Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Δεν εχει γινει ακομα ο εκτελωνισμος....
Μπορεις να πας να τον κανεις μονος σου, και να γλυτωσεις την αμοιβη. (θα πληρωσεις την εκδοση διατακτικης ή καπως ετσι, γυρω στα 15 ευρω) 2 ωρες απο γραφειο σε γραφειο φπα και δασμους..
Επιστροφη γινεται μονο αν δεχτει ο αποστολεας να προκαταβαλει τα μεταφορικα επιστροφης. Εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτε.
Αν αρνηθεις τον εκτελωνισμο, ο φακος θα "απαλλοτριωθει" αλλα δεν μπορεις να ζητησεις επιστροφη χρηματων απο το paypal γιατι θα υπαρχει η δικη σου αρνηση εκτελωνισμου, εκτός άν μπορεις να αποδείξεις εγγραφως οτι ζήτησες ρητά να χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένος μεταφορέας και αυτό αγνοήθηκε.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
1.Δεν αφησα κανεναν να μου τα εκτελωνησει
Με πηρε τηλεφωνο καποια Katerina Georgopoulou
Μου ειχε στειλει και μειλ
17 Ιουν (Πριν από 1 ημέρα)
και μου στειλε το παρακατω μυνημα
====================================================
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο 2103538006, προκειμένου
να σας ενημερώσω για άφιξη δέματος σας από Αμερική, με αριθμό αποστολής 770234742612.
Ευχαριστώ
Κατερίνα Γεωργοπούλου
Στο τηλεφωνο μου ειπε οτι εχει μπλοκαριστει το δεμα μου στο τελωνειο
της εξηγησα τι εχω μεσα
και μου ειπε οτι θα μου εστελνε μειλ
μολις τους επαιρνε τηλεφωνο και μαθαινε περισσοτερα
====================================================
Η συγκεκριμενη απο οτι ειδα ειναι απο:
Orbit Couriers S.A. Licensee of Federal Express Corporation
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
ΚΤΙΡΙΟ 23 (OLYMPIC HANDLING)
19004 ΣΠΑΤΑ
---------------------------------------------------------------------------------
Και πριν λιγο η GOINGGEAR μου απαντησε:
Hi Giannhs,

I apologize about the confusion but since your order was shipped via Fedex they properly claim
the full value of the products you ordered. When you placed your previous order
it was shipped via first-class international with the post office
and that would be why you had lower rates.
Unfortunately there is not much that can done about these charges.
Please let us know if you have any other questions.
Thanks,
Casey
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
αλλα το παραδοξο ειναι οτι αυτη η εταιρια θελει ΑΜΟΙΒΗ 82,41
την στιγμη που ξερω οτι για δεματα αξιας μεχρι 150ευρω πληρωνεις μονο το Φ.Π.Α.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ............
Τι να πω την πατησα!!!!!!!....αλλα κατι πρεπει να κανω ειναι κριμα να χασω τα λεφτα που εχω δωσει!!!!

Last edited:
Επειδη ειμαι απο Χανια υπαρχει περιπτωση αν βρω καποιον να του κανω εξουσιοδοτηση
για να παει αυτος να το παραλαβει απο το τελωνειο?

Last edited:
Orbit Couriers S.A. Licensee of Federal Express Corporation
= δουλευουν για αυτους...
προσπαθησε να βρεις μια αλλη εκτελωνιστικη
και μα με το τελωνειο εκει....

και ρωτας την going gear αν δεχονται επιστροφη

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
Αυριο το πρωι θα παρω μερικα τηλεφωνα να το ξεκαθαρισω και τα ξαναλεμε

Στειλτους μαιλ μηπως και δεν ειχαν κατι σε στοκ και στην συνεχεια σε ξεχασαν...

Εχε το νού σου γιατι εισαι στα όρια του dispute στο paypal (αν εχεις πληρώσει με αυτο). Μολίςς φτάσει θα φανεί και στα ΕΛΤΑ

Παραγγελεια 20 Μαιου μπαταριων απο banggood.com αλλα τιποτα ακομα

Απο Απριλιο δοσμενη η παραγγελια μου, ηρθε την περασμενη βδομαδα. Πρωτη φορα τετοια καθυστερηση απο banggood. Εν τω μεταξυ ειχα λαβει κανονικα απο banggood πολλα πακετακια που ειχα παραγγειλει την ιδια περιοδο.

