Μεταβαση απο 14" crt σε τηλεοραση....

H διαφορά στην αντίθεση μεταξύ PV350 και G30, είτε σε φωτεινό, είτε σε σκοτεινό περιβάλλον, είναι εμφανής και στον πλέον αδαή...

Δλδ τσιμπάω την lg γλυτώνω 350 ευρώ ,βλέπω digea αξιοπρεπέστατα κ παίρνω κ ένα καλό home cimema και ευχαριστιέμαι διπλά

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον κ τις συμβουλές σας. Τελικά θα κινηθώ για την "value for money" λύση lg 50pv350.
(και ο Θεός βοηθός :confused1:)

Συνονόματε το έχω διαβάσει ήδη 3 φορές :p Εκτός του ότι το είπα χαριτολογώντας , να σου πώ την αλήθεια δεν μπορείς να βγάλεις πολλά πολλά συμπεράσματα αφού οι μισοί ήταν ευχαριστημένοι κ οι άλλοι μισοί όχι κ τόσο. Άσε που μεγάλο κομμάτι έχει αφιερωθεί σε ένα πρόβλημα που είχαν 2 παιδιά κ την εξυπηρέτηση που είχαν από το service. Θέλω να πιστεύω πως με την αγορά της θα κάνω τη δουλειά μου και δεν θα έχω σπαταλήσει κ "πολλά" χρήματα, και βάζω το πολλά σε εισαγωγικά γιατί άλλοι μπορεί να τα θεωρούν ψίχουλα για αγορά τηλεόρασης

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές στα νήματα κατόχων δεν υπάρχουν αρκετά σχόλια και εντυπώσεις.
Πάντως βλέπεις πως προτείνεται και από μέλη με πολλές γνώσεις.

Είμαι παλαβός...Έκλεισα τελικά την 46g30 στα 699 από Public!!! Σε 4 με 7 ημέρες έχει παραλαβή μου είπαν αν υπάρχει διαθέσιμο κομμάτι. Ίδωμεν....

Θα έκανα και εγώ την ίδια επιλογή αν είχα την ευκαιρία... Με γεια πάντως! :smile:

Re: Απάντηση: Μεταβαση απο 14" crt σε τηλεοραση....

Μεγειά και από εμένα. Ελπίζω να είδες πως στα ίδια λεφτά έχουν και την 50ST30. Ενημερωτικά.

Το είδα αλλα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 3d και στο 2d ολοι λένε απο οσα διαβασα τοσες μέρες οτι η g30 είναι κορυφή. Ελπίζω να πρόλαβα και να παραλάβω!!!

:motz: Tελικά πήρα τα @@ μου....Με πήραν τηλεφωνο απο public το μεσημερι κ μου είπαν πως η τηλεόραση έχει εξαντληθεί:twoguns::twoguns::twoguns:Ξενερα μεγιστη....:( Τελικά με βλεπω με την Lg....Δεν μαμιεται στα 540 που έχει τωρα καλα πιστευω είναι...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, πώς γίνεται να παραγγέλνεις TV και να σου λένε δεν υπάρχει ή έχει εξαντληθεί?
Από ποιόν? Υποτίθεται την έχεις καπακώσει.
Η παραγγελία τί νόημα έχει τότε?

πιο καλα την samsung 51D530.

Καλύτερη λες? Την έχω δει και εγω αλλα δεν έχω δει εντυπώσεις απο καποιον , και δεν την βρισκω και στο site της samsung.Ουτε καν στο αμερικανικο...Σαν εταιρεια μου κανει πιο πολυ απο την lg αλλα δεν υπαρχει πουθενα review για να ξερω τι κουμασι ειναι....

Καλύτερη λες? Την έχω δει και εγω αλλα δεν έχω δει εντυπώσεις απο καποιον , και δεν την βρισκω και στο site της samsung.Ουτε καν στο αμερικανικο...Σαν εταιρεια μου κανει πιο πολυ απο την lg αλλα δεν υπαρχει πουθενα review για να ξερω τι κουμασι ειναι....

το πανελ είναι ιδιο με αυτο της 51d6900 που είναι σούπερ. δεν εχει το 3δ, τα φιλτρα και καποιες ευκολίες της. κατα τη γνωμη μου πολυ ανωτερη απο την pv350

το πανελ είναι ιδιο με αυτο της 51d6900 που είναι σούπερ. δεν εχει το 3δ, τα φιλτρα και καποιες ευκολίες της. κατα τη γνωμη μου πολυ ανωτερη απο την pv350

Περαν του 3d ποια θεωρείς οτι έχει καλυτερη εικόνα η 550 ή η 530?

Ειπα να σταματησω να ταλαιπορώ τον εαυτο μου, να βγαλω τα καβουρια απο την τσεπη και να μου κανω ενα καλο δώρο για τις γιορτές!Δεν γα....εται και η κριση τους, τεταρτη παραλαμβανω 50g30!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλές γιορτες να έχουμε παιδιά!Εντυπώσεις και προβληματισμοι απο πέμπτη λοιπόν ;))

έτσι γίνεται πάντα. και όσοι τα κρατάμε συνήθως μέσα στην τσέπη το μετανιώνουμε. έτσι κάνω και εγώ με ένα mplayer που θέλω να αγοράσω. θα το κάνω ντάλα καταντάλα χριστούγεννα για να πάρω αυτό που θέλω. υπό άλλες συνθήκες θα έπαιρνα κάτι με λιγότερα χρήματα. δε μαμιέται ας πάει λίγο στην άκρη το vfm αν και η g30 έχει πολύ καλό.

περιτό να πώ πως μιλάμε για άλλη κλάση σε σχέση και με lg και με samsung. πολύ καλύτερη εικόνα έστω και αν σου στοίχησε παραπάνω.

με το καλό

ρίξε μια ματιά εδώ και για τα περαιτέρω

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/77575-Panasonic-Plasma-G30-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια