Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Πήρα 2 refund απο 2 παραγγελιες με μπαταριες λιθιου απο φαστ και έχω ανοίξει δυο ντισπουτ παλι στο φαστ επειδή χάθηκαν-δεν ήρθαν 2 δεματάκια με λιθιου.
Μετά έχω παραγγείλει απο διαφορα σημεία μπαταριες με swiss post αλλά τίποτα - ησυχία. Όλα τα track number δεν "λειτουργούν" στο σύστημα :(

Εγώ απορώ για την απαγόρευση για ο,τι έχει υγρό. Ήθελα κάτι πυξίδες να παραγγείλω... Καλά όταν πάω στο κατάστημα εδώ να αγοράσω πυξίδες... αυτοί πώς τις παραλαμβάνουν; Με το καράβι;

Μπορεις να παραλαβεις οτιδηποτε αν πληρωσεις εξτρα για επικινδυνα εμπορευματα μια ταχυμεταφορικη.
Οι μαγαζατορες ετισ και αλλιως θα εχουν τελωνειο και το εξτρα κοστος θα το μεταφερουν στον αγοραστη.
Αλλα εμεις μονο για τελωνεια δεν ειμαστε ειδικα με την σχεση κοστους διεκπεραιωσης/αξιας αντικειμενου

Tελικά οι μπαταρίες απο εδω http://www.ebay.com/itm/261231243042?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ήρθαν
Με singapore post μου έστειλε και δεν αργησαν και τόσο, 20 μερες έκαναν. Η πλακα ειναι ότι δε μου ειχε δώσε tracking number και όταν ειδα το χαρτάκι που αφησε ο ταχυδρόμος δεν ήξερα τι ήταν. Ολα καλα και με πλαστική θήκη. Να συμπληρώσω ότι ήρθαν πλήρως ξεφώρτιστες

Δεν ειναι ξεφορτιστες, εχει ενεργοποιηθει το κυκλωμα προστασιας.

Ναι ε? Οσες ειχα παραλάβει μεχρι τώρα αναβαν φακούς γι'αυτο το υπέθεσα. Με το πολύμετρο δεν τις μέτρησα καθώς δεν το ειχα μαζί μου. Λογικά θα το δω και απο το χρόνο που θα κάνουν να φορτίσουν σωστα?

Ωραία !! Έχω παραγγείλει και εγώ από τον ίδιο πωλητή μια 4άδα Panasonic από τις 12/11ου και περιμένω...
Μετά την παραγγελία (!!) του έστειλα ένα μήνυμα (αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αποστολής ) αλλά δεν πήρα απάντηση... θα πνίγονται στην δουλειά φαίνεται :)

Ναι ε? Οσες ειχα παραλάβει μεχρι τώρα αναβαν φακούς γι'αυτο το υπέθεσα. Με το πολύμετρο δεν τις μέτρησα καθώς δεν το ειχα μαζί μου. Λογικά θα το δω και απο το χρόνο που θα κάνουν να φορτίσουν σωστα?

Σωστα. Θα παρουν παραπανω χρονο να φορτισουν.

Μολις μου ήρθε mail απο fasttech οτι μου έκαναν refund μια παραγγελία με δικαιολογία Duplicate order . Στο site μου γράφει Returned .(τι να ισχύει άραγε) Το ωραίο είναι οτι ήταν μόνο ένας φακός χωρίς μπαταρίες. Τέτοια ατυχία πια; Τώρα τι γίνεται; Πρέπει να ξαναρίξω την παραγγελία;

το ιδιο και σε μενα

ειχε tracking number απο Ηκ το οποιο δεν λειτουργει εδω και καιρο

Απ'οτι είδα σε ξένα forum και άλλοι αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα από fasttech χωρίς να έχουν παραγγειλει μπαταρίες. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με άλλες δυο παραγγελίες που περιμένω και μου φαίνεται πως δεν πρόκειται να τους προτιμήσω ξανά.

το ιδιο και σε μενα

ειχε tracking number απο Ηκ το οποιο δεν λειτουργει εδω και καιρο

απαντηση

As you may have noticed that there was no tracking information available for your package during the past few weeks. This was caused due to the current strict inspection of the aviation security.

Your package had been returned to us. Considering the risk of being returned/delayed again, we are compelled to make a final refund for your order.

You can place a new order after the refund if you still like to get the products. We have Singapore Post and China Post available which would be better than HongKong Post since HongKong Post is under a bad situation. Sorry for not being able to arrange the re-shipment for the orders, because there were too many orders being affected. Your understanding would be highly appreciated.

We apologize for the delay and any inconveniences.

οποτε παραγγελια ξανα με Singapore Post

Καλησπέρα παίδες,

δεν ξέρω αν είναι το καταλληλότερο μέρος, αλλά θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας.
Θέλω να παραγγείλω τον EagleTac D25C ti xm-l2, έχω δει το NKON, έχει παραγγείλει κανείς να μας πει? (δυστυχώς με την αναζήτηση του φόρουμ δεν βρήκα αποτελέσματα.)
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο κατάστημα; (Θα ήταν επιθυμητό να παραγγέλλω και κάποιες μπαταρίες, αλλά όχι απαραίτητο)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το κατάστημα ΝΚΟΝ είναι δοκιμασμένο ΘΕΤΙΚΑ από τους περισσότερους (Ολλανδία)
Εχει τιμές καλές για ευρωπαικά δεδομένα, οπότε προχώρα αφοβα (και σε μπαταριες - ειδικά σε eneloop!)

Re: Απάντηση: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Ενδιαφέρομαι για RCR123 μπαταρίες....
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.