Τους εστειλα μηνυμα αρχες Ιουνιου για την καθυστερημενη παραγγελια και μου ειπαν να περιμενω ακομα. Περιμενα και πραγματι ηρθε..

Γενικα απο την banggood ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Καποιες καθυστερησεις ειναι λογικο να συμβαινουν που και που. Με το tracking δεν βγαζεις ακρη. Εγω πλεον δεν το τσεκαρω ποτε.

Μαζι ειχα παραγγειλει και δυο φορτιστες ηρθαν μεσα σε 15 μερες τα εστειλαν ξεχωριστα μου ειπαν να περιμενω λιγο ,θα κανω υπομονη μεχρι τις 19 του μηνα ωστε να μην χασω το περιθωριο απο το Paypal ,και εφοσον ερθουν μετα θα τους στειλω τα χρηματα,αντε να δουμε

Στη δικη μου περιπτωση, οταν τους εστειλα το μηνυμα για την καθυστερηση, ειχαν περασει 2 μηνες. Μου ειπαν να περιμενω, οπως ειπα παραπανω.

Περιμενα και τα πραγματα ηλθαν μετα απο καμμια 15αρια μερες. Νομιζω οτι τα ξαναστειλαν.

Καλησπέρα.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση , με αυτά που διαβάζω εδώ, ψιλοαγχώνομαι !!!
Σκέφτομαι να κάνω μια παραγγελία απο το banggood.com
Σίγουρα ένα φακό και ίσως (ανάλογα τον φακό) και 1-2 μπαταρίες 18650.
Επειδή τα ξεχωρίζει τα 2 πακέτα , στο μεν πρώτο μου δίνει Air mail registerd (δωρεάν ) και Netherland Direct mail με κόστος 1.70 $
και για τις μπαταρίες δίνει Standard (δωρεάν), Air mail registerd με 1.60 $ και Netherland Direct mail με κόστος 1.00 $
Απο την εμπειρία σας ποιο να επιλέξω ??
Επίσης κάτι για το nkon.nl. Κοίταγα για Eneloop (από μια τετράδα ΑΑ & ΑΑΑ) και στις επιλογές έχει Envelop (4.00 ) και post parcel (7.95 )
Εσείς συνήθως ποια επιλέγετε ??

Ευχαριστώ

Eγω επιλεγω το φτηνοτερο registered απο την banggood. Aν σου χωρισουν την παραγγελια, και τα δυο τεμαχια θα εχουν registered mail, με το κοστος του ενος. Λογικο ειναι αφου δεν τους ζητας εσυ να χωρισουν την παραγγελια.
Ειναι καλο να δινεις ενα δολλαριακι για registered shipping γιατι απλουστευει τα πραγματα σε περιπτωση που χαθει το δεμα. Το ταχυδρομειο αποζημειωνει τον πωλητη.

Απο τον ΝΚΟΝ, αναγκαστικα πληρωνεις μεταφορικα, αλλα ειναι ο φτηνοτερος και πλεον αξιοπιστος αναφορικα με το οτι θα σου στειλει τις πιο καινουριες Ενελουπ. Αν παρεις περισσοτερες μπαταριες (λογω ογκου) το οption envelope δεν θα υπαρχει.
Διαλεξε την φτηνοτερη επιλογη, στην συγκεκριμενη περιπτωση, envelope.

Tελευταια παραγγελία έκανα απο αυτούς πριν 10 μέρες. Μου χώρισαν την παραγγελία αυτοματα καθώς είχε μέσα μπαταρίες. Σε αυτές δεν είχε επιλογή αποστολής παρά μόνο Sweden post με χρέωση 1,60$.
Κατι φακούς και φορτιστές τις έστειλε με china post registered airmail (συστημένο) δωρεάν. Πάνω από $25 στέλνει δωρεάν συστημένο εκτος αν το άλλαξε τελευταια. Αν εχει επιλογή κινεζικων ταχυδρομείων προτίμησε αυτήν. Καλύτερα να είναι συστημένο γιατί αν τυχει και δεν παραλάβεις να μπορείς να το παραθέσεοις στο paypal

Παραγγελία στην Banggood στις 10/6, shipping στις 13/6 με Philippines Post

Αυτό τώρα που φαίνεται στο tracking λέτε να σημαίνει ότι χθες ήταν ακόμα στις Φιλιππίνες ????

Snap2014-07-11at120220_zps95fda97d.jpg