και χειροτερα κανει και στα κινητα(αρβατο)που με το ετσι θελω τα βγαζει εκτος εγγυησης λογο υγρασιας.Τελος θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο σκελος του νηματος μου!!αλλα αυτην την στιγμη ειμαι αγανακτισμενος και στεναχωρημενος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

2015-03-04%2019.54.58_zpstnylmsoy.jpg

Το ιδιο φαινομενο υπαρχει και στην αριστερη γωνια της τηλεορασης μου
Υ.Γ Επιπλεον μου κανει εντυπωση το γεγονος που περυσι σχεδον τον συγκεκριμενο μοντελο μου ειχε παρουσιασει το ιδιο προβλημα ξανα!!αλλα τοτε δεν μου ανεφεραν τιποτα για καπνιλες οι κυριοι της σονυ-bye-(μου ειχε γινει αντικατασταση ξανα με το ιδιο μοντελο,αλλα σαφως με κατωτατο πανελ και με πιο πολλα προβληματα ομοιομορφιας απο το προηγουμενο)
Υ.Γ2 Ηταν τιγκα στο clouding δηλαδη.

Last edited:
Re: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (KDL-47W805A)

Καλησπερα παιδια!!μετα απο ενα χρονικο διαστημα το συγκεκριμενο μοντελο που αναγραφω στο τιτλο του θεματος μου ξαναεμφανισε στις 2 κατω γωνιες της οθονης ξανα σκιες.Παιρνω λοιπον ενα εξουσιοδοτημενο σερβις της σονυ για να ερθει τεχνικος και να την δει απο κοντα,ερχεται την επομενη ημερα βγαζει φωτογραφιες και φευγει.Την επομενη ημερα με ξανακαλανε απο το σερβις και μου αναφερουν οτι την δευτερα(σημερα δηλαδη)θα πρεπει να ξαναερθει ξανα ο τεχνικος για να κανει επανελεγχο.Για να μην σας τα πολυλογω μου ανοιγει το πισω μερος της τιβι και αρχιζει και βγαζει φωτογραφιες το κεντρικο κομματι της πλακετας και της τροφοδοσιας.Τον ρωταω για πιο λογο τραβας φωτογραφιες την πισω πλευρα?και μου αναφερει για να φαινεται οτι δεν εχει ανοιχτει απο καπιο τριτο χερι(φυσικα και εγω δεν θα ανοιγα απο μονος μου κατι που ειναι εντος εγγυησης)Η διαδικασια αυτη δεν κρατησε πανω απο 10 λεπτα και αποχωρησε(παρατηρηση στο πανω μερος της πισω πλευρας ειχε πιασει σκονη με αποτελεσμα να φωτογραφηθει και αυτο το κομματι απο τον τεχνικο)Πριν απο λιγο με πηρανε απο τον εξουσιοδοτημενο σερβις και μου αναφερανε οτι την τηλεοραση μου την βγαλανε εκτος εγγυησης λογο λεει καπνιλας:stupid:?????συγνωμη εγω δεν καπνιζω και επιπλεον στον χωρο που καθομαι ουδεποτε εχω αφησει καπιον να καπνισει(ειμαι και καργα αντικαπνιστης)Θα μου πεις αντε τωρα να τους πεισεις οτι δεν καπνιζεις?Οι πιο εμπειροι απο εδω μεσα τι θα μου συνιστουσαν να κανω απο εδω και στο εξης?μπορω να το κυνηγησω?να προβω σε καταγγελια προς τον συνηγορο του καταναλωτη?και οπου αλλου με καλυπτει ο νομος? η να μην κανω τιποτα?Παντως κακα τα ψεμματα παιδια!!η συγκεκριμενη εταιρια τα ιδια και χειροτερα κανει και στα κινητα(αρβατο)που με το ετσι θελω τα βγαζει εκτος εγγυησης λογο υγρασιας.Τελος θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο σκελος του νηματος μου!!αλλα αυτην την στιγμη ειμαι αγανακτισμενος και στεναχωρημενος.

Υ.Γ Επιπλεον μου κανει εντυπωση το γεγονος που περυσι σχεδον τον συγκεκριμενο μοντελο μου ειχε παρουσιασει το ιδιο προβλημα ξανα!!αλλα τοτε δεν μου ανεφεραν τιποτα για καπνιλες οι κυριοι της σονυ-bye-(μου ειχε γινει αντικατασταση ξανα με το ιδιο μοντελο,αλλα σαφως με κατωτατο πανελ και με πιο πολλα προβληματα ομοιομορφιας απο το προηγουμενο)

στην εγγυηση γραφει οτι εαν καπνιζεις δεν ισχυει η εγγυηση???εαν δεν γραφει τοτε τριψε το στην μουρη τους...ακους εκει διαγνωση απο φωτογραφια....ο τεχνικος που εβγαλε τις φωτο δεν πηρε θεση???εαν ειναι δυνατον!!!!

Απάντηση: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (KDL-47W805A)

Εγώ δεν κατάλαβα, τεχνικό έστειλαν ή φωτογράφο?

Να παρεις ξανα στο service να μιλησεις με τον προισταμενο και να του εξηγησεις οτι δεν καπνιζεις αφου το ξεκαθαρισεις ζητα να ερθουν να παρουν την τηλεοραση να την ανοιξουν ωστε να διαπιστωσουν οτι δεν υπαρχει ιχνος νικοτινης .
Πριν παρουν την τηλεοραση καθαρισε την τηλεοραση .

Κλασσικές απατεωνιές.. Το κάνουν πολλές φορές και όσες και να πιάσει έιναι καθαρό κέρδος για αυτούς. θα τους πιέσεις, θα φωνάξεις, θα απειλήσεις με καταγγελίες στο συνήγορο του καταναλωτή και στο τέλος με αγωγή. κάποια στιγμή θα υποχωρήσουν απλά μην αργείς. Απο αύριο κιόλας να πας απο εκεί και να κάνεις φασαρία. Ασε που αυτοί άλλαξαν το panel και είναι υπεύθυνοι για την αντικατάσταση γιατί και αυτή έχει εγγύηση.

Δηλαδή εγώ που καπνίζω, δεν παίζει να έχω εγγύηση με τίποτα και σε τίποτα ε? Τι να πει κανείς? Φίλε μου κυνήγησέ τους αλύπητα, από αύριο κιόλας

Από πότε οι LCD είναι ευαίσθητες στον καπνό του τσιγάρου ρε παιδιά; Δεν καπνίζω και με ενοχλεί το τσιγάρο, αλλά τι άλλο θα ακούσω; :/

Και η τηλεδιάγνωση με φωτογραφίες είναι τραγική...

Welcome to Elladistan After Sales Services.

Καραγκιόζηδες ολκής.
( αν κάποιος είναι της εταιρίας και θιχτεί... να έρθει να μου το πεί από κοντά παρακαλώ ).

Πίεσέ τους, απείλησε με διαπομπόδηση σε πολλά γνωστά ελληνικά site και θα ξανασκεφτούνε καλά την ύπαρξη καπνού.
Μην λυγίσεις, δώσε τους να καταλάβουν ότι ή θα σε εξυπηρετήσουν, ή θα τους μπίπ οτι έχουν α-μπίπ.

Το κορυφαιο απο ολλα ειναι οτι επειδη ειδαν ενα ειδος επιφανειακης σκονης παρακαλω στο πισω μερος της τηλεορασης (αφου την ανοιξε ο τεχνικος) την βγαλανε εκτος εγγυησης.:bang:
Το χειροτερο απο ολλα ειναι οτι η συγκεκριμενη ποσοτηττα σκονης ηταν ακριβως πανω απο την πλακετα τροφοδοσιας(δεν ξερω κατα ποσο μπορει να μαζεψει καπνιλα απο το τροφοδοτικο σε αυτο το σημειο)Με το που με πηρανε τηλεφωνο τους ειπα οτι θα τους ξεμπροστιασω σε μεγαλο σαιτ του ελληνικου χωρου με πανω απο 5000 μελοι εγεγραμμενα(avclub) και οτι το πραγμα δεν θα το αφησω ετσι(μαλιστα ο αρμοδιος του τεχνικου σερβις μου ανεφερε οτι θα τους τα μεταφερει τα παραπονα μου)

Να παρεις ξανα στο service να μιλησεις με τον προισταμενο και να του εξηγησεις οτι δεν καπνιζεις αφου το ξεκαθαρισεις ζητα να ερθουν να παρουν την τηλεοραση να την ανοιξουν ωστε να διαπιστωσουν οτι δεν υπαρχει ιχνος νικοτινης .
Πριν παρουν την τηλεοραση καθαρισε την τηλεοραση .

Δυστυχως δεν μπορω να ανοιξω το πισω μερος της τηλεορασης(διοτι εκει βρηκαν την υποτιθεμενη καπνιλα τα τζιμανια της σονυ)για να την καθαρισω

Εγώ δεν κατάλαβα, τεχνικό έστειλαν ή φωτογράφο?

Ο τεχνικος φιλε μου δεν εκανε τιποτε αλλο απο το να μου λεει οτι δεν μπορω εγω να σας πω κατι πανω σε αυτο το θεμα!!!παρα το αρμοδιο τμημα(με λιγα λογια δεν πηρε καθολου θεση πανω σε αυτο που ειδε με τα ιδια του τα ματια)

Last edited:

Χωρίς καμία δόση ειρωνείας πάρε τηλέφωνο και ρώτα "πότε θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες" σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα

Με κάτι τέτοια μήπως βολευει να αγοράζουμε απο ευρωπαϊκά amazon; τουλάχιστον εκεί την κανείς πακέτο και τη στελνεις και αν διαγνωσουν πρόβλημα σου πληρώνουν και τα μεταφορικά.

