Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Θέλω να πάρω κάτι πραγματάκια από Dx και αλλού, αλλά δεν έχω ψωνίσει από εκτός Ευρώπης, τι πρέπει να υπαγορεύσω στο πωλητή για να μην έχω παρατράγουδα?

Ευχαριστώ

Αν το κόστος που θα αναγράφει δεν περνά τα $60-$90, δεν θα έχεις κάποιο θέμα...
Απ' την άλλη, μετράει το μέγεθος και το βάρος (ειδικά αν είναι > 2Kgr)

Τα δεματάκια του DX έχουν "συντηρητική" εμφάνιση (κίτρινος φάκελος, κλπ) δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα!

για να ρωτησω και εγω κατι...οσοι παραλαβατε τον Armytek με DHL πως ηρθε σε σας... με το ελληνικο ταχυδρομια ή με συνεργαζομενη εταιρια Κουριερ?

Καλή ερώτηση, γιατί είναι στους υποψήφιους προς αγορά! Αν δε κάνω λάθος μονο paypal δεχεται? Δεν είναι φυσικό κατάστημα?

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

για να ρωτησω και εγω κατι...οσοι παραλαβατε τον Armytek με DHL πως ηρθε σε σας... με το ελληνικο ταχυδρομια ή με συνεργαζομενη εταιρια Κουριερ?

Με την DHL Ελλάδας (και το tracking, είναι μεταφρασμένο και στα Ελληνικά)

Πληρωμή με Paypal - οδηγιές στα πρώτα post αυτού του thread (οχι δεν έχουν φυσικό κατάστημα)

Παραγγελία και από ΕΔΩ

παιδια δεν ρωτουσα ειδικα για τον φακο...απλα θελω να καλω αλλη αγορα απο γερμανια.....καποτε ηξερα οτι απλα τα παρεδιδαν στα ΕΛΤΑ....τωρα εχει στην επαρχια η DHL υποκαταστηματα?

Ανάλογα αν είναι express ή όχι!Αν είναι express θα έρχεται η dhl ή κάποια συνεργαζόμενη κούριερ, η ACS. Αν δεν είναι express το αναλαμβάνουν τα ελτα.

Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία (DHL Γερμανιας)

παιδια δεν ρωτουσα ειδικα για τον φακο...απλα θελω να καλω αλλη αγορα απο γερμανια.....καποτε ηξερα οτι απλα τα παρεδιδαν στα ΕΛΤΑ....τωρα εχει στην επαρχια η DHL υποκαταστηματα?

Τα δέματα από Γερμανία (www.deutschepost.de) δεν ειναι DHL (με την έννοια του Courier....), με τα ΕΛΤΑ θα σου παραδώσουν στην Ελλάδα!!!

γιατι εχω την εντυπωση οτι τα deutschepost εχουν αγορασει την DHL?

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

εχω την εντυπωση οτι τα deutschepost εχουν αγορασει την DHL?

Ετσι είναι, εδώ και 10 χρόνια
http://en.wikipedia.org/wiki/DHL_Express

Πάντως, δεματάκι από Γερμανια, με Deutsche Post, έρχεται σε σένα με ΕΛΤΑ ΕΚΤΟΣ αν είναι χαρακτηρισμένο ως EXPRESS

Περιμενω δεμα απο usa δηλωμενης αξιας 199,90$ εκτος τα μεταφορικα με usps,τι λετε θα την πατησω?

δεν εχει σημασια το μεγεθος. Εχει σημασια αν εγραψαν εξω απο το δεμα την αξια του.

Τοτε ναι την πατησες. Εγω οταν παραγγελνω απο Αμερικη τους λεω να αναγραφουν την λεξη GIFT εξω απο το πακετο και να το στελνουν με USPS.

Το δεμα θα ειναι σε βαρος 600-700γραμ και σε μεγεθος περιπου 25 επι 25 εκατοστα.Δεν εχει φακο μεσα.

τα πακετα απο usps ειναι λοττο αν θα στα περασουν τελωνειο.

Αν το εχει δηλωσει εκτος πακετου πιθανον να στο ανοιξουν.

Μου εχουν περασει απο το τελωνειο πακετα αξιας 900$ και 450$ χωρις να πεταρισουν βλεφαριδα.

Και μετα τους το πηγα πισω στο αεροδρομιο στο τελωνειο για να το περασουν για να το γραψω στα παγια μου .

Φοβερες υπηρεσιες :D

Οταν λες να το εχει δηλωσει εκτος πακετου τι εννοεις?Να γραφει την τιμη απο εξω στο δεμα?