Δεν εχω ιδεα. Εγω το προτιμω ετσι.εν`τω μεταξυ,καποιες φορες χτυπαει χαμηλα και απ`οτι καταλαβα μαλλον το κανει οταν εισαι κοντα,ή το εχεις στα χερια σου.
αυτο απενεργοποιειται?
Πας ρυθμίσεις. Face Id και κωδικός και απενεργοποιεις τις Δυνατότητες προσοχής.εν`τω μεταξυ,καποιες φορες χτυπαει χαμηλα και απ`οτι καταλαβα μαλλον το κανει οταν εισαι κοντα,ή το εχεις στα χερια σου.
αυτο απενεργοποιειται?
μπραβο ρε συ.Πας ρυθμίσεις. Face Id και κωδικός και απενεργοποιεις τις Δυνατότητες προσοχής.
Ένταση έχει μία κοινή, είτε λειτουργεί με ήχο, είτε χωρίς.ξεχωριστα ρυθμιση εντασης για μηνυματα υπαρχει,ή παει μαζι με τον ηχο κλησης?
Μόνο την πρώτη φορά, μετά δουλευει με το power button και το face idμετα το Update στο 16,καθε φορα που θελω να κατεβασω εφαρμογη μεσω applestore,
δεν θελει 2 κλικ στο button αλλα μου ζηταει να γραψω το password του appleid.
τι αλλαξε...?
το εκανε σε ολες τις εφαρμογες που κατεβασα(4-5 τουλαχιστον).Μόνο την πρώτη φορά, μετά δουλευει με το power button και το face id
αρα το αφηνω να γεμιζει μεχρι το 100%?θα ενεργοποιησει το smart charging μονο του οταν δει τις συνηθειες σου και θα σου εμφανισει μνμ
αρα το αφηνω να γεμιζει μεχρι το 100%?
το 13 pro 128Gb.
ευχαριστω πολυ!!Μεγεια! Έφυγα από Android πριν 1.5 χρόνο και δεν έχω κοιτάξει πίσω ούτε στιγμή. Πιστεύω δεν θα σου λείψει τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.