Τηλεφωνησε στο σερβις, και πες τους οτι θα τους κανεις αγωγη επειδη ηρθε καποιος φωτογραφος απο το σερβις της σονυ και ξεβιδωσε την πλατη της τηλεορασης με αποτελεσμα να χασεις την εγγυηση. Στο καπακι, αρχισε να ουρλιαζες βριζοντας θεους και δαιμονες και πες τους οτι θα τους ξεφτιλισεις σε ολα τα τεχνολογικα φορουμ που υπαρχουν στην ελλαδα.

Κανε ολα τα παραπανω αφου εχεις πει ποιος εισαι.

Λοιπον πηρα τηλεφωνο μια κυρια ριζου απο τα κεντρικα της σονυ της ανεφερα ολλα τα παραπονα μου(μαλιστα εστειλα και email με επισυναψη της σκαναρισμενης αποδειξης μου)και κατεθεσα γραπτος ολλο το ιστορικο του προβληματος μου απο το τεχνικο ελεγχο μεχρι και την αποφαση του πορισματος που βγηκε.Οταν ανεφερα στην κυρια ριζου για πιο λογο μια καπνα που υπαρχει στην πισω πλατη της τηλεορασης,και ειναι ακριβως πανω απο το τροφοδοτικο(να σας αναφερω οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει μετρια πιοτητα κατασκευης, με λιγα λογια τα πλαστικα μερη της τιβι ειναι της πλακας)βγαινει εκτος προδιαγραφων εγγυησης?μου απανταει οτι και καλα στους ορους εγγυησης υπαρχουν σημεια που αναφερονται πανω σε αυτα.Εγω τις απαντω οτι δεν δεχομαι απο πλευρα τους τις υπερβολικες ρητρες εξαιρεσεων ωστε να μην προβουν σε αντικατασταση του ελατωματικου κομματιου,και οτι θα ασκησω το καθε μου δικαιωμα που μου προσαγει ο νομος.

Μετά από τα κινητά Sony που τα βγάζει η Arvato όλα με "υγρασία" τώρα θα έχουμε και τις τηλεοράσεις με "κάπνα".

Και σε ανώτερα.
Νεα μοδα και αυτη:blink:(στο τελος θα σου λενε μολις την κλεινεις να την κουκουλωνεις κιολας απο επανω ωστε να μην μπανει η καπνιλα της ατμοσφαιρας στο εσωτερικο της τηλεορασης:flipout:

Είναι απλά γελοίοι με όλη τη σημασία της λέξης. Αν επιμείνεις θα έχεις αποτέλεσμα. Ξεκίνησε με τη γενική γραμματεία καταναλωτή, όπου σε πρώτη φάση θα σε ενημερώσουν τηλεφωνικά για τα δικαιώματά σου και για το πως θα προβείς σε καταγγελία.

τι θα πει σκόνη ; όλες οι συσκευές πιάνουν κάποιο ποσοστό σκόνης εσωτερικά απλές δικαιολογίες μην το αφήσεις έτσι

εμείς που επισκευαζουμε φορητούς υπολογιστές θα τα είχαμε όλα εκτός εγγύησης με την σκόνη που μαζεύουν φυσικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο

Απάντηση: Re: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (KDL-47W805A)

καλησπέρα,

Πλάκα πλάκα οκ να εξυπηρετηθεί ο spartan ..... αλλά να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Το πρόβλημα περισσότερο δείχνει με ''βρωμιά'' στο εσωτερικό παρά με πρόβλημα στο lcd Panel.
ο φίλος πήρε νέα τηλεόραση πριν ένα χρόνο και παρουσιάστηκε και πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Το μοντελάκι αυτό της Sony δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα που να δικαιολογεί το 2/2 για τον Spartan................ και καλό είναι αν τους πιάσει και πάλι ''κότσους'' στην Sony να το προσέξει περισσότερο το θέμα.

Φιλικά
:grandpa:

Με πηρε τηλεφωνο πριν απο λιγο ο τεχνικος που εδωσε την εντολη ωστε να βγει εκτος εγγυησης η τηλεοραση μου.Μου ανεφερε λεπτομερος οτι πηρε αυτην την αποφαση διοτι αυτη η καπνια που υπαρχει στο πισω μερος της τιβι ειναι απο εξωτερικο παραγοντα(μαλιστα μου ανεφερε και καπιους ορους που ειναι καλλυμενοι σαν εταιρια(βροχη σκονη κτλ κτλ)του ανεφερα οτι την τηλεοραση δεν την εχω εξω στον δρομο αλλα μεσα στο σαλονι μου.Επισης μου ειπε οτι το συγκεκριμενο προβλημα μπορει να δημιουργηθηκε αν την ειχα κοντα σε μια μπαλκονοπορτα η κοντα σε μια μεγαλη λεωφορο.Δηλαδη απο εδω και στο εξης οσοι εχουν στην κατοχη τους τηλεορασεις sony να μην εισελθει καθολου στο εσωτερικο σκονη!! διοτι αυτοματος θα βγαινουν εκτος εγγυησης.Οταν του ανεφερα οτι θα προβω σε καταγγελιες και στο τελος σε αγωγη εις βαρους τους!!μου ανεφερε οτι αν θελετε καντε οτι θελετε!!η αποφαση για την τηλεοραση σας ειναι αυτη.