Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Είπαμε, οι ταχυδρομικές εταιρίες από Κίνα, είναι ΧΑΛΙΑ αυτήν την περίοδο...
Ακουστικά XIAOMI, παραγγελία 22/8 (Aliexpress), shipped 24/8, αφιξη και παραλαβή στην Λάρισα, 29/10 (65 μέρες)
RB800144341CN

Ευτυχώς, αίσιο τέλος!

Άντε τώρα να μην δουλεύει κάτι και να πρεπει να το στείλεις πίσω και μετά να στο ξαναστείλουν.
Παραγγελία το καλοκαίρι, τελική παραλαβή το Πάσχα.
Το πρόβλημα με τις μπαταρίες υπάρχει και σε fastech και nkon;

Ευτυχώς που καβάτζαρα μπαταρίες για τα επόμενα 3-4 χρόνια, μετά βλέπουμε.

Η nkon ειναι στην ολλανδια, οποτε λογικα οχι.
Αν και το uk πλεον μου αργει σχετικα.
Το προβλημα με τους κινεζους αν δεν κανουν κατι δραστικο, δυσκολα θα λυθει.
Απο δω και μετα οι ογκοι αυξανονται κατακορυφα λογω χριστουγεννων, αν ειχαν μια φορα προβλημα ε τωρα θα εχουν δεκα...

Σημερα μου ηρθαν τα εξης πακετα

ebay παραγγελια απο 20/8 (ο πωλητης μου πιστωσε εδω και μερες το paypal με ολο το ποσο γιατι η παραδοση ειχε αργησει πολυ, αλλα τωρα που ελαβα το πακετο θα τον πληρωσω παλι) -πως??
Dx.com παραγγελια απο 9/9 (τους ειχα στειλει μηνυμα οτι το συγκεκριμενο πακετο εχει αργησει πολυ και οτι εχω ηδη παραλαβει νεωτερες παραγγελιες απο το DX. Μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομα)

FastTech παραγγελια απο 7/10 (κανονικος χρονος αναμονης)

Αγόρασε ένα ίδιο και στείλτου μήνημα να μην το στείλει και οτι το έκανες για να πάρει τα λεφτά του.

Καλη ιδεα αλλα θα ηθελα να το γνωριζει και το ebay/paypal.

Αν δεν γνωριζει κανεις τον τροπο, αν υπαρχει ορθοδοξος τροπος, θα στειλω email στο paypal/ebay και θα ενημερωσω.
Διοτι αφου εχει κλεισει ενα case (δηλαδη εχεις παρει τα λεφτα σου πισω) δεν βλεπω τροπο να ξαναανοιξει.

Το θεμα ειναι επικαιρο αυτη την εποχη που λογω καθυστερησεων απο Κινα οι αγοραστες απαιτουν (λογικα) τα χρηματα τους πισω, αλλα η παραγγελια ενδεχομενως να ερθει αφου εχουν παρει τα χρηματα τους πισω.

Δεν χρειαζεται να το ξαναγορασεις.
Μπαινεις στο paypal, και στελνεις το ποσο στο email του που ειχαν σταλει τα λεφτα κατα την αρχικη αγορα.
Βαζεις αιτιολογια goods και στις σημειωσεις γραφεις οτι αφορα προηγουμενο refund για προιον που ηρθε...
Και ετσι το ξερει και το paypal (και κατ επεκταση και το ebay)

Άντε τώρα να μην δουλεύει κάτι και να πρεπει να το στείλεις πίσω και μετά να στο ξαναστείλουν.
Παραγγελία το καλοκαίρι, τελική παραλαβή το Πάσχα.
Το πρόβλημα με τις μπαταρίες υπάρχει και σε fastech και nkon;

Ευτυχώς που καβάτζαρα μπαταρίες για τα επόμενα 3-4 χρόνια, μετά βλέπουμε.

