Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Xωρίς να ξέρω τι έχεις γράψεις για περιγραφή, αξία& περιεχόμενο και τι θα γίνει πάω στοίχημα από τώρα ότι θα πληρώσεις 3 ευρώ...

Παιδες το δεμα εφυγε απο Αμερικη στις 7 Ιουνιου και ακομη να εμφανιστει στο track and trace των ελτα.Ειναι λογικη η καθυστερηση η να αρχισω να την ψαχνω?

Δεν είμαι σίγουρος οτι το USPS Priority Mail International θα "καταχωρηθει" στο Ελληνικό σύστημα, μπορεί να σου έρθει "απλό"...

και εγω περιμενω δεμα εδω και 3 βδομαδες...καλοκαιρι παιδια!

νεο ρεκορ!

shiningbeam - ellada 18 μερες !!!!!!!!!!!!!

αρε βραδυδρομεια σας επιασαν οι ζιεστες

ποπο ελεος, πολύς χρόνος, πήγαινε στο ταχυδρομείο που παραλαμβάνεις τα δέματα μέχρι 2 κιλών και δες το κατάλογο των ασυνόδευτων δεμάτων μπας και το εντοπίσεις!

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Εγω περιμενω απο τις 28/6 το φακουδακι μου απο το 4sevens...
Την αλλη εβδομαδα θα στειλω mail... damn...

και γω, από τις 27/6 (USA), κάτι πολυ-εργαλεία Leatherman & Gerber...

Τυχαίο είναι ??? - καθυστερηση ή "λοξοδρόμηση"...?

Παει πολύς καιρός που έχει να μου συμβεί κάτι τέτοιο...

Re: Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

ποπο ελεος, πολύς χρόνος, πήγαινε στο ταχυδρομείο που παραλαμβάνεις τα δέματα μέχρι 2 κιλών και δες το κατάλογο των ασυνόδευτων δεμάτων μπας και το εντοπίσεις!

Θα το δοκιμασω και αυτο, αν και πρωι μου ειναι λιγο δυσκολο...

και γω, από τις 27/6 (USA), κάτι πολυ-εργαλεία Leatherman & Gerber...

Τυχαίο είναι ??? - καθυστερηση ή "λοξοδρόμηση"...?

Παει πολύς καιρός που έχει να μου συμβεί κάτι τέτοιο...

Και εμενα ρε γμτ, και λογω διαφορων κατασκευων που κανω παραλαμβανω υλικα απο παντου, Καναδα, Γερμανια, Κινα...

Ας ελπισουμε οτι θα ερθυν μεσα στον Αυγουστο... τι να το κανω το refund, αν υπαξει, εγω το φακο θελω.

Mια ερωτηση βρε παιδες.Θελω να φερω απο e-bay ενα κυαλι νυχτερινης ορασης αξιας 280us με UPSS.Θα το τσιμπισουν στο τελωνειο?Τι λετε?Αν ναι ποσο λετε να παει το μαλλι?:afro:

οσο θελουν, μπορει και να παει πανω απο την αξια του.

Εγω για 30 δολλαρια, μου ειχαν ζητησει 120 ευρω. Φυσικα εστειλα αμεσως email στον αποστολεα να συνεννοηθει με το τελωνειο και να πανε ολα πισω. Ετσι θελουν για να καταλαβουν οι εταιριες εδω στην Ελλαδα οτι δεν ειμαστε κοροιδα.

Γενικα μακρυα απο FEDEX. οτι εχει να κανει με δαυτους περναει τελωνειο. Ουστ.

Mια ερωτηση βρε παιδες.Θελω να φερω απο e-bay ενα κυαλι νυχτερινης ορασης αξιας 280us με UPSS.Θα το τσιμπισουν στο τελωνειο?Τι λετε?Αν ναι ποσο λετε να παει το μαλλι?:afro:

Μπα, κανά 3ευρω βλέπω να πληρώνεις...
(εκτός θέματος:Καλά είναι τα κυάλια? ξέρεις από δαυτά?)

Γιωργο αυτα λεω να παρω.

προσοχη η ΑΤΝ δεν εχει καλη φημη... κανει φθηνοδουελια κια στην πορεια οσοι αμερικανοι σκοπευτες που ξερω καιε χουβν παρει το μετανιωνουν