Μεταβαση απο 14" crt σε τηλεοραση....

kdgonida

Established Member
26 November 2007
135
Νικαια
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε σε λίγες μέρες μπάς και γελάσει κ λίγο το χειλάκι μας....
Για να μην μακρηγορώ το budget είναι πάνω κάτω στα 700 ευρώ η αποσταση θέασης σης στα 2,50 μ.
και η χρήση της 80% τηλεοπτικό(μεγάλος φαν αθλητικών μεταδόσεων) και 20% ταινίες. Μετά απο πολύ διαβασμα στο φόρουμ κατεληξα και ελπίζω σωστά
στην αγορά μιας plasma. Στα χρήματα που διαθέτω οι επιλογές είναι μετρημένα κουκιά νομίζω.....

Panasonic tx-p 42-50 u30
tx-p42st30
tx-p42g30
Lg50pv350

Το 3d δεν με καιει αλλα έβαλα κ την st αφου είναι μέσα στο budget μου κ έχω διαβασει καλα λογια , y not!
Το θέμα είναι οτι η 42u30 πχ αυτη τη στιγμή την βρίσκεις λίγο κάτω απο τα 400 ευρώ και οι αλλες απο 550 εως 700.
Με λίγα λόγια περα απο τις ιντσες , έχουν διαφορά στην ποιοτητα εικόνας για να πει καποιος ναι θα δόσω χ ευρώ παραπάνω αλλα θα βλέπω "αλλιώς" ?

Φίλε η U30 υπολείπεται αρκετά σε ποιότητα των S και G.
Απ'τη που διαθέτεις παραπάνω χρήματα μη τη κοιτάς καν.
Για μένα είσαι μεταξύ LG και ST30.
Ζυγίζεις τί μετράει πιο πολύ 3D ή μέγεθος και αποφασίζεις.
Αν έλεγες 80% ταινίες εννοείται πως πήγαινες για PV350.

'Εγώ πάλι μάλλον για την G30 θα πήγαινα. Είναι λίγο καλύτερη από την ST30 σε 2D.

To 3D έτσι και αλλιώς είναι μια απάτη του μάρκετινγκ.

Σαφώς η καλύτερη επιλογή είναι η G30 και θεωρώ πως η ποιότητα της εικόνας της δικαιολογεί τη χρηματική της διαφορά με την U30. Επίσης φαντάζομαι πως θα εκτιμήσεις την επιλογή του IFC στις G30 και ST30, εφόσον βλέπεις ως επί το πλείστον τηλεοπτικό (50 Hz σήμα δηλαδή).

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!!Μετά από τα παραπάνω τελικά λέω να κινηθώ ανάμεσα στην G30 και την pv350. Αυτό το 50 με εξιτάρει πολύ!!! αλλά η λογική λόγω ποιότητας λέει G30...Θα δείξει τι θα υπερτερήσει τελικά... Ποιότητα vs Ίντσες!

Η ποιοτητα ειναι κατι πολυ σχετικο, και συχνα θελει ειδικες συνθηκες για να την αντιληφθει κανεις. Οι ιντσες παλι οχι....

Ποιότητα θα πει και σωστό μέγεθος για την απόσταση θέασης και εκμετάλλευση της υψηλής ανάλυσης (1080p) κάτι που με τηλεόραση μικρής διαγωνίου είναι αδύνατο.

Στην περίπτωση σου θα έλεγα ότι το σωστό μέγεθος είναι 50" για HD και 42-46" για τηλεοπτικό.

Απάντηση: Re: Μεταβαση απο 14" crt σε τηλεοραση....

+1...με την 50αρα g30 απλα τα HD ειναι απολαυστικα...για τηλεοπτικα σηματα ειναι πολυ "μεγαλη"...

Χμμμμμ.....Άρα μαλλον με βλέπω για 42 γιατι οπως ειπα και πιο πάνω περισσοτερο digea θα παιζει. Εχω αρχισει ρε παιδια να ψηνομαι για 3d. Ειδα σημερα σε κατι led samsung και lg και μου αρεσε παρα πολυ μπορω να πω! Αρχιζω να κοιταω σοβαρα την 42st30 αλλα κ την 42lw4500 σε led λογο του οτι ακουω πως οι active 3d ειναι κουραστικες.Θα δειξει....

3D μία ταινία κάθε 15 μέρες και αν! τηλεοπτικό και αγώνες κάθε μέρα σχεδόν - μήν το σκέφτεσαι, αν δεν θές να στερηθείς και το 3D πάρε την st30, η lg και γενικά η led πολύ απλά θα σε χαλάσει, ακόμη κι αν δεν είχες πιο πρίν πλάσμα όπως εγώ για να συγκρίνεις - κάποια μέρα θα δείς σε κάνα κολλητό την πλάσμα με την ωραία της κίνηση και χωρίς μπαμπάκια περιμετρικά της οθόνης και θα ξενερώσεις 'αγρια!

Η pz550 ξεφευγει πολυ ρε γαμωτο σε τιμη.βαλε οτι θελω και κανα 140 ευρώ για bd 3d player παμε στο χιλιαρικο και νομιζω ειναι κ active 3d αυτη οποτε και κανα 100 στην ξεφτιλα για ενα ζευγαρι γυαλια.....αστα. Tην Samsung την ειδα κ εγω αλλα μονο σε αυτο το μαγαζι. Παλιο μοντέλο ειναι και δεν υπαρχει πουθενα αλλού?

Φιλε samniotis προς τα εκεί με βλέπω. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το σχολιο του φιλου πιο πανω οτι 3d σε 42" δεν λέει και το οτι ακουω πως οι active σε κουραζουν πολύ....δλδ μια ταινια 2 ώρες δεν μπορεις να τη δεις μονομιας? Βλέπω εχεις την 47lw4500, δεν είσαι ευχαριστημένος???

απλα μακρια απο την lw4500 θα θες την πεταξεις. Εγω εκανα το λαθος και την πρωτεινα σε ενα φιλο οταν ειχε πρωτο βγει και πραγματικα τον πηρα στο λαιμο μου..... εγω αγορασα 46st30 και πριν απο λιγες μερες ηρθε σπιτι μου το παιδι μονο που δεν με εβρισε..... Μετα πηγα και ξαναειδα εγω την lw4500 μηπως και την φτιαξουμε λιγο απο τις ρυθμισεις αλλα τι να μαζεψεις τα αμαζευτα, η οικονα της ειναι χαλια. κριμα

Re: Απάντηση: Μεταβαση απο 14" crt σε τηλεοραση....

3D μία ταινία κάθε 15 μέρες και αν! τηλεοπτικό και αγώνες κάθε μέρα σχεδόν - μήν το σκέφτεσαι,

Που ρε παιδια ολα αυτα?