Απο nkon δεν υπαρχει προβλημα.
Αντιθετως,μια τετραδα ενελουπ ΧΧ για μενα πριν καμμια 10ρια μερες και τον (κλωνο του c9000) Memorex Pro1 Genioux + 32 ενελουπ 2000 που παραγγειλε ενας φιλος μου τα παραλαβαμε σε χρονο ρεκορ θα ελεγα.
[h=1][/h]

δεματακι απο FastTach με δυο 16340 μεσα
αποστολη 7/10
χαμενο στο singapore post μεχρι 18/10
και μετα
Receive Item At Office Of Exchange 30-10-2013 05:59 IPS
Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-10-2013 09:34 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

παραλαβη σημερα

δεματακι απο FastTach με δυο 16340 μεσα
αποστολη 7/10
χαμενο στο singapore post μεχρι 18/10
και μετα
Receive Item At Office Of Exchange 30-10-2013 05:59 IPS
Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-10-2013 09:34 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

παραλαβη σημερα
Καλο νεο. Κατι ελεγε η fasttech για χρηση αλλου δρομολογιου. Εν πασει περιπτωσει σημασια εχει οτι ερχονται παραγγελιες με μπαταριες λιθιου.
Ελπιζω να μην ειναι εξαιρεση, δηλαδη να περασε στη ζουλα τον ελεγχο στα customs εκει.

το δευτερο νομιζω....

απο την αλλη το lightmalls προσφερει μια οπτιον αποστολης για μπαταριες αλλα δεν ξερω αν δουλευει

Οπότε έχουμε τα εξής για παραγγελία π.χ αυτών των Panasonic...

Snap2013-11-14at184319_zpsf0ff898d.jpg

όπου το "EXPRESS SHIPPING ONLY" σημαίνει το εξής :

Snap2013-11-14at184344_zpseac2a9b1.jpg

και μεταφράζεται ως εξής σε κόστος μεταφορικών :

Snap2013-11-14at184027_zps125c7463.jpg

Πως είπατε ?!?!?!? :bang:

Και παλι ισως να ερχεται φτηνοτερα απο το να αγορασεις καλη (επωνυμη) μπαταρια απο ευρωπη...

Ποσο κανουν 2 μπαταριες 3000μαω+ απο ΝΚΟΝ με τα μεταφορικα?

Και παλι ισως να ερχεται φτηνοτερα απο το να αγορασεις καλη (επωνυμη) μπαταρια απο ευρωπη...

Ποσο κανουν 2 μπαταριες 3000μαω+ απο ΝΚΟΝ με τα μεταφορικα?

Δυστυχώς δεν βλέπω ποικιλία στην ΝΚΟΝ... Έχεις να προτείνεις κάποια ?

Aπο τις φτηνοτερες καλες protected, 2600μαω, http://eu.nkon.nl/enerpower-18650-2600.html

28,5 ευρω με τα μεταφορικα. Ιδια τιμη τις Panasonic 3100mah απο την FastTech με τα ακριβα μεταφορικα!! (Μιλαμε για 2 τεμαχια)

Αν πας σε μπαταριες ανω των 3000μαω απο ΝΚΟΝ, το κοστος εκτοξευεται.

Αρα ισως ακομα και με τα ακριβα μεταφορικα, να συμφερει απο Κινα.

Εριξα μια ματια στην Ελλαδα αλλα ξενερωσα γιατι ειδα μπαταριες 18650 τυπου ultrafire με 4000+ μαω (!!!!!!!) etc στα 10 ευρω το κομματι...

Καλά που πρόλαβα και καβάτζαρα πανασονικ 3400 μαω, έχω μια τετράδα να αλλάζω, οι οποίες κάνουν τον κύκλο τους κάθε 2-3 μήνες (τότε ξαναμπαίνει η πρώτη στον φακό) και άλλες 2 backup οι οποίες απλά συντηρούνται φορτισμένες κάθε 6 μήνες, δεν έχουν δουλέψει καθόλου. Πιστεύω για μια 5ετία θα είμαι κομπλέ.

Και δεν υπολογίζω άλλη μια τετράδα trustfire 3000μαω οι οποίες απλά υπάρχουν και συντηρούνται.

Last edited:
τι 5ετια οταν οι μπαταριες λιθιου εχουν ζωη σχεδον 3 χρονια, δουλεψουν-δεν δουλεψουν?

Έστω 3 χρόνια. Έχω άλλα 2 χρόνια μπροστά που δεν θα χρειαστώ μπαταρίες λοιπόν. Μετά βλέπουμε.
Ένας ακόμη λόγος για να έχουμε μόνο ΑΑΑ φακούς.